Mamici si burtici de Baia Mare(16)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauco spune:

ok, 13.30 la mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Gagici, trebuie sa-i cumpar Carlei tarc, vedeti aici de ce

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

bravo carla, foarte, foarte frumos...a fost chiar prima rostogolire? dar crezi ca in tarc o sa aiba loc de rostogolire? eu zic ca de max o intoarcere...

Mami Loredana si Marc Alexis, o minune de copil...
Povestea minunii mele

Aici vedeti poze cu noi

Intre noi, baimarencele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Malinka, da, a fost prima data cand s-a intors de mai multe ori in lant. Asa de pe o parte pe alta se intoarce cam de 2 saptamani. Tarc am nevoie pentru ca nu o mai pot lasa in patul mare, poate sa cada. Asa o pun in tarc si o tin cu mine in camera in care stau. In patutul ei nu sta singura.

Iesim si noi imediat, acum doarme.

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Ma bucur ca v-am fost de folos cu cateva mici sfaturi.

Anca81, vazand-o pe Carla cum se rostogoleste mi-am adus aminte cu placere de Vladut al meu cum l-am inregistrat si eu facand acelasi lucru. AMINTIRI DE BEBELUS. Inca de pe atunci isi mentinea silueta prin SPORT. Sunt amintiri tare frumoase, o sa va fie dor de perioada lor de bebelusi. Acuma va doriti sa ii vedeti mari si mai tarziu o sa doriti sa fie dor de ei cand erau micuti.

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Fetili, va multumesc de urari si sfaturi. Is la faza cand au inceput durerile de spate, de vreo saptamana...ce ma fac eu pana-n aprilie?!
In seara asta merg la nenea Sasa la intalnire cu Sophica...am emotii!! De fiecare data am, ma stresez, daca ceva nu e in regula?...Of si vai.
Ana_Mun, ai carnet de gravida necompletat? Si eu vreeaaaau (nu neaparat pt. doctor, ca a zis Miha ca nu se uita la el, dar pentru mine, sa-mi trec acolo toate biletelele de la controale, masuratorile de la medicul de familie, sa am si eu amintire!)

25+
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Fetili, va multumesc de urari si sfaturi. Is la faza cand au inceput durerile de spate, de vreo saptamana...ce ma fac eu pana-n aprilie?!
In seara asta merg la nenea Sasa la intalnire cu Sophica...am emotii!! De fiecare data am, ma stresez, daca ceva nu e in regula?...Of si vai.
Ana_Mun, ai carnet de gravida necompletat? Si eu vreeaaaau (nu neaparat pt. doctor, ca a zis Miha ca nu se uita la el, dar pentru mine, sa-mi trec acolo toate biletelele de la controale, masuratorile de la medicul de familie, sa am si eu amintire!)

25+
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M

Le poti pune intr-un dosar...eu asa am procedat si am o amintire tare faina, mai arunc cate un ochi prin el de cateva ori pe an.

Mergi la inceput

ilinca...mie carnetul de gravida mi l-a luat doctorita de familie dupa ce am nascut, cica la ei tre sa ramana...
pentru amintire, cum zice carmen, poti sa faci un dosar sau altceva...eu, de ex, am un fel de album (e de fapt un caiet de impresii la nunta ) in care am lipit poze din fiecare luna plus toate ecografiile si fisele de examinare de la euromedica...a iesit o chestie faina si sigur n-am cum sa pierd nimic de acolo...

fetelor, azi a fost chiar placut afara...ancaurn, doar tu ai lipsit...

mihor
, ma bucur mult ca te-am cunoscut, pacat ca n-am vazut-o si pe sofia...las ca in curand o sa vrei si tu cu noi, stiu eu...:) chiar esti altfel decat in poze...si, atat de tanara...

Povestea minunii mele

Aici vedeti poze cu noi

Intre noi, baimarencele

Mergi la inceput

carmen...m-am uitat la cateva dintre pozele voastre...vladut e adorabil...si pozeaza atat de bine, iese perfect in poze...mi-au placut mult cele din luna 17...poate pentru ca mi-am dorit mult fetita aveam impresia ca doar ele, cu rochitele si coditele lor, sunt adorabile pe la 1 sau 2 ani...dar chiar nu e asa...:)

mie deja mi-e dor de marc mic mic si n-are decat 4 luni si jumatate...ma ingrozeste cat de repede trece timpul...

Povestea minunii mele

Aici vedeti poze cu noi

Intre noi, baimarencele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

seara buna tuturor!!!ce fain o fost azi....soare, placut, bebel cuminte...ce sa mai...o zi perfecta!!!imi pare bine ca v-am revazut pe voi fetelor dar ancaurn tu te lasi asteptata?!eu acu am terminat cu toate ce mi-au mai ramas de strans prin casa de aranjat hainele in dulap, de spalat vasele, de pregatit fetitza de somn ...asa ca sa ma duc linistita la sala!!!am obosit-o de doamne fereste si o sa ma mai joc cu ea pan la 7 appoi o pun la somnic ca sa nu aiba sotzul cu ea de lucru cat lipsesc!!!

si acu tare as vrea sa stiu daca ancaurn vii la sala???sau iar te tragi pe fund?!

Malinka te sun daca sa vii sau nu dupa noi asa cam in jur de 7-7.20!!!ok?! ca n-am vb inca cu Bianca ca e bolnava pitica ei de faringita si incerca sa o culce cand am sunat-o si nu am apucat sa o intreb daca vine cu masina sau nu?!dar te sun eu!!!

mihor si eu ma bucur ca ne-am cunoscut desi ne stim asa din vedere de mai demult mi-a facut placere sa te revad!!!ca tot ai adus vorba de Ana ea ce face?ca daca m-am mutat de pe acolo nu mai sunt la zi cu schimbarile!!!

Pe restu va pup si va doresc o zi superba!!!

Noi si fluturica Amelia

Noi si baimarencele

www.dancingsantacard.com/?santa=464425" target="_blank">Craciunitza...dansatoare

Mergi la inceput