Prietenie la plesneala (9)-La multi ani Ioanelor!
Raspunsuri - Pagina 13
kay spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabriella1 Mey,tu tii kupilu flamand de aia te musca de dejte ! Gabriela "Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele. |
cu criza asta sa zica merci ca ii mai dau apa ! acuma o trec pe apa de ploaie, ca avem suficienta acilea la Hamerica.
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
gabriella1 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui kay
cu criza asta sa zica merci ca ii mai dau apa ! acuma o trec pe apa de ploaie, ca avem suficienta acilea la Hamerica. oana de SOSONICA (6.06.2007) asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an S www.helpsonia.com , povestea Soniei "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |
io zic sa nu vii prea repede acasa ca ne-au lasat rusii fara gaz !Macar acolo ai la ce-ti fierbe dejtul !
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
kay spune:
am auzit si eu azi... ma ce sa zic, imi iau fierbator electric
vad eu ! dau drumu la radiator, m-oi descurca... ca aicea ce sa fac? se ofileste organu pana vin eu acasa...
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
gabriella1 spune:
buey, ia uite ce fac fimeile "dashtepte".
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=131595

Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
gabriella1 spune:
| citat din mesajul lui kay am auzit si eu azi... ma ce sa zic, imi iau fierbator electric oana de SOSONICA (6.06.2007) asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an S www.helpsonia.com , povestea Soniei "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |
se conserva !
Gabriela
gabriella1 spune:
Acusi plec la servici si n-am inchis un ochi.Ma doare junghiu' de crap.Mi-am dat cu fastum gel, am un aparat de masat cu infrarosu ,pana mea,nu trece.Pana nu-si face damblaua nici ca-mi trece.Si io nu pot sta culcata.
Buey ,da' chestia asta cu
merge din picioare?
Trece junghiu'?
Gabriela
gabriella1 spune:
Oana,astept clipa cand ai sa-i "povestesti" Sosonicai (si noua,implicit
) care-i diferenta dintre tabiet si dambla !
.Acu' ma intreb cand vine clipa:inainte sau dupa ce-o -nvat io sa-njure?![]()
Gabriela
kay spune:
deci mega tare faza
cine-o pune sa umble cu 2 organe? a? hai ca i se termina bateriile lu fi-mea, tre sa o bag la incarcat...
auzi, mai lasa-mi si mie ceva prostii sa o invat, ce numai voi? adica tu si taica-su ???
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
S
kay spune:
deci simplu :
damblaua o au damblagii, iar tabietu bosorogii. tu de care ai
?
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
S
gabriella1 spune:
| citat din mesajul lui kay deci simplu : damblaua o au damblagii, iar tabietu bosorogii. tu de care ai oana de SOSONICA (6.06.2007) asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an S www.helpsonia.com , povestea Soniei "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |
deocamdata damblaua

.moamaaaa
.Da io zic ca-s in 2008 Gabriela