Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE cap42

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

gata fetelor, s-a terminat reportajul a fost dureros, doamne cate fete au probleme de fertilitate
eu fac miercuri a doua injectie cu diphe si ma onfrunt cu ceva durei la ambele ovare
incerc de ceva timp sa fa rost de medox da' pana acum fara succes. nimeni nu expediaza produsul in romania. voi stiti pe cineva care a reusit sa-l cumpere si cum?
didi, tu faci tratament cu diphe 5 luni?

"After all, tomorrow is another day!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Incepe acum din nou reportajul, e reluare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Elou iubitele!
Boo nu-i corect,adeca dupa ce va distrasera-ti bine de tot ne-ai aratat si noua o mostra din ceea ce tu ai parte zilnic,dupa ce erati amndoi cu limba scoasa sa inteleg?Sa ne faci pofta?Imi place vocea lui,te topeste cand il auzi cum radeCred ca in stilul asta numa cu camera ascunsa mai poti face ceva si pentru noi
Am vazut si eu reportajul din nou...si ca data trecuta m-au trecut lacrimile pt ca e vb de forumul nostru si unde am trait si traim atatea...
Didi o sa fie bine,ai sa vezi. Important e sa fii pe faza si optimista.Uneori schimbarile pot fi mai benefice decat ai crede initial.Stiu ce spun, nu filosofez.
Cristy din pacate nu stiu sa se poate comanda Medox aici.Poate daca li s-ar sugera unor marmacii sa aduca...Sa nu te sperii de dureri.Si eu am avut(uneori mergeam cocosata)pe perioada injectiilor.Important e ca nu mai menstra acum si in rest incearca sa apelezi la tot ce stii/crezi ca amelioreaza simptomele.Eu luam si calmante.
Ioana,Beatrice,Madaaaaaaaaa where r u?...tuturor
Eu tre' sa-mi caut neparat pantagaci de gravi ca nu mai merge mult timp vrajeala,ieri era sa ajung in fundul gol acasa,se dusese fermoarul singur si o luasera toate la valeO sa pun poze dupa ce apuc sa merg la dr in feb la inceput,sa stiu eu ca e tot bine.
KISSES

my little sunshine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Buna fetele,

Boo, ti-am vazut baiatul si m-am topit de drag. E un frumos si un dulcic, iti vine sa-l mananci.
Ioana, ma bucur ca iti e mai bine .
Lucic, pup "bultica" . E de bine daca nu te mai incap hainele .
Romanitza, ce repede trece timpul, te asteptam cu vesti bune de la eco.
Didi, iti urez sa suporti cat mai usor tratamentul si sa iti gasesti o alta garsoniera pe gustul tau si la bani putini .
Despre mine, toate bune .
Pup toate fetele dragi .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna…"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Buna fetele,

Ioana ce sa fac iubita, pe acasica cu pitica, nu prea ma lasa sa fac mare lucru, toata ziua dupa fundu ei, chiar acum ma plangeam ca sunt ca o salbatica n-am mai vorbit cu nimeni, nu mai stiu nimic....asta este, trece timpul, maine facem 11 lunite, ne pregatim pentru turta...ma bucur ca esti mai bine, mi s-a facut tare dor de tine azi am citit din intamplare de o prietena de-a noastra..Claucia, e gravi in 5 saptamani
Ce face finica si finicul?

Lucialu hihihi deci nu te mai incap hainutele, bravo, creste burtica

Am vazut si eu aseara reportajul

Pup toate dragutele Mada, MAgdita, Liliana, AerlilianRalu, Boo si toate toate fetele dragi

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia de Natalia Maria 20.02.2008

prietene DC .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Magdita multumesc!
Alexia28 si mie mi-e dor de tine! Finutza mea se chinuie cu bebe care e colicos si plangacios. Maine face 1 luna si a luat deja 800 gr. insa nu doarme mai mult de 1 ora, 1 ora si 1/2 legat si toti din casa sunt zombi. De cand a venit de la maternitate nu a dormit nici o noapte...si cu tot ajutorul mamei si al sotului, bebe plange mereu de burtica. A vorbit si cu pediatra si mai mult decat picaturi de colici nu poate sa-i dea nimic...ne rugam sa treaca colicii mai repede, sa se linisteasca.
Lucic pe aici sunt iubita!

"Unii se plang ca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini." W. Shakespeare

Mergi la inceput

Ioana stiu ca face o luna ca e pe 20 ca si pitica mea, cred ca astia nascuti pe 20 sunt plangaciosi stiu ce greu este cu colicii, pana la trei luni credeam ca o iau pe aratura, dar stiu ca nu prea are ce sa-i faca in afara de picaturi sau ceiut daca vrea sa bea, a mea nu a vrut, vezi ca la farmacie exista un gel intr-un saculet nu stiu acum sa-ti spun cum se cheama, care se incalzeste la microunde sau se poate baga la congelator...il incalzeste si-l poate pune pe burtica bb ului ii face bine, si pe mine m-a sfatuit Marinar ca asa ii facea Emmei. In rest multa rabdare si sa se odihneasca ca sa aiba laptic

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia de Natalia Maria 20.02.2008

prietene DC .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Alexia28 multumesc iubita pentru sfaturi, o sa-i spun! Daca i-ti amintesti cum se numeste saculetul acela sa-mi spui si mie, ca poate o sa i-l fac cadou. I-am facut o pernuta frumoasa cusuta de mana si o sa i-o duc zielele astea, cand il voi vizita din nou. Ea mereu se gandeste la tine si zice: Daca a rezistat atatea luni Alexia, o sa rezist si eu".

"Unii se plang ca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini." W. Shakespeare

Mergi la inceput

Gata am gasit cutia deci se cheama Shiffa Pack Hot/ Cold Pack - compresa termica refolosibila pt indepartarea rapida a durerii dar sa nu o incalzeasca cat scrie pe cutie ca e ff mult, testeaza ea intai. noi am cumparat-o de la Sensiblu.

Si ca sa nu fiu off topic chiar de tot sa ma plang si eu putin; nu stiu cine zicea aici Boo cred ca daca alaptezi nu se reface endometrioza, nu stiu daca e valabila, sau cel putin la mine nu cred, eu am alaptat pana la 7 luni, mi-a venit ciclul la 3 luni dupa nastere cu toate ca alaptam exclusiv iar acum am dureri la ovulatie mai puternice decat cele de menstruatie, inainte de sarcina eu nu aveam asa ceva, doar la ciclu, am crezut ca mor de durere de data asta, nu puteam sa stau in fund o zi intreaga, cum a trecut ovulatia nu am mai avut nimic. Luna trecuta la fel am patit, credeam ca am racit dar cand am numarat zilele era clar..eram la ovulatie. Plus durerile de sani, plus plus...tare necajita sunt din cauza asta, nu credeam sa se refaca asa repede.

V-am pupat, noapte buna

prietene DC .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

fetelor mele dragi! Ioana Mada Magdita Monica Boo Ralu Alexia etc

...un pupic special pt mami de

..si unul si mai secial pt Fireyes

Numai bine tuturor

Mergi la inceput