FIV 209
Raspunsuri - Pagina 7
catalina2307 spune:
Da Kora....de data asta s-a oprit in evolutie la 8 saptamani. Dar mergem mai departe :).
impatience spune:
La mult multi ani Ioana, Dariaioana si tuturor Ioanelor/Ionilor mari si mici (bebei).
Ioanatagus sper sa treci cu bine peste tot si sa ai un bebel in burtica
la sf anului.
Catank sper sa iti fie de folos 
Candy 
Muffi- tin pumnii azi
Laura- imi pare rau.....
Raluca_ bafta si sa fie totul bine pana la capa, la fel si la elenada si la moniland!
Daniela
pup fetele
florela30 spune:
Buna, dragele mele si LA MUTI ANI celor ce poarta numele de IOAN sau IOANA !
Ioanatugs, 

sa dea Dmnezeu sa nu treaca anul acesta fara sa simti cum prinde viata in burtica ta o minune de copil, multa sanatate si vise implinite! Te pup
Laura, imi pare tare rau. Totul e sa ramai optimista si sa nu abandonezi.
Muffinuta, asteptam sa ne dai vesti bune.
KoraPop, ma bucur ca ai avut o vacanta reusita si esti acum cu moralul sus si bateriile full. Vei reusi sigur anul acesta!
candy, imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asa o grea experienta. Important e ca ai curajul si optimismul sa o iei de la capat. Si eu voi face transfer cu embrioni congelati, cred ca undeva spre sfarsitul lui ianuarie. Acum astept sa-mi vina ciclul si voi suna la spital sa stabilim ce urmeaaza. Nici eu nu stiu f multe, dar pe masura ce aflu va voi spune si voua.
moniland, ma bucur ca totul decurge bine si inimioarele tale cresc mari. sa ai grija de tine.
KoraPop spune:
Of Cata....si acum ce urmeaza?Inestigatii mai multe banuiesc.Parerea mea e ca atunci cand se repeta asa ceva exista undeva o explicatie.Stii tu ca se pot face o multime de analize imunologice, anticorpi antifosfolipidici si multi altii,celulele NK etc etc etc.Iti tin pumnii stransi in continuare!
Impatience-panicata draga,ce mai faci?Nu ai primit cadou de la mosu' un tel nou?Ce mai fac uraciosii de e.coli?I-ai gonit?
florela30 multa bafta pentru ET-ul cu puisorii congelati!
Moni
,Sheritra
,Ana_p
,Nusy
,Amzulica
si toate fetele din gashca veche va pup
pe toate!
Kora
CARPE DIEM!
medamaya1 spune:
LA MULTI ANI, tuturor sarbatoritilor

IOANATUGS,
DARIA
Kora, ma bucur sa te vad, cu forte proaspete tot inainte, trebuie sa reusim
Candy,
eu una nu te pot ajuta cu aceasta info, dar cu siguranta alte fete care stiu, o vor face...imi pare tare rau 
Muffinuta, te asteptam cu vesti bune de la echo
Florela, draga mea, multa multa bafta sa ai 
Gravidutele, aveti grija de voi si de bebeii din burtica.
Va pup pe toate
Ioanatugs spune:
Va multumesc frumos tuturor pentru urari, sms-uri, telefoane si mesaje, sunteti minunate!
Urez si eu tuturor Ioanelor si Ionilor un calduros La multi ani!
Fireyes multa bafta iubita, sunt cu ochii pe tine si-ti tin pumnii stransi!
Lauravoinicu i-mi pare tare rau iubita!
Ioanatugs spune:
Am primit rezultatul beta HCG-ului facut ieri si este 35.26
Mie mi se pare ciudat...nu trebuia sa fie intre 0-5, daca am eliminat sarcina sambata 03 ianuarie???
elenada spune:
La multi ani Ioanelor si tuturor care isi serbeaza ziua onomastica si sa va dea Dumnezeu tot ce va doriti voi.
Fetelor in focuri multa multa bafta.
Candy groaznica experienta ai avut. Iti doresc mult noroc la urmatorul ET.
Pupici
elena
+10 

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
ladymina77 spune:
LA MULTI ANI tuturor!Sa va aduca noul an implinirea visului mult dorit,sa aveti parte de un bebe,doi sau chiar trei.Va doresc multa sanatate si succes!
Moni,n-am citit foarte multe din urma insa m-am bucurat enorm cand am vazut ca ai doi samburei in burtica.Sincere felicitari si iti doresc o sarcina usoaraaaaaa si doi bebici sanatosi si cuminti!Te imbratisez cu drag si ai grija de tine!
Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi