Mamici si burtici de Baia Mare(16)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Ma bucur ca v-a placut cafeaua mea.
Melly ia o aspirina si fa o baie fierbinte. Cica asa trece febra musculara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

'neatza si multumim de cafeaua virtuala...nici eu nu beau cafea dar intr-adevar, imi place mult mirosul ei...:)

sa aveti o zi faina...

Mami Loredana si Marc Alexis, o minune de copil...
Povestea minunii mele

Aici vedeti poze cu noi

Intre noi, baimarencele

Mergi la inceput

anca81...nici azi nu zici nimic, pe unde esti?

Povestea minunii mele

Aici vedeti poze cu noi

Intre noi, baimarencele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauco spune:

Neata,
Mi-ati facut o pofta cu cafeaua, desi n-am mai baut de cateva luni, o sa-mi fac un pic imediat.
Malinka, iti sta foarte bine cu freza noua. Imi place mult.
Anca81, da pe unde umbli? Nu mai scrii nimic, toooot astept.
Melly, ma bucur ca te-ai dus si ca ti-a placut. Ati facut la sfarsit exercitiile ale de relaxare? Mie partea aia imi placea cel mai mult. Trageau jaluzelele sa fie intuneric, muzica din aia...super linistitoare, vorbea incet, si exercitiile in sine, ieseam de acolo ca noua.

Maine mergem la vaccin. Deja sunt stresata. Plus ca mai am de umblat dupa hartii pentru indemnizatie. Atata alergatura pentru un milion in plus. Cam atata o sa am. Dar si aia sunt bani. Macar de pampers.

Clau si piticii
http://community.webshots.com/user/clau2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_mun spune:

neata
foarte buna cafeaua virtuala.
iesiti careva azi?

Mergi la inceput

hmmmm, ce buna-i cafeaua. Acum imi dau seama cat mi-a lipsit.
Astept sa trecem de vaccin sa iesim si noi pe afara. Acum nu indrasnesc ca si asa mai stranuta si are muci. Sper sa ne vedem curand. Acum imi dau seama ca de luni nu am iesit delloc din casa. Sotul a fos aseara la Cavnic cu Bogdi la ski, a zis ca e suuuuuper si ca ma duce si pe mine intr-o seara daca vine maica-mea sa stea cu Madalina. Desi nu ma sui pe skiuri nici moarta. Eventual cu saniuta. Poate chiar azi. Sa vedem.

Clau si piticii

Mergi la inceput

noi nu iesim ca n-am nici un chef si pregatirea de mers afara dureaza prea mult...deci, nu...dar cu siguranta maine iesim, ca nu lasam sa treaca mai mult de o zi fara sa-l scoatem la aer...

cam slaba activitate pe aici, pe unde sunteti, fetelor?
si-a mai rezolvat cineva cu indemnizatia?

ancaurn, interesant situl cu jucarii, imi place ca e o gama foarte variata...
apropo, tu de unde ai luat premergatorul?
eu acum sunt in perioada de studiere...cred ca o sa ii cumpar si eu premergator pentru ca altfel nu stiu cum o sa ma descurc cu el...credeam ca o sa fie un copil linistit dar credeti-ma, e ardei iute... are o energie, doar sa poti tine pasul cu el..mereu vrea sa se invarta, sa se rasuceasca, sa prinda tot ce vede, sa duca in gura...se plictiseste de orice in max 10 min si vrea intruna atentie...e perfect daca stau langa el si ne jucam, cum am plecat cum striga dupa mine... asa ca, premergator sa fie...cred ca mai mult pentru mine decat pentru el, ca sa mai pot face si eu cate ceva...deci acum studiez piata...
in plus ma mai uit dupa scaun de masa doar ca mi se par cam scumpe tot ce am vazut...melly, tu de unde l-ai luat pe al tau?

Povestea minunii mele

Aici vedeti poze cu noi

Intre noi, baimarencele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_mun spune:

Clau pe la cat crezi ca o sa iesi?

Mami Ana si Alexandru

Mergi la inceput

Malinka, si mie imi trebuie scaun de masa. Daca vezi ceva interesant sa-mi spui si mie

Clau si piticii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

din cj!!!Auchan!!!

afara nu iesim ca ne curg INCA mucii

Noi si fluturica Amelia

Noi si baimarencele

www.dancingsantacard.com/?santa=464425" target="_blank">Craciunitza...dansatoare

Mergi la inceput