Prietenie la plesneala (9)-La multi ani Ioanelor!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
citat din mesajul lui kay

a venit coana closcaaa bine ca ai venit, bre, sa salvezi situatia acilea, ca vad ca duamnele noastre se dau la fund...

La fundul cui?

LA MULTI ANI OANA!

Multumim si noi de urari!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

tizo,cu scuzele de rigoare...sunt dusa rau ,de abia acum m-am elucidat,kupila ta tot IOANA,so a-ti traiasca,sa fie sanatoasa,norocoasa si fericita!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui umflatel

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:

a venit coana closcaaa bine ca ai venit, bre, sa salvezi situatia acilea, ca vad ca duamnele noastre se dau la fund...

La fundul cui?

LA MULTI ANI OANA!

Multumim si noi de urari!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

tizo,cu scuzele de rigoare...sunt dusa rau ,de abia acum m-am elucidat,kupila ta tot IOANA,so sa-ti traiasca,sa fie sanatoasa,norocoasa si fericita!

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

ne-am intoooors cupilu ma musca de degete. alea de la picioare revin !

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui umflatel
tizo,cu scuzele de rigoare...sunt dusa rau ,de abia acum m-am elucidat,kupila ta tot IOANA,so a-ti traiasca,sa fie sanatoasa,norocoasa si fericita!

Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:

ne-am intoooors cupilu ma musca de degete. alea de la picioare revin !

Macar ai pedichiura facuta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

buey,care doarme?
Doamne,ce ma doare junghiu'.Unul din ele .Ca celalalt (organu')doarme.Si-mi vine sa-i pun perna-n cap.Io sufar el sforaie !

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

dezmatatelor,numai io n-am somn?

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

SI EU, DA la mine e 6 juma dupa amiaza

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

Mergi la inceput

Citat:

SI EU, DA la mine e 6 juma dupa amiaza

S

tu mananci sau te mananca Sosonica?
Mey,tu tii kupilu flamand de aia te musca de dejte !

Gabriela

Mergi la inceput

lasa ca acum mancam impreuna rosii cu ardei si morcovi. toate in baby size si i-am dat niste biscuiti, da n-a vrut. s-a luptat cu rosia si a iesit insangerata din razboi e plina de seminte peste tot

S

Mergi la inceput