Mamici si burtici de Baia Mare(16)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancaurn
Irlandeza ce mai sti de fetele ce scriau mai demult la acest subiect? Nu ti-au raspuns? Cum se simte Patty la 1 an? Acum e o adevarata domnisoara.

Din pacate nu mi-a scris nici una....mai asteptam. S-ar putea sa nu mai activeze pe forum.....

Patty la 1 an , e maraita din cauza dintilor. Nu prea am avut timp sa va mai citesc , cu serviciul....si petrecerea in fam. de ziua lui Patty......O sa pun poze, numai sa-mi gasesc timp.

MARINELA

Craciunita
......www.dancingsantacard.com/?santa=448223" target="_blank">dansatoare

www.onetruemedia.com/shared?p=446deee9a0928e410b8c0a&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......

PATRICIA ALEXIA

Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Buna dimineata

Multumim pentru aprecieri . A fost super ieri ca v-am vazut, bineinteles ca a lipsit Ancaurn cu Dragos pe care speram sa o vedem azi . Mihor ma bucur mult ca te-am cunoscut

Malinka, sa nu te aud . Pai cum sa fie Marc slabut, are niste copanele numai bune de rontait. E super pentru varsta lui. Daca el e mic si slabut atunci eu ce sa mai zic. Misto rostogolirile dar cel mai mult mi-a placut la baita

Flavia, tinem pumnii sa pape Stefi tot asa.

Si nu in ultimul rand:

Madalina de Clauco

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

buna dimineatza si o cana mareeeeee de pentru cine se trezeste si pentru mine ca prea bine am dormit si inca nu vad bine nici tastatura!!!si acu un mic conspectel:

ancaurn stai mai linistita si fate bine!!!te sacai-am si noi umpic ca deja de la prea multe ai linpsit, afara n-ai iesit, la sala n-ai venit, pe forum ieri n-ai zis nik!!!speram sa-ti treaca toate durerile si sa te faci bine!!!pupici si lui Dragos si Cezarei.

Malinka poi mama da ce te-a apucat cu "MARC E SLAB"????ai innebunit!!!am si uitat sa-ti zic vreo doua ieri la sala dar mama tu nu vezi ce falci si bulanase are!!!si burtica, e ffff bine!!!asculta pe una care stie ce inseamna a fi gras!!!deci nu e nici gras nici slab si punct.cat despre sala a fost bestial si nu uita sa repetzi combinatzia!!!sau ai uitat-o???si ma gande-am ca tu ai sa lipsesti de la ora cand ne preda a doua combinatzie!!!offff...

irlandeza noi abia asteptam sa te vedem si pe tine!!!poi fugi si ia-ti bilete ca poate nu mai gasesti!!!

dflavia ii dorim pofta mare la Stefi!!!la fiecare masa si tu sa preiei controlul, da sefa
MADALINA & CARLA

no va tzuc pe toate si va doresc o zi superba!!!

Noi si fluturica Amelia

Noi si baimarencele

www.dancingsantacard.com/?santa=464425" target="_blank">Craciunitza...dansatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

'Neata si de la noi, intr-o zi ceva mai buna ca cea de ieri.
Hai ca azi ies si eu neaparat. Nu stiu exact , dar cred ca pe la 13-13:30 o sa ajung la Mara.
Irlandeza sper sa ne cunoastem si pe viu in martie. Imi pare rau ca celelalte fete nu mai activeaza pe forum. Dar asta este. Timpul parca e din ce in ce mai putin.

CARLA si MADALINA

Mergi la inceput

Hai ca ma duc sa fac capitol nou.

Mergi la inceput

Am facut capitol nou. Mai trebuie insa moderat. Mai avem oare mult pana scapam de moderare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihor spune:

Malinka si eu ma bucur ca v-am cunoscut macar asa in mare.

melly23 si eu ma bucur ca ne-am cunoscut. M-am tot gandit la tine dupa ce ne-am despartit...parca purtai ochelari inainte, nu? Cu Ana ma intalnesc destul de rar...inainte mai povesteam pe la facultate dar acum daca am terminat nu ne intalnim nici acolo.tu unde stai acum?

dflavia si ancaurn o sa va mai treziti cu mine si la alte intalniri ;)

clauco si anca81 si eu m-am bucurat ca v-am vazut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

'neatza si de la mine...multumim de cafeluta, noi o sa bem azi o cacao cu lapte (asta e, daca nu consumam cafea inlocuim cu ce putem)

multe pentru domnisoarele de 5 luni carla si mada si la multe lunisoare

noi venim, la 13:30 la mara...

Mami Loredana si Marc Alexis, o minune de copil...
Povestea minunii mele

Aici vedeti poze cu noi

Intre noi, baimarencele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Ancaurn, Melly, Malinka, multumim

So, cine iese azi? E tare frumos afara.

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Gagici si pitici de Baia Mare si Satu Mare, va invit la CAPITOLUL 17

Mergi la inceput