Grup de suport pt. mamici anti-vaccin (2)
Raspunsuri - Pagina 15
sinzi_ana spune:
PS
Eu nu instig pe nimeni la ne-vaccinare!!!! Dar mi se pare fascist sa impui TUTUROR copiiilor un "tratament" care poate fi daunator.
Mi se pare corect sa plecam de la premisa ca unii copii pot profita de pe urma vaccinurilor, si unora le poate fi daunatoare...
De asta cred, ca vaccinarea trebuie facuta pentru fiecare copil in parte, in functie de istoricul sau medical propriu si al parintilor...
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David
psihologul
: varsta, poze,
sirimie spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sinzi_ana PS Eu nu instig pe nimeni la ne-vaccinare!!!! Dar mi se pare fascist sa impui TUTUROR copiiilor un "tratament" care poate fi daunator. Mi se pare corect sa plecam de la premisa ca unii copii pot profita de pe urma vaccinurilor, si unora le poate fi daunatoare... De asta cred, ca vaccinarea trebuie facuta pentru fiecare copil in parte, in functie de istoricul sau medical propriu si al parintilor... |
Si cine trebuie sa decida daca un copil trebuie vaccinat sau nu? Parintii? Medicii? Cind un copil nu trebuie vaccinat?
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
Sa ne rugam pentru Emma, zilnic orele 13
MissParker spune:
Xenocid, tu chiar poti sa crezi ce sustii, ca eu ca mama nu doresc binele copilului meu? Caci de fapt numai despre asta e vorba, eu doresc sa am un copil sanatos, cu un sistem imunitar intact, care sa poata lupta cu virusii si bacteriile.
David si cu mine am fost raciti in noiembrie 2 saptamani. El a facut anticorpi si a ramas sanatos, eu am racit iar si in decembrie. E convingerea mea ca daca l-as fi vaccinat, ar fi fost slabit si ar fi racit si el din nou cot la cot cu mine. Baietelul unei prietene (alaptat exclusiv) a racit si el si imediat a facut bronsiolita... la o luna dupa vaccinare!
Acum David tocmai da gata (fara medicatie) o laringita din cauza ca Bogdan a insistat sa iasa cu el la -17°, copilul e ragusit, DAR nu are febra, nu tuseste, nu are dureri de gat mananca bine si e vesel ca intotdeauna. E convingerea mea ca daca l-as fi vaccinat, ar fi fost slabit si boala l-ar fi afectat mult mai tare.
Atata vreme cat practica imi da dreptate, nu ma tem de bau-baul propagandistic.
Si da, uite ca mie personal imi este mai frica de vaccinuri decat de nevaccinare. Si nu sunt singura. E trist ca mergi cu fanatismul atat de departe incat sa desconsideri atatia membri ai acestui forum si vrei sa dictezi altora ce e "bine" pentru viata lor.
EDIT: Culmea este ca inainte de a ma confrunta cu optica fascista a celor pro-vaccinare, nu hotarasem decat ca nu-l vaccinez pe David in primul an de viata. Acum stiu cu siguranta ca nu-l vaccinez in primii DOI ANI de viata...
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi ***** Povestea nasterii ***** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Cine nu poate vindeca nici cancerul, dar nici macar o simpla raceala, nu ar trebui sa pretinda ca poate preveni cancerul cu vaccinuri! Rusine mafiei farmaceutice din toata lumea!
sirimie spune:
| citat din mesajul lui xenocid Informatii riguroase! http://www.adevarul.ro/articole/romania-fruntasa-la-rujeola.html Am articolul din The Lancet la care se refera ziarul Adevarul. Daca il doriti trimiteti un PM Adaug la ce scrie acolo informatii despre numarul deceselor: Six measles-related deaths were reported in 2006, which corresponded to a death rate per 1000 measles cases of 0·7 (0·3–1·6). Pneumonia was the cause of death in three patients from Romania and one from the UK. The fatal cases from Romanian were a 9-month-old male infant below the recommended age for measles vaccination, a 20-month-old girl who had received one dose of vaccine, and a 23-month-old unvaccinated girl. Baiatul de 9 luni si fata de 20 au fost ucisi de parinti ca cei care au aici un grup de suport. Parinti care nevaccinandu'si copiii i'au transformat in purtatori. Apoi a fost doar o chestiune de timp pana au venit in contact cu copii nevaccinati sau cu raspuns imun incomplet dezvoltat. ATENTIE: toti cei 3 copiii au primit tratament medical sustinut. Cu toate acestea mortalitatea ramane de 1 la 1000. Romania conduce detasat in Europa la numarul de imbolnaviri si decese cauzate de rujeola . De aceea acest subiect nu are ce cauta pe un forum DESPRECOPII. O astfel de cloaca dezinforma(n)ta trebuie sa se refugieze in cele mai negre colturi ale internetului alaturi de alti indivizi care abuzeaza copiii. Nu vad cum putem avea un subiect la care se discuta pro si contra despre vaccinuri si unul rezervat strict contra-vaccinarii!? Come to The Dark Side ... we have cookies! |
Peste 12.000 de cazuri de rujeola, dintre care 7 soldate cu deces, au fost inregistrate in 32 de tari europene în perioada 2006-2007, majoritatea dintre ele la copii nevaccinati sau incomplet vaccinati
Asa de multi nu isi vaccineaza copiii?

