Prietenie la plesneala (9)-La multi ani Ioanelor!
Raspunsuri - Pagina 12
mihaela77O spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
La fundul cui? LA MULTI ANI OANA! ![]() Multumim si noi de urari! ![]() Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
tizo,cu scuzele de rigoare...sunt dusa rau
,de abia acum m-am elucidat,kupila ta tot IOANA,so a-ti traiasca,sa fie sanatoasa,norocoasa si fericita!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
mihaela77O spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui umflatel
tizo,cu scuzele de rigoare...sunt dusa rau ,de abia acum m-am elucidat,kupila ta tot IOANA,so sa-ti traiasca,sa fie sanatoasa,norocoasa si fericita!![]() MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003) Blogul lui Mihaita Despre noi,aici! |
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
kay spune:
ne-am intoooors
cupilu ma musca de degete. alea de la picioare
revin !
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui umflatel tizo,cu scuzele de rigoare...sunt dusa rau ,de abia acum m-am elucidat,kupila ta tot IOANA,so a-ti traiasca,sa fie sanatoasa,norocoasa si fericita!![]() |
Multumesc!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui kay ne-am intoooors |
Macar ai pedichiura facuta?
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
gabriella1 spune:
buey,care doarme?
Doamne,ce ma doare junghiu'.Unul din ele .Ca celalalt (organu'
)doarme.Si-mi vine sa-i pun perna-n cap.Io sufar el sforaie !
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
gabriella1 spune:
dezmatatelor,numai io n-am somn?

Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
kay spune:
SI EU, DA la mine e 6 juma dupa amiaza 
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
gabriella1 spune:
| citat din mesajul lui kay SI EU, DA la mine e 6 juma dupa amiaza ![]() oana de SOSONICA (6.06.2007) asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an S www.helpsonia.com , povestea Soniei "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |
tu mananci sau te mananca Sosonica?
Mey,tu tii kupilu flamand de aia te musca de dejte !
Gabriela
kay spune:
lasa ca acum mancam impreuna rosii cu ardei si morcovi. toate in baby size
si i-am dat niste biscuiti, da n-a vrut. s-a luptat cu rosia si a iesit insangerata din razboi
e plina de seminte peste tot 
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
S

bine ca ai venit, bre, sa salvezi situatia acilea, ca vad ca duamnele noastre se dau la fund...