Mamici si burtici de Baia Mare(16)
Raspunsuri - Pagina 4
Malinka spune:
buna tuturor...
eu am rezolvat azi cu indemnizatia..deci...de pe dacia mi-au dat doua chestii...o adeverinta care trebuie completata la angajator (problema e ca adeverinta aia tipizata pe care o primesti pe dacia nu are spatii sa se completeze datele personale ale angajatului (e doar o chestie pe care se trec datele angajatorului si un tabel cu veniturile, ce tampenie, poti sa o completezi si sa zici ca e a oricui)deci e bine sa aveti si o adeverinta facuta de angajator in care sa fie pe langa veniturile pe ultimele 12 luni si datele complete, eu am avut-o la mine, deci am scapat)...si o cerere care se completeaza pe loc...si cel mai bine, si o copie a C.I. ca sa fie sigur ok...lume nu e deloc, deci merge repede doar sa fie toata actele...bafta multa...
flavia, eu vin, la mara la 13 30...anca81, iesi si tu un pic?
melly, hai si tu la o poveste scurta, te mai linistesti si tu...si..sus capul, mergi inainte, nu merita sa plangi...:)
restul fetelor, va salut si va doresc o zi buna...
Mami Loredana
si
Marc Alexis, o minune de copil...
Povestea minunii mele
Aici vedeti poze cu noi
Intre noi, baimarencele
ancaurn spune:
Claudia, Melly nu-mi vine sa cred cate cazuri de genul exista. Au copilasii astia in mod sigur cate un ingeras ce ii vegheaza.
Melly azi sigur nu vin la sala. Astep impresiile tale si mai vedem.
Flavia chiar ca e misto suportul. O sa merg si eu la materna sa vad, poate mai aduc daca cerem.
Malinka spune:
a...scuze...LA MULTI ANI tuturor celor care-si tin azi onomastica...

Mami Loredana
si
Povestea minunii mele
Aici vedeti poze cu noi
Intre noi, baimarencele
ancaurn spune:
Malinka bravo tie! Am vorbit si eu la firma si imi completeaza cred ca azi adeverinta. Zici ca cererea cealalta se poate completa pe loc? Sper sa nu se inmulteasca lumea zilele urmatoare.
Malinka spune:
se vede ca ma grabesc...actele se depun in piata pacii nr 10, nu pe dacia...la biroul legislatia muncii...
Mami Loredana
si
Povestea minunii mele
Aici vedeti poze cu noi
Intre noi, baimarencele
nikolleetta spune:
fetelor!
Revin si eu...dupa trei zile de cand e plecat sotul la sedinta...azi se intoarce. Cat a fost plecat, eu si cu Rares ne-am cam distrat...cel putin el, care stie cum sa o oboseasca pe mama
. Il cam deranjeaza burtica, are si figuri, parca tot timpul ii e foame si sunt ore intregi cand nu doarme. Nu stiu ce sa mai fac cu el...
Malinka, cum de ati facut botezul acuma? Poate ai mai zis si nu am prins eu.
Si noi ne pregatim de botez. Pe 17...mai avem o sapt. si un pic si nu am facut aproape nimic! Pe langa pregatiri mai trebuie sa facem si actele pentru maternitate, incepe si sesiunea...cu sarbatorile astea, sedinta...toate s-au adunat.
la toata lumea
minunea vietii noastre
mihor spune:
Malinka ti-am vazut si eu pozele de botez. Super faine! Si normal si bebe si mai frumos!
Si noi facem tortul tot in seini dar vreau sa te intreb ceva. Noi vom avea ~50 de invitati si de acolo ne-a zis ca tortul sa aiba ~5 kg. Faza e ca eu as vrea sa imi mai si ramana putin dupa ce dau invitatilor(daca vreau sa mai trimit cuiva sau sa mai duc si eu acasa).
Cati invitati ati avut voi? cate kg a avut tortul? a mai ramas ceva dupa ce l-ati servit invitatilor?
La multi ani Ion/Ionut/Ionel/Ioana/Ionela
mihor spune:
Noi avem botezul pe 18 ianuarie ;)) Ne-ati luat-o inainte cu o zi mai devreme :P
Legat de foame la fel patim si noi...am impresia ca ii e foame tot timpul...sta cu sanul in gura si se zbate si da din picioruse...Laptre curge ca si de la robinet deci nu e problema ca nu are de unde sa traga...Cred ca sunt de vina colicii....Totusi noaptea doarme destul de bine(se trezeste 1-2 ori). Noi i-am dat si Sab Simplex pt colici si pare sa o linisteasca...sau cand o pun pe burtica mea se mai linisteste
| Citat: |
citat din mesajul lui nikolleetta fetelor!Revin si eu...dupa trei zile de cand e plecat sotul la sedinta...azi se intoarce. Cat a fost plecat, eu si cu Rares ne-am cam distrat...cel putin el, care stie cum sa o oboseasca pe mama Malinka, cum de ati facut botezul acuma? Poate ai mai zis si nu am prins eu. Si noi ne pregatim de botez. Pe 17...mai avem o sapt. si un pic si nu am facut aproape nimic! Pe langa pregatiri mai trebuie sa facem si actele pentru maternitate, incepe si sesiunea...cu sarbatorile astea, sedinta...toate s-au adunat. la toata lumeaminunea vietii noastre ![]() |
ancaurn spune:
Nikolleeta n-ai ce sa faci decat sa te inarmezi cu rabdare si sa te gandesti ca va trece si asta. Nu mai aveti mult.
Mihor eu intotdeauna cand am comandat un tort, am spus nr de persoane si au stiut ei (indiferent de laborator) cam cate kg trebuie sa aiba. Daca vrei sa-ti si ramana, comanda cu 1 kg, maxim doua in plus. Cat costa kg de tort la Seini?
ana_mun spune:
LA MULTI ANI PENTRU CEI CARE AZI ISI SERBEAZA ONOMASTICA
Melly lasa ca totul este trecator nu mai fi suparat, iar in legatura cu sala este super buna. o cunostinta de a mea, dupa sarcina, a facut acolo tae-bo si a slabit bine de tot. si este foarte multumita.a zis ca te si relaxezi.![]()
![]()
Anca81 cum stati cu mancarea?![]()
ce rau imi pare ca nu am putut sa iesim si noi azi, dar asta este.
Mihor de 3 zile si noi suntem tot asa, dar parca de aseara s-a mai linistit. colicile, nu ai ce sa faci cu ele. dar in loc de san sa ii dai suzeta ca se mai linisteste.