Un cabotin. Sau cum si de ce mi-am inselat sotia

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliana83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Un_cabotin


Deci, sa revin la intrebare.
As mai face asta inca odata?

Nu vreau sa cred ca pot sa fiu astfel.
Dar eu nu-s decat...

Un cabotin


Da , on-topic si nu prea. Domunule cabotin , eu cred ca tu stii raspunsul la intrebarea de la celalalt topic... cred ca vei reactiona in functie de cum va reactiona ea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

Mi-am facut si eu un cont pe Sentimente , e gol-golut dar am vrut sa vad si eu cine bintuie pe acolo. Si, dupa ce am cercetat piata masculina din zona mea, m-am dus si la sectia :Povesti de succes unde am dat peste povestea asta:

bogdan bianca

Povestea noastra de dragoste

am cunoscut-o in luna mai aici pe sentimente, cautam cu totul alceva find si insurat , ma intreb si astazi ce ma impins sa acesez poza cu ea, probabil destinul, cert este ca la inceput nu am simtit nimic ea find si la distanta de mine asa ca nu mi-am facut sperante prea mari, totudsi ea a insistat si de aici a pornit totul si dintr-un tip insurat cu o viata linistita ma trezit intrun tip indragostit, am vorbit foarte multe luni pe internet dupa care ne-am si inatalnit, aceasta este o poveste atipica pt ca scrieti voi aici pt ca noi nu mai suntem impreuna pt ca eu am preferat sa gandesc cu minte si nu cu sufletul, dar sunt un barbat fericit pt ca am cunoscut o femeie care poate nu etse ce-a mai perfecta din lume , dar ce-a mai minunata pe care eu am intalnit-o si sunt convins ca ea a fost jumatatea mea dar asta este crucea care trebuie sa o port toata viata , sa o iubesc in liniste, dar macar aici in lumea asta virtuala sa stiti cu toti ca o iubesc si daca o vedeti si o recunoasteti spuneti toti ca o iubesc, nu este o poveste trista dincontra este povestea unui barbat care a trait cele mai minunate momente din viata lui alaturi de ce-a mai minunata femeie si pt asta ai multumesc lui dumnezeu si apoi voua celor de la sentimente iar ca sfat voua prieteni dragi , doar atat:daca nu sunteti pregatiti sa iubiti si sa faceti sacrifici nu va bagati pt ca dragostea chiar necesita sacrifcii , credeti-ma.

no...oarecum on topic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lia
dap,aranjat rau de tot;))))))))nashpet de-al binelea.
...
Sper ca acest post off-topic a desfiintat "teoria conspiratiei" si va rog sa postati on-topic.Multumesc frumos pentru intelegere.

bine, hai ca scriu mic, a off topic

eu m-am mirat ca un user nou nout a gasit prenumele real al unui alt user care a postat un subiect delicat (mai demult)!, cu toate ca nu a dorit sa-i fie cunoscut acest prenume si Zeus sa ma ierte, nu-mi pasa prea mult dar m-am mirat, ca atunci cind gasesti o urma de vrabie pe capacul de tigaie, nimic serios ... nu conspiratie, nu nimic.
daca e marti e belgia si daca-i joi o fi joia cabotinului.

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana83 spune:

Dorsila a scris prima , ea stieeeeee, de unde stie cum il cheama ? sa ne zica si noua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Un_cabotin spune:

Off topic:
Dorsila a intrat probabil pe profilul meu de aici si a gasit adresa blogg-ului meu. Acolo era trecut prenumele meu...
Am cerut moderatorului sa imi fie inlocuit cu nick-name-ul si-i multumesc pr. ajutor.

Multumesc tuturor ptr. intelegere!

Un_cabotin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Se pare ca nu esti chiar asa de curajos pe cat credeam. :)
Dar e mai bine asa, stii de rusine. :)


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilia_99 spune:

nu sunt avocata lui Cabotin si nu apreciez infidelitatea nicium, dar cred ca v-am scapat niste lucruri...

el nu-si dispretuieste amanta, sfaturile pe care le-a dat in ce priveste "lupta" sotiei contra amantei sunt desprinse din experienta lui, sotia lui asa a facut si a functionat. e reteta multor femei, care-si indreapta actiunea impotriva amantei, si nu a sotului din dotare. o mostra de comportament matern, gresit aplicata, desigur.. sa-l scot pe saracul din ghearele nemernicei, ca uite ce-i face.. tz, tz...in cazul cuplului meu ar fi dat exact rezultatul opus.. dar, ne-am pus deja de acord, nu exista reteta general valabila.
el nu-si desconsidera amanta, se desconsidera pe el, ca "si-a dat voie" sa ajunga intr-o asemenea situatie, ca a facut atita rau..
generalizarea facute de denizel ca toti cei care inseala desconsidera fiintele umane... mi se pare o grozavie, potrivita mai degraba pt un criminal, nu pt un om, care, la un moment dat, din cauza istoriei sale personale, plina de lipsuri si blocaje emotionale, pierde busola pt o vreme. da, e rau pt cei din jr, doare al naibii, dar nu e o crima!
in pov lui Cabotin mai e un amanunt pe care el vad ca nu l-a mentionat decit o data, in treacat, desi eu cred ca e f important in istoria cuplului sau: sotia lui l-a inselat inainte s-o insele el!

