Prietenie la plesneala (9)-La multi ani Ioanelor!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1

buey,va lipseam?
Am fost la tata,e bine da'-i un pachet de nervi si legat in perfuzii.E si gavat !
Cica-i bine, nu-i foame,nu-i sete ,e rosior in obrajori ,ptiu sa nu-l deochi!
Apoi m-am dus la mama! Apoi la Casa de Sanatate.Iar toata ziulica am fost la servici.

"Ezplic" de ce vreau sa ma ingras.Buey, voi sunteti turcoaice? Sunt prea slaba, snur. SLA-BA !
Ma ingras in pana mea cu juma de gram in 2 luni si pierd 2 kile daca am o problema.
Ca-s afurisita !
Multumite?

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Ma bucur ca e bine tatal tau. Recuperare usoara.

Da reteta de afurisenie incoa.
Pare mai usor decat aerobic + regim.

Misha - am puteri paranormale.

Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

Citat:
citat din mesajul lui misha71

Andrushkoooooo mai traiesti maica? Pe unde umbli????

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Hait!

Aici is, bre! De-abia picai de la munca... si-ajunsei direct "in plesneala..."

Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA!

Poznele lui Andrei

Nasterea lu' Andrei

www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei

Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006

Mergi la inceput

Citat:

Kay, menstruatia e pe vine inca si incep sa ma obsedeze diverse ganduri. Ce nu aveam eu probleme la bibilica pana acum, de acum incolo devine serioasa treaba . Te dai la jeneralu' meu, ah?? Ia vezi, ia!! Ca incep si eu sa clipesc lung si des la Al al tau si nu stiu ce fel de intalnire iese pana la urma

Ce spui, Tantzo, e cu ochi? Ne fierbi in sos propriu, hai?

La multi ani tuturor Ionilor si Ioanelor!

(Vrajitorul din Oz)

Poznele lui Andrei

Nasterea lu' Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorana

Citat:

buey,va lipseam?
Am fost la tata,e bine da'-i un pachet de nervi si legat in perfuzii.E si gavat !
Apoi m-am dus la mama! Apoi la Casa de Sanatate.Iar toata ziulica am fost la servici.

"Ezplic" de ce vreau sa ma ingras.Buey, voi sunteti turcoaice? Sunt prea slaba, snur. SLA-BA !
Ma ingras in pana mea cu juma de gram in 2 luni si pierd 2 kile daca am o problema.
Ca-s afurisita !
Multumite?

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein

pe la 17 ani aveam fro 70 kile,mancam cu muuu si beam ceai de crusin sa slabesc !si ma ingrasam vazand cu ochii .apoi a dat Domnu' si am facut apendicita.M-a operat un nene ,nuj ce mi-a facut ca am iesit din spital cu 60 kile ,apoi am slabit,slabit ,slabit si fff greu ma ingras.
Sa stii ca nu-i o bucurie sa fii schilod.Bate vantu' tu cauti gardu'

Gabriela

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

buey,va lipseam?

Ca-s afurisita !
Multumite?

Gabriela

Sorana si Monica (6 ani)

pe la 17 ani aveam fro 70 kile,mancam cu muuu si beam ceai de crusin sa slabesc !si ma ingrasam vazand cu ochii .apoi a dat Domnu' si am facut apendicita.M-a operat un nene ,nuj ce mi-a facut ca am iesit din spital cu 60 kile ,apoi am slabit,slabit ,slabit si fff greu ma ingras.
Sa stii ca nu-i o bucurie sa fii schilod.Bate vantu' tu cauti gardu'

Gabriela

Gabriela, ma bucur ca e bine tatal tau. S-o tina tot asa!

Te ia vantul, hai? Las' ca nu te ia!

(Vrajitorul din Oz)

Poznele lui Andrei

Nasterea lu' Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

gabrielo, si pe mine m-au operat de apendicita, da degeaba...

eu m-am trezit ... l-am rugat pe-al meu sa ma sune sa ma trezeasca... da i-am zis sa sune la 1 ceea ce e prea tarziu. si ma trezesc eu si il sun cu scandalu in dinti, si el plind de drag imi zice ca e 1 fara 1 minut am mai si deranjat omu de la repetitii...

aici era o ceata azi noapte de nu vedeam nimic afara... acum spa mai ridicat, dar e gheata pe jos... mi-e somn si lene, ma doare in gat putin si nu stiu de ce, mi-e frig si foame si nu am timp sa mananca

va pup si sa aveti o zi buna !

p.s. am pus poze noi incepand de aici http://good-times.webshots.com/photo/2421458770099699849WpmVDp sunt de dupa operatie.

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Gabriela nu stiu cum e cu vantu' cand esti schilod da' stiu cum e sa te ajute o baba sa-ti scoli fundu' gras de pe gheata la patinoar

Sorana si Monica (6 ani)

Mergi la inceput

Citat:

Gabriela nu stiu cum e cu vantu' cand esti schilod da' stiu cum e sa te ajute o baba sa-ti scoli fundu' gras de pe gheata la patinoar

Sorana si Monica (6 ani)

(Vrajitorul din Oz)

Poznele lui Andrei

Nasterea lu' Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui kay

tot eu, ca ma roade... nu-i gasesc nenorocita aia de scurta verde lui Alex si alta idee de cadou jur ca nu am...
asa ca va intreb pe voi, ce le-ati luat cadou de Craciun anul asta sotilor/iubitilor/organului/jeneralului ?

Tot una scurta...numa ca nu era verde.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
citat din mesajul lui kay

tot eu, ca ma roade... nu-i gasesc nenorocita aia de scurta verde lui Alex si alta idee de cadou jur ca nu am...
asa ca va intreb pe voi, ce le-ati luat cadou de Craciun anul asta sotilor/iubitilor/organului/jeneralului ?

Tot una scurta...numa ca nu era verde.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

... era rosie cu negru... la noi

(Vrajitorul din Oz)

Poznele lui Andrei

Nasterea lu' Andrei

Mergi la inceput