Mamici si burtici de Baia Mare(16)
Raspunsuri - Pagina 19
Malinka spune:
www.youtube.com/watch?v=cYgLMs4-iTM&feature=channel_page" target="_blank">Aici, daca vreti sa vedeti, prima rostogolire a lui Marc, din 8 ianuarie...![]()
fetelor, voua nu vi se pare marc cam slabut? adica, vedeti si voi, i se vad coastele...ma tot gandesc...desi, l-am cantarit aseara si are 7410 gr...si patru luni si jumatate...e adevarat ca a crescut mult in lungime...73 cm...dar, e ok totusi? oare sa nu ii mai ajunga laptele? adica, nu vreau sa zic ca nu ii dau cat ii trebuie ci ca, poate, are deja nevoie si de altceva...
hei....sper ca nu vb de una singura...![]()

Mami Loredana
si
Marc Alexis, o minune de copil...
Povestea minunii mele
Aici vedeti poze cu noi
Intre noi, baimarencele
Malinka spune:
Iar www.youtube.com/watch?v=mNo3x2XbPqA" target="_blank"> aici un foarte edificator exemplu despre ceea ce inseamna sa facem baita...![]()
melly...ok
Mami Loredana
si
Povestea minunii mele
Aici vedeti poze cu noi
Intre noi, baimarencele
dflavia spune:
Loredana felicitari pentru Marc cel grasut
, mai revino-ti ca arata super bine pustiulica, vezi ca te bat, Stefi a mea are 8,100 Kg la 8 luni
si inca e in grafic....deci Marc te rog da-i un pusi la mami sa nu se mai streseze pe chestia asta. Dr. mea cand mergeam la control se uita la burtica si mi-a zis ca are grasime pe burtica deci asta e un semn fff bun si din cate vad eu si Marc are burtica
deci super, si vad si niste bulanele acolo....yammy
mai ce vorbiti v-ati intalnit si cu Mihor?
imi pare rau ca nu am prins-o si eu
i-am luat azi lui Stefi pere si a papat o jumate
a deschis gurita de mai multe ori, nu-mi vine sa cred, da vedem noi maine....
spor la treaba fetelor la sala va pup
Mami de
Stefania 11.05.2008
melly23 spune:
e ok Malinka nu te stresa!!!
Noi si fluturica Amelia 

Noi si baimarencele 
www.dancingsantacard.com/?santa=464425" target="_blank">Craciunitza...dansatoare 
clauco spune:
Salutare,
mi-au plecat musafirii, papat bine, acum mancam muuuulta prajitura.
(de la botez)
Felicitari Lui Marc si Carlei pentru intoarceri. Apoi chiar ca nu mai puteti sa-i lasati pe pat singuri. A mea inca nu face din astea. O las in salteluta si plec dar dupa ce am vazut la voi cred ca tre sa fiu mai atenta.
Malinka, nu-i slab deloc Marc. E foarte bine cum e. Are picioruse si manute ca niste pernite. Unde-l vezi tu slab???
.
Singura chestie care ar putea fi, stiu de la Bogdi al meu care era chiar grasut dar i se vedeau coastele, era de la rahitism. Noi ne-am luptat mult cu problema asta in primul an. Si mi-a dat doctorita calciu cu D cat a incaput. Dar asta doar daca iti zice doctorita ceva. Daca nu, nu.
Mihor, ma bucur ca te-am cunoscut.
Dflavia, felicitari pentru o papica buna.
Vai ce rosii am fost amandoua si eu si Mada dupa ce am venit. La 4 am intrat in casa. A papat o canita de legume, la inceput cu circ, pe urma vazand ca nu renunt, a inceput sa deschida gura.
Melly, inca odata, multumim 
ancaurn spune:
Hai mai nu ma mai certati atat! Azi e prima zi de relatie de "pretenie" cu comunistii si chiar nu ma simt bine. Imi pare tare rau ca am lipsit la intalnirea de la pranz si mai ales ca n-am cunoscut-o si eu pe Mihor. Dar sunt convinsa ca o sa mai am sansa asta.
Anca81, Malinka felicitari pt bebeii intorcareti. De acum incepe greul cu ei. Malinka, stai linistita ca Marc arata foarte, foarte bine. Dragos avea la fix 6 luni 7800gr si 72cm. Nu-ti mai face atatea griji.
Flavia ai fost la dr.? Ce ti-a zis referitor la diversificare? Oricum, felicitari pt dimensiuni.
Ma duc sa ma intind si sa butonez telecomanda, ca nu mi-e tare bine.
pt toata lumea.
dflavia spune:
ancaurn da de ce nu te simti bine? racita?
sa treaca, la dr nu am mai ajuns ca era cam multa lume si cand a auzit asistenta pt ce am venit a si inceput sa rada de mine, da cum nu mananca? nici lapte, ei pai eu is seful trebe insistat, bla bla si nu am mai intrat la doctorita ca ma grabeam, maica-mea nu mai puatea sta cu Stefi asa ca am amanat da cred ca am speriat-o un pic pe Stefi cu ocazia asta ca a papat un pic de para 
ah si sa nu uit felicitari micutei Carla pentru intoarcerile consecutive, cumpara mami patut si apoi sa vezi cataraturi ![]()
Mami de
Stefania 11.05.2008
Malinka spune:
fetelor, ma simt ca noua...daca prima oara am ajuns acasa tare obosita si demoralizata azi sunt plina de energie si chef de viata...chiar mi-a placut, deci mai merg...![]()
melly, cum te simti?
ancaurn...ia o papaverina, pe mine m-a ajutat intotdeauna...
va multumesc pentru aprecierile in legatura cu marc, chiar m-au ajutat si m-am linistit...o sa vad ce mai zice si doctorita cam prin 22...da' tot citesc tot felul de chestii...cum ca dupa o anumita greutate nu le mai ajunge laptele...plus ca cei din jur ma streseaza sa introduc alimente (a se citi soacra si mama)...si eu vreau diversificare doar dupa 22 cand implineste 5 luni...nu stiu daca tot ce fac e bine, nu am experienta dar incerc...ma straduiesc sa fac bine si incerc sa imi dau seama ce e mai bine pentru marc...de ce cei din jur au impresia mereu ca ei stiu mai bine decat mine? 

Mami Loredana
si
Povestea minunii mele
Aici vedeti poze cu noi
Intre noi, baimarencele
irlandeza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancaurn Irlandeza toate laboratoarele de pe la care am luat eu prajituri fac si torturi de ocazie. Din pacate pot sa-ti spun doar pe unde sunt, ca habar n-am cum se numesc, daca au sau nu site, nici atat. Vii in tara cumva? |
Daca totul merge bine, vin in martie.Inca n-am luat bilete, dar sper sa le iau curand.
MARINELA
Craciunita......www.dancingsantacard.com/?santa=448223" target="_blank">dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=446deee9a0928e410b8c0a&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......
PATRICIA ALEXIA Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008
irlandeza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Malinka .....si in 14 niembrie incepea postul...asta a fost motivul care ne-a facut sa amanam pana dupa craciun, plus ca sora mea si mama erau plecate din tara...:) |
Botezul se poate face si in post, problema e cu mancarea de "dulce" pt. persoanele care postesc si cu dansul.
MARINELA
Craciunita......www.dancingsantacard.com/?santa=448223" target="_blank">dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=446deee9a0928e410b8c0a&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......
PATRICIA ALEXIA Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008