Prietenie la plesneala (9)-La multi ani Ioanelor!
Raspunsuri - Pagina 15
sorana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabriella1 buey,va lipseam? Am fost la tata,e bine da'-i un pachet de nervi si legat in perfuzii.E si gavat ! Cica-i bine, nu-i foame,nu-i sete ,e rosior in obrajori ,ptiu sa nu-l deochi! Apoi m-am dus la mama! Apoi la Casa de Sanatate.Iar toata ziulica am fost la servici. ![]() "Ezplic" de ce vreau sa ma ingras.Buey, voi sunteti turcoaice? Sunt prea slaba, snur. SLA-BA ! Ma ingras in pana mea cu juma de gram in 2 luni si pierd 2 kile daca am o problema. ![]() Ca-s afurisita ! Multumite? Gabriela "Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele. |
Ma bucur ca e bine tatal tau. Recuperare usoara.
Da reteta de afurisenie incoa.
Pare mai usor decat aerobic + regim.
Misha
- am puteri paranormale.Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein
andruskandu spune:
| citat din mesajul lui misha71 Andrushkoooooo mai traiesti maica? Pe unde umbli???? ********************************* www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor |
Hait!
Aici is, bre! De-abia picai de la munca... si-ajunsei direct "in plesneala..."
Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA!
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei
Andreea
lui
Andreiut Puiut 11.06.2006
andruskandu spune:
Kay, menstruatia e pe vine inca si incep sa ma obsedeze diverse ganduri. Ce nu aveam eu probleme la bibilica pana acum, de acum incolo devine serioasa treaba |
Ce spui, Tantzo, e cu ochi? Ne fierbi in sos propriu, hai?
La multi ani tuturor Ionilor si Ioanelor!
(Vrajitorul din Oz)
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
Andreea
lui
gabriella1 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui sorana
Ma bucur ca e bine tatal tau. Recuperare usoara. Da reteta de afurisenie incoa. Pare mai usor decat aerobic + regim. Misha - am puteri paranormale.Sorana si Monica (6 ani) "Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein |
pe la 17 ani aveam fro 70 kile,mancam cu muuu si beam ceai de crusin sa slabesc !
si ma ingrasam vazand cu ochii 

Sa stii ca nu-i o bucurie sa fii schilod.Bate vantu' tu cauti gardu'

Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
andruskandu spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui gabriella1
pe la 17 ani aveam fro 70 kile,mancam cu muuu si beam ceai de crusin sa slabesc ! si ma ingrasam vazand cu ochii ![]() ![]() Sa stii ca nu-i o bucurie sa fii schilod.Bate vantu' tu cauti gardu' ![]() Gabriela "Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele. |
Gabriela, ma bucur ca e bine tatal tau. S-o tina tot asa!
Te ia vantul, hai? Las' ca nu te ia!
(Vrajitorul din Oz)
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
Andreea
lui
kay spune:
gabrielo, si pe mine m-au operat de apendicita, da degeaba...
eu m-am trezit
... l-am rugat pe-al meu sa ma sune sa ma trezeasca... da i-am zis sa sune la 1
ceea ce e prea tarziu. si ma trezesc eu si il sun cu scandalu in dinti, si el plind de drag imi zice ca e 1 fara 1 minut
am mai si deranjat omu de la repetitii...
aici era o ceata azi noapte de nu vedeam nimic afara... acum spa mai ridicat, dar e gheata pe jos... mi-e somn si lene, ma doare in gat putin si nu stiu de ce, mi-e frig si foame si nu am timp sa mananca
va pup si sa aveti o zi buna !
p.s. am pus poze noi incepand de aici http://good-times.webshots.com/photo/2421458770099699849WpmVDp sunt de dupa operatie.
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
sorana spune:
Gabriela nu stiu cum e cu vantu' cand esti schilod da' stiu cum e sa te ajute o baba sa-ti scoli fundu' gras de pe gheata la patinoar ![]()
Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein
andruskandu spune:
| citat din mesajul lui sorana Gabriela nu stiu cum e cu vantu' cand esti schilod da' stiu cum e sa te ajute o baba sa-ti scoli fundu' gras de pe gheata la patinoar Sorana si Monica (6 ani) "Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein |

(Vrajitorul din Oz)
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
Andreea
lui
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui kay tot eu, ca ma roade... nu-i gasesc nenorocita aia de scurta verde lui Alex si alta idee de cadou jur ca nu am... asa ca va intreb pe voi, ce le-ati luat cadou de Craciun anul asta sotilor/iubitilor/organului/jeneralului |
Tot una scurta...numa ca nu era verde.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
andruskandu spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Tot una scurta...numa ca nu era verde. ![]() Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
... era rosie cu negru... la noi
(Vrajitorul din Oz)
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
Andreea
lui