Prietenie la plesneala (9)-La multi ani Ioanelor!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MadameBovary

la multi ani, LA MULTI ANI, LA MULTI ANI si de la mine!

si daca s-a cerut dans din buric pentru sarbatorite, dans din buric sa fie:

Oana, cum stai cu klogramele? Teoretic, n-ar avea cum sa se duca decat in jos, avand in vedere ce mananci!

Gabrielo, vezi ca eu nu te uit, vad ca ma eviti cu titulatura aia cu care imi dadeai pe la nas si pe care n-ai vrut sa mi-o zici!!

I never fake ... sarcasm

bey,ai vazut Popey Marinaru' nu? Tu esti Olive Oyl ,buey !

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

La multi ani!

Gariela taci. Te rog frumos. Pai eu mananc ... aer si apa si nu dau jos un gram si tu .... ma enervezi rau, pe bune.
Raiul meu acum ar fi sa fiu Gabriela - sa mananc cat pot si kg sa scada ....

Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1

Da, bravo, hai ca ai nimerit-o!! Bine ca nu-s spanacu'

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MadameBovary

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1

Da, bravo, hai ca ai nimerit-o!! Bine ca nu-s spanacu'

I never fake ... sarcasm

poti rupe bilete la Antipa ptr jeneral!

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

uuuu! da voi mancati la fiecare pranz supa de limba si masline negre/verzi?

La multi ani! la toate Ioanele si la toti Ionii (cei din dotare!).

gabito, ce face tatal tau? mai bine? comanda deja friptane? spunei ca e interzis pentru cateva luni! sanatate!

Kari
"
"Oamenii care reusesc in viata sunt aceia care cauta mereu circumstante favorabile si daca nu le gasesc, le creeaza singuri"!
Bernard Shaw

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

uuuu! da voi mancati la fiecare pranz supa de limba si masline negre/verzi?

La multi ani! la toate Ioanele si la toti Ionii (cei din dotare!).

gabito, ce face tatal tau? mai bine? comanda deja friptane? spunei ca e interzis pentru cateva luni! sanatate!

Kari
"
"Oamenii care reusesc in viata sunt aceia care cauta mereu circumstante favorabile si daca nu le gasesc, le creeaza singuri"!
Bernard Shaw

aparusi?esti satula de si ai mai dat pe la noi?hai,picanterii, te rog !

Da,tata face bine.Voia branza cu smantana si el nici apa n-are voie !

bey,io mananc ca aia apucati da' daca nu se prinde,ce sa fac?Chele rea !

Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

beeeey !!!! treziiiireeaaaa !!!
unde-mi umblati? a?

ia fiecare cu raportul detaliat ! acum, aici ! ACUUUMMM !!!

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Io-s cu legislatia in mana, am razbatut 30 de pagini pana acum... frumos, cu subliniat, culori si toate cele. Cam din jumatate in jumatate de ora mai arunc cate un ochi si pe aici, dar a fost liniste azi so far. Pana la 150 mai am... si apoi reiau, ca dupa doar o singura citire nu cred ca raman cu prea multe...

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Mb, bravo ! stii cum am invatat eu pt examen? cu o seara inainte, pe la 6 asa, m-am asezat cu un caiet A4 si un pix si cartea si am luat intrebarile si le-am gasit raspunsul in carte. asa a fost cel mai usor sa invat toata cartea aia. si e chiar bine, pt ca intrebarile acopera toata "materia" si a 2 zi am facut 26 pct ! succes !

ok, one down ! restul? unde sunteti? mihsaaaa??? gabitzoooo???? kokyi? soarana? umflatel? dodo? Tzuni? kari? vazui ca ti-a ajuns de-atata organ si ai venit la noi ! lasa ca ajung eu acasa, si n-or sa-mi mai ajunga organele

Si in final, va multumesc pt "La multi ani" ! al meu nici nu si-a amintit, am vb de 3 ori pana acum, poate-poate o zice ceva, da nimic nici mama nu m-a sunat...parasita si abandonata si lasta de izbeliste...

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Ai luat fiecare intrebare de la test si ai cautat raspunsul? Da' cred ca ti-a luat ceva! Si pana atunci nu citisei legislatie deloc? Sau asa, mai pe sarite?

Lasa, nu-ti ureaza el, iti uram noi aici, facem si galerie daca vrei... frumos, cu dans, cantecele si tort! Stii si tu cum e cu actorii astia, mai imprastiati asa

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput