Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE cap42
Raspunsuri - Pagina 11
aerlilian spune:
Boo ,v-am visat pe tine si pe Alex!!!Te jucai cu el,ii faceai masaj iar eu ma topeam de dragul vostru!!!
Ralu ,spune-i te rog lui Tudor ca-l rog frumos sa fie rezonabil!!!Sa lase mamica frumoasa sa invete si sa se odihneasca!!!
anaconda2 spune:
Buna fetelor ! Cu toate ca citesc zilnic pe-aci , n-am mai scris de ceva timp , ptr ca n-am prea avut noutati , insa acum am ..
Asadar , vorba lui D.Diaconescu , chemati-va rudele , vecinii si prietenii , pentru ca e ceva senzational :)) !
Ieri am aflat ca sunt gravida , am ramas natural !! Si cele care imi cunosc "dosarul" , stiu ca...chiar e ceva senzational.
(Adica ....dupa 6 IA , cu 2 reusite , insa oprite din evolutie la cateva saptamani) .
Sa speram ca de data asta va fi totul ok . Asa simt .
romanitza spune:
Felicitari, Anaconda!!!
Am tot scris si eu in 2007 -2008 la cap. Inseminare si te stiu si de acolo... Si eu am reusit tot natural, dupa ce prin inseminari nu am avut nici un rezultat pozitiv.
Trebuie sa fii optimista si sa te bucuri de sarcina asta! Totul va fi bine!!!
13+
silvy24 spune:
Offff Anaconda normal ca-ti stim Dosarul. Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine de data aceasta. Ma bucur din tot sufletul sa aud ca ai ramas. Felicitari si iti doresc o sarcina SUPERBA. Meriti la cata perseverenta ai. Chiar ma intrebam zilele astea ce mai faci.
adelamaria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pusichet salut nu stiu daca ma mai tineti minte am o intrebare pentru voi poate ma puteti ajuta. am avut un test pozitiv duminica, luni am fost si am facut betahcg-ul care a avut valoarea 362, am repetat la 48 ore si a scazut la 193. acum nu stiu ce sa mai cred, de ce a scazut, s-a resorbit sarcina, o fi extrauterina, o fi sarcina mola? care ar putea fi explicatia? pupici ana maria viitoare ana maria viitoare |
Buna
Cred ca ar fi important sa precizezi in cate saptamani de sarcina esti. Daca esti chiar la inceput, poate ca valoarea 362 ar putea indica gemeni...Adica e o valoare destul de mare, zic eu...Iar faptul ca valoarea a scazut poate indica faptul ca unul din embrioni s-a resorbit ( nu stiu daca e termenul corect)...
Ai repetat analiza la acelasi laborator? Asa ar trebui, ca sa te poti orienta corect. Oricum, ar trebui sa mergi si la medic si cu siguranta sa mai repeti analiza la 24/48 ore. Dar si o ecografie intravaginala te-ar ajuta sa afli ce se intampla.
Imi pare rau ca nu te pot ajuta mai mult, poate alte fete sunt mai bine informate.
Eu iti tin pumnii! Incearca sa nu te gandesti la ce e mai rau!
In rest, imbratisez cu drag toate fetele si bebicii aferenti!
cristy1977 spune:
anaconda, fata curajoasa, felicitari pentru sarcina
lucicut, ce mai faci tu, gravidutza draga, am inteles ca vrei sa-ti cumperi pantalonasi cu burtica
atat de multe gravidute in ultimul timp, si toate "naturel"
eu ieri am facut a doua injectie de diphe si sper ca din acest moment sa mi se opreasca si scurgerile de sange pentru ca in prima luna au fost aproape in fiecare zi, cu exceptia 6-7 zile
aaa! si daca cineva vrea sa cumpere medox sa stiti ca se livreaza si in romania (http://www.biolink.no/the-medox-story/category147.html). le-am scris si mi-au raspuns ca trimit si aici. acelasi lucru mi l-a confirmat si roxana.
va pup cu drag
"After all, tomorrow is another day!"
lucialu spune:
Anacondaaaaa heheheheheeeeeeee!!!iupiiiiiiiiaiiiiiiiiiiiiiiiii!!!FELICITARI!!!Sarcina usoara si la termen si BB sanatos!!!Ma bucur mult de tot,felicitari,felicitari!!!
Ioana ma bucur ca esti bine si sunt convinsa ca totul va fi cat se poate de bine si pentru voi!Ai incredere!
Alexia pup funduletul energic(asa prin pantalonii umflati de pampersi) dupa care trebuie sa stai toata ziuaCreste burtica.Mi-a spus prietena mea ca nu e burta mea de grasa,ci burta de gravida la forma avuta.Sosul de o saptamana tot se chinuia sa ma convinga,dar eu Toma nu credeamMai am un pic de asteptat pana merg la dr si pana atunci nu sunt foarte linistita...
Pusichet sper din suflet sa fie sarcina viabila si peste 9 luni sa se concretizeze intr-un BB pusichetosEu iti tin pumnii sa fie bine tot!Mai fa un Beta si mergi la dr,poate-poate reuseste sa vada ceva.
Sylvi daca dl dr ti-a spus sa faci diphe inseamna ca stia de ce.Mie prima data mi-a spus la fel,la cea de-a doua laparo mi-a spus ca nu e nevoie cand l-am intrebat.Deci recomanda sau nu dupa ce vede/concluzioneaza ce e la fiecare.
Fire
Cristy am scris amandoua in acelasi timp.Erau scurgeri?Ai luat diphe de 3,75 ca gramaj?Sa ai grija sa intre bine in muschiulet cand faci,tre sa doara un pic.Nu sh ce sa spun.Ai vb cu Roxana?Ea e bine?Cum se comanda Medox aici,prin situl respectiv?Faci online sau cum?Vestea e minunata!Multumim!Bafta la injectii(sunt sigura ca si tu vei ramane repede gravi ) si legat de nadragi,inca nu mi-am gasit.Din pacate nu pot face miscare multa.Aseara am fost la magazin sa vad hainute,n-am stat mult,dar m-a durut burta.Lui BB nu-i place deloc miscarea,asa ca tre sa ma conformezIn stilul asta vad eu ca raman in pielea goala,ca nu stiu cand ajung la unguri unde as vrea sa merg pentru nadragi si altele
Va pup pe toate!
my little sunshine
cristy1977 spune:
lucia, draga mea, ma bucur tare mult ca tu si "mofturos mic" sunteti bine. vezi ca deja face legea in casa. si daca el nu te vrea imbracata, ce poti sa ii faci?
medox puteti comanda aici http://www.naturalberries.co.uk/page4.htm si aici http://www.biolink.no/the-medox-story/category147.html. cred ca se poate face comanda si on-line insa eu le-am scris un e-mail prin care le-am zis ca sunt din Romania si ca vreau sa cumpar medox si mi-au raspuns imediat afirmartiv si mi-au dat toate indicatiile referitoare la plata si conditii de livrare.
eu in 28 de zile am avut 2 cm-uri normale de 5-7 zile si intre scurgeri de sange reduse, injectia zic ca mi-a facut-o bine, insa la fel am patit si cand am facut tratamentul cu zoladex, asa ca nu m-am impacientat prea tare. insa acum astept sa se opreasca de tot.
roxana sper ca e bine, mi s-a parut un pic cam suparici, dar noi o asteptam sa ne mai scrie si sa ne spuna cum se mai simte
va pupacesc pe toate
"After all, tomorrow is another day!"
pusichet spune:
eu nu mai inteleg absolut nimic.
am fost azi la alt medic.
mi-a facut eco abdominala, a zis ca nu vede nimic in uter ci doar in fara uterului.
a zis ca nu poate spune cu siguranta ca e extrauterina dar nici nu neaga.
mi-a dat sa repet betahcg miine dimineata si daca ajunge valoarea la 0 inseamna ca s-a eliminat singura dar daca se mentine sa ma duc luni iar la eco si atunci o sa vada daca ma opereaza sau imi da metrotrexat sa elimin.
eu oricum miine dimineata ma duc la dr. mea si refac si betahcg-ul.
sint in ceata totala , habar nu am ce este cu mine, ce e drept este ca am avut azi niste dureri de nu am avut in viata mea