Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE cap42

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Lucialu, pup dulce de tot!
Toate cele bune!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Lucia nu e scump deloc cu rasul, chiar rade si zambeste mereu. doar ma vede si e tot un zambet, mor dupa el. In filmulet nu se vede asa bine pentru ca eu ma jucam asa cu el de mult timp pana sa-mi vina ideea sa-l filmam si cred ca obosise. Si mai e ceva, cand vede aparatul ii atrage atentia si nu mai rade asa ca e altceva mai interesant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

salutare fetelor si La Multi Ani; cum a inceput la voi noul an?la mine cu vesti cam proaste de la prieteni ,plus ca trebuie sa-mi caut si alta chirie ca garsoniera in care stau de 4 ani va fi vanduta...in rest am facut a treia injectie,iar reacti adverse nu prea am avut aproape deloc ,adik cate o stare de nervi asa o durere de cap fff usor pana acum. Daca merg toate asa de bine sper ca anu asta sa vad si eu 2 liniute :D
BOO apropo m-am uitat la pozele tale cu bebe alexandru, superb....alte cuvinte n-am...si am mai observat ca ai nascut la euroclinic, eu m-am operat acolo si as vrea sa te intreb daca nu sunt indiscreta cu cine ai nascut si cum a fost pt ca daca va veni bb si la noi tot la ei as vrea sa ma duc....scuze ca incurc lucrurile ....:) va pup pe toate si la 2 liniute....

didi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Xdidi i-mi pare rau pentru ce-ai patit, referitor la garsoniera si multa bafta sa gasesti una cat mai repede!
Boo am vazut si eu filmuletul, e dulce foc!
Alexia28 ce mai faci iubita???

"Unii se plang ca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini." W. Shakespeare

Mergi la inceput

Ciudat este ca omul se teme adesea tocmai de ceea ce spera. (G.Flaubert)

Nimic maret n-a fost facut vreodata fara entuziasm. (Ralph Waldo Emerson)

Ce ar fi viata, daca n-am avea curajul sa visam la ceva? (Vincent Van Gogh)

Mergi la inceput

multumesc mul ioana, sper sa fie bine sa gasesc o zona la fel de frumoasa ca aici unde stau deja ma vedeam ducand copilu in parc . Tu ce mai faci? cum te mai simti? totul e bine la burtica? am o prietena care n-are endo si a pierdut de curand un bebe,iar sotul ei este preot si sa sti ca se roaga ff mult pe femeile care nu pot face bebei si le-am tot povestit si despre voi.in rest eu sunt la a 3-a injectie mai am 2 si gata, apoi astept, dar pana atunci am nevoie de vesti bune de la voi sa nu ma descurajez asa ca la cat mai multe liniute pozitive

didi

Mergi la inceput

aaa si am uitat Beatrice tu ce mai faci cum a trecut anul peste tine ? ce decizii ai luat in legatura cu endo si cum mai stai cu durerile ? acum nu vreau sa te influentez, dar eu dupa ce m-am operat n-am mai avut nici o durere pana acum, doar acum 2 zile m-a durut capul ca racisem si am luat un paracetamol. Si endo a mea a fost uratica am avut chisturile mari, a durat 2 ore si juma si e si clasica operatia si in 3 saptamani m-am dus la munca. pe lanag toate astea vreau sa-ti zic ca sunt destul de sensibila si nu risc sa-mi fac rau singura. daca mai ai intrebari astept sa-ti raspund in limita cunostintelor mele, ai grija de tine

Luci cum mai esti? cum e domnul? sper ca bine si asteptam prima poza

didi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

xdidi multumesc de intrebare! Sunt relativ bine si totusi mi se pare ciudat ca am suferit mai putin decat la prima...! Cred ca omul se invata si cu binele si cu raul in egala masura! Eu insa nu suport ideea ca trebuie sa ma obisnuiesc cu problemele...vreau altceva...si incerc sa nu ma las doborata de nimic. Eu te inteleg foarte bine cand spui de casa, pentru ca si eu am fost nevoita s-o schimb de doua ori, dintre care una a fost in plina iarna, la fel...si e greu. Insa nu uita ca pentru orice problema exista o rezolvare cumva, trebuie doar s-o cauti si sa speri, ca se va rezolva cumva. Multa bafta!

"Unii se plang ca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini." W. Shakespeare

Mergi la inceput

In ultimul timp, m-am simtit bine dupa acupunctura si tincturile pe care mi le da. N-am luat nicio hotarare, il astept parca pe iubi meu sa se hotarasca in privinta noastra, nsh de ce sunt pesimista.....asa am fost mereu. E greu sa mai gasesc la peste 30 de ani pe cineva dispus pt o relatie serioasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

fetelor intrati repede pe protv!!!

"After all, tomorrow is another day!"

Mergi la inceput