Mamici si burtici de Baia Mare(16)
Raspunsuri - Pagina 7
Malinka spune:
ce tare...ne luam la intrecere, ha? cine scrie mai repede...![]()
ancaurn...hai ca mergem impreuna, da? vineri...da melly, zi-ne clar...de ce de la 8 si nu de la 7, eu de la 6 n-as putea nicicum, dar de la 7 sau 8 pot sigur...deci?
Mami Loredana
si
Marc Alexis, o minune de copil...
Povestea minunii mele
Aici vedeti poze cu noi
Intre noi, baimarencele
ancaurn spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Malinka melly, iar am scris deodata... ![]() ![]() pentru tine ca le meriti...deci vineri vin si eu, de la 8 nu de la 7? si...cu sotul, nu vrei impacare? Mami Loredana si Marc Alexis, o minune de copil...Povestea minunii mele Aici vedeti poze cu noi Intre noi, baimarencele |
Neee, o mai amana ca sa fie mai dulce
Malinka spune:
pai la mine in album...eu le vad...dar cred ca le vad doar eu...ca am incercat sa le vad fiind in contul de baimarence si nu se vad...probabil dureaza putin...:(
Mami Loredana
si
Povestea minunii mele
Aici vedeti poze cu noi
Intre noi, baimarencele
ancaurn spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Malinka pai la mine in album...eu le vad...dar cred ca le vad doar eu...ca am incercat sa le vad fiind in contul de baimarence si nu se vad...probabil dureaza putin...:( Mami Loredana si Marc Alexis, o minune de copil...Povestea minunii mele Aici vedeti poze cu noi Intre noi, baimarencele |
ancaurn spune:
Si azi am descoperit un site cu jucarii super faine. Si pt cei mici, dar mai ales pt ce o idee mai marisori. Cele interesate aruncati un ochi pe ookee.ro
melly23 spune:
mama ce miscare!!!haidetzi mai fieva mila de mine macar azi!!!
deci vineri de la 8 seara!!!apoi vedem ce si cum!!!e grupa noua de incepatori!!!
MALINKAAAAAAAAAAAAAAA ce facusiiiiiiiiiiiii
si inca o data
superrrr!!!!imi placeeee!!!

te-ai enervat rau cred atunci cand ai vazut-o pe ancaurn!!!
si ne vedem vineri la 8 atunci, da!!!haidetzi mai fetele 1 ora jumate poa sa stea si barbatzi astia ca altfel numai gura-i de ei!!!!si Da mai aman!!!pana cand nu stiu!!!vedem!!!
no gata!!!!
Noi si fluturica Amelia 

Noi si baimarencele 
www.dancingsantacard.com/?santa=464425" target="_blank">Craciunitza...dansatoare 
Malinka spune:
pai melly, tu cum vazusi pozele ca anca nu poate...
buna treaba, anca, cu punctele, hai ca si mie mi-ar trebui cateva...:)
melly, impacare dulce sa aveti...
Mami Loredana
si
Povestea minunii mele
Aici vedeti poze cu noi
Intre noi, baimarencele

. Mai astept atunci...