Prietenie la plesneala (9)-La multi ani Ioanelor!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kay spune:

DE CE NU DORMI FUMEIE??? ti s-a urat cu binele? ia treci si culca-te (pe tine, te, t) ! Damblagita cum esti, tre sa dormi macar o ... auzi, la ceas de seara, share-uiesti poze cu matale? u secsi thing !

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

ma doare junghiu,nu pot sta culcata !

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

dormi sprijinita de perete, dormi cumva !!! hellooo !!! s-a facut noapte si in America !!!

sa inteleg ca nu dai din casa poze, a?

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

Mergi la inceput

gata, mi-am trezit iubitul, pot sa ma culc linistita

m-am cantarit azi, si am pierdut semnificativ... 0.5 pounds frate, daca n-am mancat decat legume si fructe, si eu si fi-mea... putem sa scoatem din noi un butoi de bauturi alcoolice dupa ce fermentam dar nu ma las !!! no way ! dupa cantarire care se intampla la sala, am bagat 130 calorii pierdute la bicicleta (eu zic ca erau mai multe, ca aveam si copil in spate...) si sinca 100 calorii pierdute la ala de alergi pe el, de are picioare cum ii zice? na, intelegeti voi acu... si m-am intors si la cina am servit un minunat si apetisant bol cu baby vegs baby morcovi, baby rosii si un sfert de ardei. am asezonat cu o sticla de apa si m-am spalat pe dinti si mi-am pus folia de albire ca sa arat asa

ehe, dragii mosului, am facut un dus si ma bag in patut langa grasa mea... maine la 7.45 tre sa fim la spital, la control

si nu mai zic ca nu-mi mai tb integrame ca sa imi tin mintea ocupata, am inceput sa descopar chestii pe forum, sa le leg si dezleg, care mai de bine, mai de rau, ma amuza teribil !

va si sa aveti o zi mirobolanta !

S

Mergi la inceput

tot eu, ca ma roade... nu-i gasesc nenorocita aia de scurta verde lui Alex si alta idee de cadou jur ca nu am...

asa ca va intreb pe voi, ce le-ati luat cadou de Craciun anul asta sotilor/iubitilor/organului/jeneralului ?

S

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kay

tot eu, ca ma roade... nu-i gasesc nenorocita aia de scurta verde lui Alex si alta idee de cadou jur ca nu am...

asa ca va intreb pe voi, ce le-ati luat cadou de Craciun anul asta sotilor/iubitilor/organului/jeneralului ?

S

papuci de casa !

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kay

dormi sprijinita de perete, dormi cumva !!! hellooo !!! s-a facut noapte si in America !!!

sa inteleg ca nu dai din casa poze, a?

S

cica tre' sa le aprobe. Drept sa-ti spun cu mine pun, da' domn organu' nu vrea sa i se vada fatza! ca-i serios !

Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

La multi ani ,cu intarziere,pentru aniversatii de ieri!

Ieri am avut o z f proasta...am citit dar nu am putut scrie ce-mi doream.. nik nu stiu daca am scris pe aici...citesc si revin

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu'Bodo

Varsta lui BB2-80% EDY

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

buna dimineata!

oana,bafta la control!
si la cati mai multi morcovei cu Sososinica ca sa slabesti repejor
Gabi,cum stai cu junghiul?
cred ca eu te-am "blagoslovit" cu niste vorbe frumoasa ca mi-ai zis ca o sa fac paianjeni -tu ai zis nu? ca tu esti cu gura mare

Dodo sa-ti treaba...

Tanata ai venit ct titulatura?! ca nu am citit
sa nu-mi spuni ca invati

eu n-am mai citit nimic,cred ca o sa dau examenul cand o termina Mihnea liceul...
ca in fiecare seara avem scandal cu lectiile...

aseara am facut teme de la 5 la 9 .....ca nu mai pot
asa ca,in ritmul asta o sa apuc sa citesc legislatia secolul viitor

va pup,mai intru sa va citesc maine(cred) ca azi am mult de lucru si acasa sigur ma asteapta lectiile

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

bai,se vede treaba,sunteti pasari de noapte frate...pe kay,o mai inteleg,asa e fusul orara,dar tu gabriello?daca stiam ca sunteti aici,veneam si va tineam si eu companie,am asteptat pana la 2 noaptea un mesaj de la paul,sa-mi zica ca a ajuns bine....si acum vreo juma de ora am vb cu el,de abia ajunsesera la hotel,au stat foarte mult in aeroport,cica au completat o groaza de hartoage...
gabriella,paul a avut mai mult decat un junghi,nu se mai putea misca,asa ca daca vrei ia si tu ce a luat el,lui i-au facut bine:FLAMEXIN(PASTLE SAU PRAF DE DIZOLVAT)SI KETOSPRAY,este un spray care il dau exact pe locul acela,din spusele lui paul face minuni!
kay,multa bafta la control,asteptam vesti!
vio,spor la invatat,si tie si lui mihnea!uite asa mai facem noi scoala inca o data cu copiii nostrii!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!

Mergi la inceput