Adica un copil mai mic de un an e atit de expus sa ia rujeola
Despre Andrei
MissParker spune:
| citat din mesajul lui blue_hat Gazzella, Au fost o multime de voci care au reclamat dezvoltarea unor reactii adverse urate, in special meningite aseptice si autism. Afectiuni posibil datorate prezentei tiomersalului in vaccinuri. Cu toate astea, OMS si EMEA (ma refer la autoritatile dupa care ne ghidam in Europa), au declarat ca producatorii nu sunt obligati sa elimine acest compus din vaccinuri, pentru ca nu exista evidente clare 100% ca ar sta la baza acelor afectiuni. DAR tot aceste autoritati au indemnat totusi producatorii de vaccinuri sa limiteze cat se poate utilizarea tiomersalului in vaccinuri, sa reduca cantitile utilizate sau sa il elimine total in timp. Asta spune ceva, nu? Ca urmare, multi producatori au ales sa reduca continutul acestuia sau chiar sa il elimine total, desi nu este interzisa folosirea sa. La fel, asta spune ceva, nu? |
Oare CATE SUTE DE MII de copii au fost vaccinati cu acele loturi de vaccinuri???

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi ***** Povestea nasterii ***** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Cine nu poate vindeca nici cancerul, dar nici macar o simpla raceala, nu ar trebui sa pretinda ca poate preveni cancerul cu vaccinuri! Rusine mafiei farmaceutice din toata lumea!
sirimie spune:
| citat din mesajul lui MissParker Acum David tocmai da gata (fara medicatie) o laringita din cauza ca Bogdan a insistat sa iasa cu el la -17°, copilul e ragusit, DAR nu are febra, nu tuseste, nu are dureri de gat mananca bine si e vesel ca intotdeauna. E convingerea mea ca daca l-as fi vaccinat, ar fi fost slabit si boala l-ar fi afectat mult mai tare. Atata vreme cat practica imi da dreptate, nu ma tem de bau-baul propagandistic. |
Convingerea ta e gresita. Racelile pe care le face baiatul tau nu au nici o legatura cu vaccinarea sau nevaccinarea, pentru ca nu se face nici un vaccin contra racelii si pentru ca nu ar fi "slabit de vaccin" decit o periada dupa vaccinare. Cind trece perioada in care "e slabit de vaccin" devine un copil sanatos cu anticorpii dati de vaccinul facut.
"Practica" iti da dreptate pentru ca baiatul tau nu merge la gradinita, probabil. Stai sa mearga la gradinita sa vezi ca se va imbolnavi mai des, inevitabil pentru ca sistemul imunitar se formeaza progresiv.
Si vorbesti de fanatism la altii. Pe tine nu te vezi "fanatica" sa sustii niste opinii gresite, surda la orice informatii corecte despre cum sta treaba cu sistemul imunitar?
Despre Andrei
mariamunteanu spune:
| citat din mesajul lui MissParker David si cu mine am fost raciti in noiembrie 2 saptamani. El a facut anticorpi si a ramas sanatos, eu am racit iar si in decembrie. E convingerea mea ca daca l-as fi vaccinat, ar fi fost slabit si ar fi racit si el din nou cot la cot cu mine. Acum David tocmai da gata (fara medicatie) o laringita din cauza ca Bogdan a insistat sa iasa cu el la -17°, copilul e ragusit, DAR nu are febra, nu tuseste, nu are dureri de gat mananca bine si e vesel ca intotdeauna. E convingerea mea ca daca l-as fi vaccinat, ar fi fost slabit si boala l-ar fi afectat mult mai tare. Atata vreme cat practica imi da dreptate, nu ma tem de bau-baul propagandistic. |
Nu stiu pe ce iti bazezi aceste convingeri, dar iti dau contra-exemple. Copiii mei, amandoi, sunt imuni la racelile noastre (ale parintilor), fie ca avem febra, sinuzita, tusim. In schimb, noi adultii ne molipsim si chiar facem forme mai severe de raceala decat ei.
