Mamici si burtici de Baia Mare(16)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

Malinka, repede poze cu noul look..apropo unde te-ai tuns?

Melly..ia masuri..
de saptamana viitoare de luni vin si eu la sala..astept sa ne spui cum a fost..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

ancaurn, ..asta e pentru tine..

http://community.webshots.com/user/ariana2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Malinka acum chiar m-ai facut curioasa! Cu iesitul insa e mai greu, ca la 13-13;30 o culc si pe Cezara, ca altfel spre seara nu mai am cu cine sa ma inteleg. Poate totusi te induri si pui o poza... Te log flumos! Si uite, dau si ...poate...poate...
Melly ai ajuns acasa? Cum a fost la sala? Zi, zi, nu ne lasa sa fierbem fara foc!
Rodica te-am trecut pe listuta deocamdata cu o surpriza. Modificam cand afli ceva. Voi ce va doriti mai mult? Ti-am trimis si parola pe PM, poate ai nevoie de ea pt mail sau contul de poze.
Adriana Parerea mea e ca indiferent ce introduci in afara de lapte, tot diversificare se cheama. Dar indiferent cum vrei sa-i spui, si eu sunt pro lingurita si gusturi noi (pe masura stomacelului lor) mai devreme. Atentie insa la cantitate, sa nu pape cumva mai putin lapte, ca e cel mai important acum. Estera papacioasa.
Ariana merci frumos. Vad ca am avut dreptate. Esti slaba. Intr-adevar nu ca Anca81, dar oricum, muuult mai slaba ca mine de exemplu. Eu mor de ciuda ca m-am ingrasat in ultimele 3 luni 10 kile. Si ce e mai grav, imi lipseste total ambitia de a face ceva. Trebuie sa iau masuri. Oricum, multe, multe pt tine si daca iti doresti sa fi mai slaba, mult succes.

Mergi la inceput

Si m-am luat cu kilele si am uitat ce era mai important. Ariana mica e o dulceata de fetita. Vad ca si ei ii place sa pozeze. micuta fotomodel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

seara buna!!!sunt franta de abia mai tastez dar sunt tare pe picioare!!!sedintza a fost SUPER!!!ireprosabil de amabili!!!teoretic nu ne-am dus bine!!!trebuia sa mergem de la 6 ca acolo is incepatorii si asa ne-am dus de la 7 la trupa de foc!!!precum spunea si antrenorul, un om foarte amabil, ca el da motor si nu se mai opreste!!!ei...asa a si facut dar am tzinut pasul cat am putut si cat ma lasa burta!!!am cedat insa la niste legaturi pe care tre sa le invetzi la inceput!!!acolo am stat si ne-am holbat dar a fost super!!!si sa stiti ca nu am platit nik deoarece prima tura e gratis!!!abonamentul il fac doar vineri ca nu am reusit sa scot bani de pe card din lipsa de sotz cu care nici acu nu vorbesc!!! deci cine vrea sa vina vineri va fi de la ora 8 la 9 seara!!!deci igiena de doamne doamne!!!dulapuri cu cheie, dusuri!!!superrrrr!!!aaaaa si am mers si am venit pe jos !!!deci is rupta si mai am de culcat un samburel!!!

no va pop!!!maine restu!!!

Noi si fluturica Amelia

Noi si baimarencele

www.dancingsantacard.com/?santa=464425" target="_blank">Craciunitza...dansatoare

Mergi la inceput

Anca81 azi n-ai semnat condica. Pe unde umbli?
Adela, Carmen trageti chiulul?
Irlandeza ce mai sti de fetele ce scriau mai demult la acest subiect? Nu ti-au raspuns? Cum se simte Patty la 1 an? Acum e o adevarata domnisoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

bine, bine, v-am pus poze... doar ca...tineti cont ca e cam...nearanjata frizura mea (mda, asta e si ideea, sa pot sa ma trezesc si sa ies din casa fara sa stau in fata oglinzii)...sper sa va placa...

ariana... e asa draguta micuta ta, si ce-i mai place aparatul foto...ai o poza "sunt suparata" e superba...

melly...cum a fost? hai ca si eu sunt tare curioasa...dar, parca eu stiam ca prima zi e gratuit, n-a fost asa?

Mami Loredana si Marc Alexis, o minune de copil...
Povestea minunii mele

Aici vedeti poze cu noi

Intre noi, baimarencele

Mergi la inceput

Melly uite ca am postat in acelasi timp. Zici ca-i fain? Si de la 8 la 9? Parca ora asta imi convine ceva mai mult. Vad eu cum fac. pt informatii. Dar unde anume e sala asta? E langa mine si nu stiu unde. Rusine mie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

melly, iar am scris deodata... pentru tine ca le meriti...deci vineri vin si eu, de la 8 nu de la 7?
si...cu sotul, nu vrei impacare?

Mami Loredana si Marc Alexis, o minune de copil...
Povestea minunii mele

Aici vedeti poze cu noi

Intre noi, baimarencele

Mergi la inceput

Mai Malinka tu ne pacalesti sau sunt eu chioara din nou (cel mai probabil). Unde sunt pozele?

Mergi la inceput