Mamici si burtici de Baia Mare(16)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Malinka eu l-am luat de la Materna cu 230 Ron. E ok ca e fff stabil. Eu am gandit in felul urmator referitor la premergator: Daca il las fara, se agata de tot ce prinde si tot in picioare sta, tot timpul. Macar in premergator mai sta si jos, nu-si lasa tot timpul toata greutatea pe picioruse. Si il tin mai mult in pozitia de balansoar (vezi aici) si mai mult sare si se leagana. E putin cam mare si e mai greu, asa ca nu prea reuseste sa inainteze, dar macar e stabil. La Cezara am avut unul usurel, primit de la cineva, dar putea sa treaca pragurile cu el si s-a rasturnat de cateva ori. Cu asta nici o sansa. Stiu ca sunt si multe pareri contra premergatorului, dar cred ca fiecare face pana la urma cum simte ca e mai bine.

Mergi la inceput

Claudia bafta maine la vaccin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

dapoi chiar!!!bafta la vaccin!!!sper sa fie bine!!!fara febra si alea alea!!!

azi is foarte lenesa!!!nu am chef de nik!!!se vede si in msj cred!!!

Noi si fluturica Amelia

Noi si baimarencele

www.dancingsantacard.com/?santa=464425" target="_blank">Craciunitza...dansatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Salutari si de la noi

Suntem bine, e Bogdan al meu in concediu 2 zile asa ca am profitat si am mers ieri la schi, la Suior, a fost super.

Clau, i-am dat Carlei cereale cu lingurita, sa stii ca tot nu deschide gurita, cu greu o fac sa inghita ceva. Mai incerc totusi, in fiecare dupa masa ii dau cate putin.

Malinka, super noua coafura

Melly, imi pare rau de cearta cu sotul tau. Felicitari pentru prima sedinta de tae-bo, tine-o tot asa. Pentru tine o faci, nu pentru altii. Poate inveti o figura si i-o aplici sotului tau noaptea in somn

tuturor, vorbim maine cand suntem din nou singurele acasa.

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui melly23

dapoi chiar!!!bafta la vaccin!!!sper sa fie bine!!!fara febra si alea alea!!!

azi is foarte lenesa!!!nu am chef de nik!!!se vede si in msj cred!!!

Noi si fluturica Amelia

Noi si baimarencele

www.dancingsantacard.com/?santa=464425" target="_blank">Craciunitza...dansatoare

Si io, si io! Si mi-i un soooomn, si mi-i o ciuda ca nu pot sa dorm tocmai cand mi-am culcat amandoi copii deodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauco spune:

Nici eu nu prea am chef de nimic. Si tre sa fac mancare, sa pun haine la spalat. Acum stau ca Mada in brate ca s-a saturat sa stea pe spate.
A inceput sa mananca si legulele. Aproape o cescuta ce pireu de legume si a baut 100 ml supa. E foarte bine. Dar numai eu stiu cate mutre fac, ii cant, ii povestesc si sta si se uita la mine ca la ... da nu conteaza, bine ca mananca. Asa ca rabdare Anca, rabdare ca intr-o buna zi, va manca! Ti-am zis sa nu te astepti din prima sa fie foarte entuziasmata.
Ma duc si eu sa mananc ceva ca-s rupta de foame.
Multumim de incurajari pentru vaccin. Ioi, ioi.

Clau si piticii
http://community.webshots.com/user/clau2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauco spune:

Malinka, tu ti-ai depus actele pt 85%? Daca da, zi-mi te rog unde exact ca ma tampesc deja de cap. Ce formulare ti-au dat? Si de unde? Ca eu am sunat pe Dacia azi si mi-au zis ca nu mai dau ei formulare ca de P-ta Pacii sa le iau.

Clau si piticii
http://community.webshots.com/user/clau2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

clauco, succes la vaccin..sa fie mamica cuminte,..ca Mada sigur o sa fie..

Melly, se pare ca ai fost cea mai hotarata..foarte bine..felicitari..
Malinka, super schimbarea,..chiar imi place..

ancaurn..fata de poze am cu aprox.15 kg in minus..deci nu stau foarte rau, nu?

Anca81,..astepti sa se faca anu,..stii tu la ce ma refer..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

cred ca eu sunt cea mai nestiutoare..explicati-mi careva,..dar pe intelesul tuturor, adica al meu, se pare ca restul toate stiti mai bine ca mine..cum sa schimb prostia asta cu http//community.webshots.com/user/ariana, in....altceva.. multumesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dflavia spune:

Ariana
ca sa apara poze faci asa:
(dar sterge spatiile puse de mine)

[ url= " http//community.webshots.com/user/ariana " ]poze[ /url ]

Mami de Stefania 11.05.2008

Mergi la inceput