Tot copiii mei, mici si delicati la nastere (chiar si acum sunt delicati, dar sanatosi) nu s-au imbolnavit niciodata pana la 2,5 ani -dar niciodata, jur, desi au mers la gradinita de la 2 ani. In prima lor iarna, de la 9 luni, i-am culcat zilnic la pranz pe balconul descoperit cate 2 ore (in sezlonguri de bebe, imbracati bine desigur) si tot n-au fost deloc raciti.
Si au facut vaccinuri destule. Deci practica mea imi arata ca am copii sanatosi si rezistenti, chiar daca sunt vaccinati.
Asta nu inseamna ca te sfatuiesc sa faci vaccinuri, doar iti arat ca vaccinurile nu scad imunitatea.
Xenocid, esti prea virulent !
Maria
Andrada spune:
| citat din mesajul lui MissParker Xenocid, tu chiar poti sa crezi ce sustii, ca eu ca mama nu doresc binele copilului meu? Caci de fapt numai despre asta e vorba, eu doresc sa am un copil sanatos, cu un sistem imunitar intact, care sa poata lupta cu virusii si bacteriile. David si cu mine am fost raciti in noiembrie 2 saptamani. El a facut anticorpi si a ramas sanatos, eu am racit iar si in decembrie. E convingerea mea ca daca l-as fi vaccinat, ar fi fost slabit si ar fi racit si el din nou cot la cot cu mine. Baietelul unei prietene (alaptat exclusiv) a racit si el si imediat a facut bronsiolita... la o luna dupa vaccinare! Acum David tocmai da gata (fara medicatie) o laringita din cauza ca Bogdan a insistat sa iasa cu el la -17°, copilul e ragusit, DAR nu are febra, nu tuseste, nu are dureri de gat mananca bine si e vesel ca intotdeauna. E convingerea mea ca daca l-as fi vaccinat, ar fi fost slabit si boala l-ar fi afectat mult mai tare. Atata vreme cat practica imi da dreptate, nu ma tem de bau-baul propagandistic. Si da, uite ca mie personal imi este mai frica de vaccinuri decat de nevaccinare. Si nu sunt singura. E trist ca mergi cu fanatismul atat de departe incat sa desconsideri atatia membri ai acestui forum si vrei sa dictezi altora ce e "bine" pentru viata lor. EDIT: Culmea este ca inainte de a ma confrunta cu optica fascista a celor pro-vaccinare, nu hotarasem decat ca nu-l vaccinez pe David in primul an de viata. Acum stiu cu siguranta ca nu-l vaccinez in primii DOI ANI de viata... Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ |
Miss Parker tu compari raceala cu polio si difteria?
Si te razbuni pe copil cu nevaccinarea ca te-ai enervat pe noi?
Personal cred ca nu esti numai prost informata ci ca n-ai nici destula stapinire pe tine (tocmai d-aia cauti sustinere pe site-uri de discutii libere).
Deciziile astea nu se fac la nervi si citind in jurnale din pashopt.
A
mariamunteanu spune:
| citat din mesajul lui sirimie "Practica" iti da dreptate pentru ca baiatul tau nu merge la gradinita, probabil. Stai sa mearga la gradinita sa vezi ca se va imbolnavi mai des, inevitabil pentru ca sistemul imunitar se formeaza progresiv. |
Corect !
Maria
sinzi_ana spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui sirimie
Si cine trebuie sa decida daca un copil trebuie vaccinat sau nu? Parintii? Medicii? Cind un copil nu trebuie vaccinat? Va dorim sa cresteti mari si frumosi! Simona & Vladut (27 februarie 2005) Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro Despre Andrei Sa ne rugam pentru Emma, zilnic orele 13 |
Medicul in colaborare cu parintii!!!!
In functie de reactia copilului la vaccin, sa se decida o schema de vaccinare proprie...si nu in masa!!!!
Nu ar fi normal asa??
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David
psihologul
: varsta, poze,