Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE cap42
Raspunsuri - Pagina 10
magdita spune:
Neata fetele mele,
A propos de bebici nascuti in data de 20 , vin cu vesti fierbinti :
"S-a nascut Filip Alexandru azi dim la 6:50, natural, fara anestezie, apgar 9.50, 3100 gr, minunea si fericirea parintilor!" Bonitta
Felicitari din suflet draga noastra, sa va traiasca minunea, sa fie sanatos, norocos si sa va faca cei mai fericiti parinti din lume !!!
Claucia, sarcina usoara !
Alexutza, Ioana, Lucic, Liliana, Aerlilian, Boo, Ralu_t, Madutz, Georgic si toate endo-mumoasele mele, pupicuti dulci .
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna
"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
ralu_t spune:
FELICITARI BONITTA!!!!
sa fie sanatos si cumnite, si mai ales fericit, si voua mami si tati multa intelepciune, curaj si rabdare!
LA MULTI ANI Natalia si Luca!
sa fiti cumintei sa mai respire si parintii vostrii un pic
si tudor e in crize....aseara a dormit numai la mine in brate si eu m-am uitat la televizor... dar deja m-am calit. am zile in care-i suport f bine fitzele, altele in care-l pasez la barbata-miu ca simt ca-mi iau campii. ma gandesc ca asa oi fi terorizat si eu pe cineva la randul meu, si ...dupa fapta si rasplata
va pup, sunt inca in sesiune, incerc sa fug intre examene la schi. cam astea-s noutatile
ralu- de bebe albastru
tudor 15.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72e131407d80530203c592" target="_blank">montaj tudor
i believe in miracles...povestea noastra
xdidi spune:
salutare fetelor
Cristy eu fac tratamentu 5 luni(sper sa nu se prelungeasca, ca luna asta la sfarsit fac prima eco dupa operatie si poate imi prelungeste) cu depo-provera este un progesteron care are acelasi efect ca diphe, adik menopauza, dr. zicea ca n-are rost sa diphe ca e curat tot in burtica acum sper sa fie bine.
luci, magdita va multumesc pt ca va ganditi la noi va pup si sanatate
didi
silvy24 spune:
Salutare fetelor,
Sper sa nu treceti prea repede peste intrebarea mea. Unele dintre voi poate isi amintesc vag de mine. Magdita sigur isi aminteste.
Eu am facut laparo in aprilie anul trecut cu dr. Tutunaru, mi-a gasit "cateva puncte de endometrioza pe fundul sacului douglas" si mi-a recomandat Diphereline. Nu am vrut sa fac tratamentul si nu am mai facut nimic de atunci. Acum vreau sa-l fac dar citind pe forum despre endometrioza am remarcat ca nu prea exista cazuri de fete care sa fi facut diphereline doar pentru PUNCTE de endometrioza.
Voi ce ziceti? Ati auzit de astfel de cazuri? Si ati auzit de cazuri in care fete cu puncte de endo sa fi ramas gravide dupa tratamentul cu diphereline?
Eu vreau sa le fac pentru simplul motiv ca am incredere in ceea ce zice dr.T si pentru ca simt ca orice altceva as face, ma voi gandi ca poate totusi din cauza acelor puncte de endo nu raman gravida.
Va pup si astept parerile voastre.
Silvy.
beatrice75 spune:
Eu tusesc, tusesc intruna de o luna, nu-i dau de cap, m-am saturat de doctori care pana acum nu mi-au gasit nimic. Sapt asta merg si la un pneumolog.
Ioanatugs spune:
Bonitta felicitari mamico!!!
Alexia28 sa-ti traiasca printesa!
Ralu_t multumim de urari, o sa i le transmit finutzei!
"Unii se plang ca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini." W. Shakespeare
Boo spune:
Bonitta felicitari !!! Sa-ti traiasca puiutul !!!
Alexia eu asa am inteles legat de alaptare si endo. Mai multi dr mi-au zis asta. Herghelegiu, Ron-el cu care am facut FIV-ul, o dr din America, si ma rog mai multi.
Imi pare tare rau ca ai dureri iar.. uoooofffff
Ioana si eu am folosit punguta cu gel de care zice Alexia. Nu cu mare efect, dar am incercat. A mea se cheama Nexcare, tot de la Sensiblu .. sau Helpnet.
Pupa finuta si bebe si din partea mea, curaj si rabdare !!
magdita spune:
Neata iubitele mele,
Silvy, sigur ca imi amintesc de tine , chiar ma intrebam ce mai faci. Legat de intrebarea ta, eu am avut doar cateva puncte pe fundul de sac Douglas si am facut diphe, acum astept sa vad cand imi vine cm si sper din suflet sa si raman gravidutza repede ca sa ai in fata exemplul elocvent ca se poate dupa diphe . Oricum, sa stii ca nu are efecte chiar asa de urate, cel putin in cazul meu nu a avut. Am mai spus-o, dupa prima injectie am avut dureri de cap sporadice, fruntea si ceafa, si am observat lipsa secretiei de orice fel. Dupa a doua au aparut bufeurile, insa suportabile, si a disparut durerea de cap. Si dupa a treia bufeurile continua , cand mi-e cald, cand mi-e frig , insa toate trec, numai bebe sa vina .
Ioana, ieri am scris pe fuga si nu am mai reusit sa scriu cate ceva si despre finuta ta. Imi pare rau ca bebe Luca are colici, iar parintii sunt zombi. Le urez sa treaca repede, repede aceasta perioada dificila si sa se bucure din plin de "meseria" de mamica . Ii pup dulce pe Laura si pe bebele colicos .
Pup toate fetele mele dragi, fara exceptie .
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna
"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Boo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui xdidi salutare fetelor si La Multi Ani; cum a inceput la voi noul an?la mine cu vesti cam proaste de la prieteni ,plus ca trebuie sa-mi caut si alta chirie ca garsoniera in care stau de 4 ani va fi vanduta...in rest am facut a treia injectie,iar reacti adverse nu prea am avut aproape deloc ,adik cate o stare de nervi asa o durere de cap fff usor pana acum. Daca merg toate asa de bine sper ca anu asta sa vad si eu 2 liniute :D BOO apropo m-am uitat la pozele tale cu bebe alexandru, superb....alte cuvinte n-am...si am mai observat ca ai nascut la euroclinic, eu m-am operat acolo si as vrea sa te intreb daca nu sunt indiscreta cu cine ai nascut si cum a fost pt ca daca va veni bb si la noi tot la ei as vrea sa ma duc....scuze ca incurc lucrurile ....:) va pup pe toate si la 2 liniute.... didi |
Scuze !!! Acum mi-am adus aminte ca am uitat sa raspund.. Am nascut cu Herghelegiu. A fost foarte bine, super profi. Mi-a facut cezariana ca sa-mi curete chisturile pe care le aveam inainte sa raman gravida. Asa ca la mine operatia a durat dublu, dar a meritat. Din punct de vedere al spitalului, banuiesc ca stii, daca te-ai operat acolo, nota 10, cu minus, dar ma rog. Nu se compara cu alte maternitati.
Daca mai vrei sa-ti mai zic ceva da-mi PM.
pusichet spune:
salut
nu stiu daca ma mai tineti minte
am o intrebare pentru voi poate ma puteti ajuta.
am avut un test pozitiv duminica, luni am fost si am facut betahcg-ul care a avut valoarea 362, am repetat la 48 ore si a scazut la 193.
acum nu stiu ce sa mai cred, de ce a scazut, s-a resorbit sarcina, o fi extrauterina, o fi sarcina mola?
care ar putea fi explicatia?
pupici
viitoare
viitoare