Mamici si burtici de Baia Mare(16)
Raspunsuri - Pagina 8
melly23 spune:
pfuai mai !!!

tunsoare de Loredana 

ioi gatu meu!!!

Noi si fluturica Amelia 

Noi si baimarencele 
www.dancingsantacard.com/?santa=464425" target="_blank">Craciunitza...dansatoare 
ancaurn spune:
SUPERRRR! Te intinereste tare mult. Parca ai avea 16 ani! Cum te simti cu schimbarea asta, atat de radicala? La mine n-a fost chiar asa de mare diferenta. Da' la tine... Oricum, eu te felicit. IMI PLACE!
ancaurn spune:
No, amu ca am vazut freza noua de Loredana, ma duc sa spal linistita vasele. Apoi viu sa va spui noapte buna.
Malinka spune:

si va multumesc mult de aprecieri...:)
pai, e a doua oara in viata cand am parul scurt, dupa nunta l-am tuns cam tot asa si acum, in rest, toata viata, par lung si dreptttt...
mai...ma simt...blonda...

...e ok, am capul mai usor...:) imi place dar cu siguranta nu o sa-l tund mereu scurt...doar o data la 4,5 ani ma mai taie capul si fac cate-o trasnaie de-asta...da, clar, nu-mi pare rau...si nici nu dau inapoi cand imi intra ceva in cap...sper sa fie tot asa si in cazul sedintelor de tae bo...![]()
noapte buna si somnic usor va urez si eu, plec ca m-am cam intins si chiar ziceam ca o las mai moale cu calculatorul, am inceput alaltaieri o carte ca tare mi-era dor sa citesc ceva dar inaintez cam greu...

tuturor...
Mami Loredana
si
Marc Alexis, o minune de copil...
Povestea minunii mele
Aici vedeti poze cu noi
Intre noi, baimarencele
ana_mun spune:
Malinkasuper tunsoarea. iti sta foarte bine.
Mihor si au am incerat mai mult suzete si numai unul i-a placut. dar este buna ca nu tine sanul pe post de biberon.

fetelor sa mai treaca cam doua luni si vin si eu cu voi la sala. ca acuma este prea devreme.![]()
![]()
noapte buna
dflavia spune:
neata, neata
e un frig afara fetelor brrrrr cred ca nu e de iesit azi asa o sa fie toata ziua ![]()
Mami de
Stefania 11.05.2008
dflavia spune:
neata Anca, ah ce buna cafeaua aburinda
(nu ca as bea eu cafea da asa imi place cum miroase imi aduce aminte de diminetile la birou
, hmmmm brusc cred ca mi s-a facut dor de lucru 

)
Mami de
Stefania 11.05.2008
melly23 spune:
da da prezent!!! cu dureri peste tot!!!naspa!!!multumesc de cofa!!!
Noi si fluturica Amelia 

Noi si baimarencele 
www.dancingsantacard.com/?santa=464425" target="_blank">Craciunitza...dansatoare 

azi