hai sa mai tinem rosiile pt noi si sa ne gindim mai bine inainte sa emitem clasificari si definitii..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

ilia_99, nu mi se pare deloc o grozavie sa-ti respecti partenerul de viata si sa nu-l inseli.
Inteleg ca se poate intampla sa nu-l mai iubesti si sa te indragostesti de altcineva, dar nu inteleg de ce trebuie sa-l inseli, sa-l minti, sa te ascunzi, sa-l umilesti.
Parerea mea grozavnica este ca, atunci cand nu-l mai iubesc, ii spun. Si ne despartim.
Doar daca l-as desconsidera, l-as insela si i-as ascunde ca iubesc pe altcineva.
Nu tine nici de inm.uierea acului de la busola, nici de istoria personala, nici de blocajele emotionale, nici de cate ori ne-a obligat mama sa mancam legumele din ciorba. Tine doar de respectul pe care il ai sau nu-l ai pentru oameni (macar pentru cei pe care-i iubesti).



~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta spune:

A comunica partenerului ca nu il mai iubesti nu presupune neaparat o despartire. Nu toata lumea sta din dragoste impreuna. Sora mea s-a casatorit fara sa iubeasca...de fapt credea ca iubeste...intr-o zi ia comunicat sotului ca nu il mai iubeste, ca nu mai vrea sa faca sex cu el din obligatie, dar ca e dispusa sa mearga in casnicie,chiar daca el ar fi avut excapadele lui, (pt ea nu era atat de important) sa se ocupe de tot ce presupune familia. Cumnatului i s-a parut o "tradare" suprema sa aibe curajul sa ii spuna asa ceva, lipsa de respect pt el si din momentul ala a inceput calvarul. Cum de a avut ea tupeul sa recunoasca asa ceva si sa ii strice lui echilibrul? de ce nu l-a mintit in continuare? Oricum nu a rezistat casnicia in final.

Si mai stiu cazuri, chiar de femei care se vor mintite.
Nu toata lumea alearga dupa dragoste. Sunt pritena cu copii prietenelor mele. Ele nu mi-au spus niciodata povestea lor de viata asa cum e ea in realitate. M-au aburit cu tot felul de ideologii, ca sunt respectete de soti, ca ce frumos se poarta, ca ce om deosebit, bla,bla, bla...surprizele au venit de la copii lor...care stiau mai mult despre "tatii ideali"...de fapt stiau si mamele lor, dar se prefaceau ca nu stiu...echlibrul lor era perfect...sotie, mama, suport financiar, iesiri in lume, concedii...nu ar fi putut trai fara toate astea...de iubire?...mi-au ras in nas...ce e aia?
Asa ca hai sa nu mai idealizam atata generatiile trecute si nici viata de familie asa cum ne-o imaginam.
Ea e e perfecta sau pare perfecta pana se deschide cutia Pandorei. Si cu siguranta fiecare are o cutie.Depinde la fiecare in ce moment se deschide, la ce varsta si in ce ipostaza te pride. Bag mana in foc ca unele care declara o viata perfecta de familie nu e chiar atat de perfecta. Putina lume are curajul sa vina in primul rand, chiar si aici pe forum sa spuna ca sunt X, am varsta de ...si asta e viata mea.

Denizel, mie mult mai cumplit sa am un om langa mine care chiar daca ma respecta, nu ma inseala, nu bea, nu fumeaza, e "copil" cuminte,e din categoria atat poate si eu ma zbat pt tot, financiar, organizatoric,initiativa, hotarari...eu nu il mai pot vedea ca un barbat si atunci nu mai exista nici dorinta, nici sex, nici iubire...mai bine sa ma insele, discret dar sa aibe ceea ce cred eu ca ar face din el un barbat...pt ca sunt convinsa ca nu poti sa le ai pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilia_99 spune:

denizel, or n-ai citit cu atentie, or n-ai inteles. oricum, mi-ai rastalmacit cuvintele.
eu n-am spus ca e o grozavie sa-ti respecti partenerul si sa nu-l inseli. din contra, cred ca este situatia fireasca si chiar ideala. mi s-a parut o grozavie generalizarea ta, cum ca toti cei care inseala desconsidera fiinta umana. sunt cuvinte mari.. globale si, deci, nedrepte.. in opinia mea..
si ba da, are legatura cu faptul ca ne punea mama sa mincam legumele din ciorba. presupun ca ai folosit-o ca metafora si tot asa ti-o intorc si eu. are legatura cu abuzurile emotionale la care am fost suspusi. ca, daca nu ne-a invatat nimeni ca AVEM DREPTUL sa spunem ca nu ne plac legumele, si nu ni se respecta acest drept, le vom inghiti pe toate si le vom scuipa mai tirziu in toaleta. fara sa vada mama!!!!!!! si vom invata sa mintim si sa ne luam, pe ascuns, bucati de bucurie, care sa compenseze lipsurile la care ne supun ceilalti. fie ele emotionale, sexuale, gastronomice, etc... you name it!
te intreb... crezi ca pt Un cabotin a fost usor sa treaca peste aventura sotiei lui? crezi ca a fost dorinta lui de a se simti si el barbat dorit de o femeie, atunci cind amanta i-a aratat atentie? oare daca nu a venit sa-i spuna sotiei ce simte, n-o fi fost de frica sa nu-l puna sa manince iar toate legumele din ciorba?.....
n-am timp acum sa caut linkul.. ultima melodie a lui Robbie Williams se cheama "what a shame we never listen!" despre asta este vorba!

Mergi la inceput