FIV 209
Raspunsuri - Pagina 8
nusy spune:
Ioanatugs , Luck: La Multi Ani, sa traiti cu numele, multa sanatate si numai bucurii sa aveti, macar de acum inainte!

Nusy
15+
ellanik spune:
Buna fetelor.
Dariaioanaxx LA MUUUULTI ANIII!!!! Sa iti dea Dumnezeu pui sanatosi si pe tine sa te tina sanatoasa sa ii duci pana vor vedea luminita de la capatul ombilicului
Sa va povestesc ceva:o prietena buna incearca de 3 ani sa aiba un bebe .Munca
la greu, analize de tot soiul....totul era in regula insa BB nu venea.In septembrie a zis ca mai sta pana in ianuarie si incepe trat pt IA .Si-a facut ieri progr la dr si azi a facut un test de sarcina deoarece i-a cam intarziat CM.Surpriza!!!Este gravida !!!Fetelor DD nu doarme si nici nu si-a intors capul de la noi.El le aranjeaza in asa fel incat sa fie totul perfect.Nu ne pierdem speranta !Nu avem voie!
Va pup pe toate!
Muffinuta ai ceva info?Asteptam!!!
Doamne,da-mi un pui sanatos!
liabia spune:
LA MULTI ANI "IOANELOR"SA VA DEA DD CELOR CARE NU AVETI BB BUCURIA DE A VA STRANGE IN CURAND COPILASUL IN BRATE !
EU SUNT DIN TIMISOARA SI SUNT NOUA PE FORUM DAR VA URMARESC DE MULT TIMP.
POVESTEA MEA E SIMPLA SI TOTODATA COMPLICATA.NU AM OVULATIE,IN 2006 AM FOST LA SOVATA SI M-AM INTORS DUPA 2 SAPTAMANI APOI IN URMATOAREA SAPTAMANA AM AFLAT CA SUNT INSARCINATA,FERICIRE MARE DAR DIN PACATE LA9SAPTAMANI AM PIERDUT SARCINA,S-A OPRIT DIN EVOLUTIE.DR.MEU FLORIN DORNEANU NU SI-A EXPLICAT DE CE SI M-A TRIMIS SA FACEM ANALIZE GENETICE
SI STUPOARE SE PARE CA STRUCTURA MEA GENETICA LASA DE DORIT DOUA PERECHI DE CROMOZOMI AU PICIORUSELE MAI MICI.DE ATUNCI NU AM MAI RAMAS INSARCINATA SI DR MEU A ZIS CA SANSE MAI SIGURE SUNT DACA FAC FIV CA POATE SA INCERCE SA ALEAGA EMBRIONI MAI "ARATOSI".AM FACUT FIV IN 25OCT MI-A REUSIT AM FOST FOARTE FERICITA DAR IN 15DEC.FIIND LA ECO NU-I VEDEAM INIMIOARA.BETA-HCG-UL MI-A ARATAT CLAR CA SARCINA S-A OPRIT DIN EVOLUTIE,AM FACUT DIN NOU UN CHIURETAJ PT CA EU NU ELIMIN EMBRIONUL IAR ACUM STAU SI MA GANDESC CE SA FAC SUNT FOARTE SUPARATA DAR CITINDU-VA MESAJELE VOASTRE INCEP SA PRIND CURAJ DIN NOU SI SA FIU DIN NOU OPTIMISTA.
IOANA,CATALINA CRED CA STIU CE SIMTITI SI SPER DIN TOT SUFLETUL SA AVETI SANSA ANUL ACESTA SA VI SE IMPLINEASCA VISUL.
MUFFINUTA AM ASTEPTAT AZI SA VAD REZULTATUL TAU SI SPER SA FIE OK SI SA STAI LINISTITA RESTUL SARCINII
VA 
SI VOI MAI REVENI
aurel_cris spune:
LA MULTI ANI TUTUROR CARE POARTA NUMELE DE ION SAU IOANA
Ioanatugs La multi ani
Eu stiu de la cumnata mea cand a pierdut sarcina ca beta HCG-ul scade destul de greu.
Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
Bianca
Primul
18.11.08 Al doilea
5.12.08
stuart spune:
LA MULTI ANI tuturor celor care isi serbeaza numele astazi!
Ioanatugs,
speciali pt. tine!

Ai izbutit?Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)
Fragutza spune:
Ioana, La multi ani, dragutule, sa fii fericita si sanatoasa si sa dea Dumnezeu ca acesta sa fie ultimul Sf Ion pe care-l petreci fara bebe.
Sa ai grija de tine sa nu te demotivezi ca sigur va iesi soarele!
Multumesc fetelor pentru urari! M-am reintors la serviciu si iar reusesc sa citesc ce ati mai scris numai seara cand ajung acasa.
Azi am avut iar cateva pete maronii si acum abia astept sa ajung la echo sa vad ce fac puiutii.
Va pup,
Raluca
muffinuta spune:
Buna seara fetelor,
raspund asa pe fuga de abia am ajuns si sunt rupta de oboseala...e ok,leutul are o inima de leu!!ma bucur cat pot de mult..sunt ceva probleme de la care apar sangerarile astea,mi-au facut tot felul de masuratori,sunt in grafic!!
Nu ma lasa barbatu-meu sa stau la calculator si sincer sunt atat de obosita,nu am dormit bine ,azi a fost nebunie la clinica noua la care m-am dus..deci deocamdata ok,cu mici probleme va scriu pe larg mai tarziu..
MULTUMESC ENORM DE MULT SI DIN INIMA TUTUROR FETELOR!SUNTETI EXTRAORDINARE!MULTUMESC,SPER MACAR IN PARTE SA POT INTOARCE CEEA CE VOI IMI DARUITI!VA PUP PE TOATE ..
si vin mai tarziu cu toata tarasenia![]()
P.S. Cineva scria cand am intrat pe site ca ii place motto-ul meu,am dat explicatia cu ceva vreme in urma,nu am copiat pe nimeni-pe Nansen,da,am retinut bine?,azi am vazut la una dintre fete .pot fi acuzata de plagiat
si nu doresc asta..glumesc ,fetelor!am spus de la bun inceput am primit citatul aproximativ sub forma pe care am scris-o ..pe vremea cand se dadeau sonete la terminarea liceului..asa ca-s baba un citat asemanator pt care nu am nici un merit personal si mi-a placut,nu am retinut cine il semna..l-am folosit mental toata viata mea mai ales in momente dificile cand imi venea sa las totul balta..m-a ajutat.cand am subscris aici mi s-a parut potrivit sa il folosesc ,fara sa am pretentia de a-mi apartine..dau aceasta explicatie ca sa nu fiu considerata nesincera..va multumesc.
si inca o data multumesc tuturor si va pup din suflet,pe moment e bine si ma bucur ponderat pana la urmatorul eco,doctorita de la FIV m-a aprobat cu un eco saptamanal..nu e nici un risc zicea..am primit si un CD..
Muffinuta
Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!
elenada spune:
Muffi ce m-ai speriat. Cand am vazut ca nu scrii nimic incepusem sa ma gandesc la cei mai rau. Doamne ce ma bucur ca sunteti bine amandoi. Eram sigura ca ai un luptator. Felicitari

elena
+10 

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
mihaele spune:
Muffi Doamne Ajuta!!!! ca sunteti bine am stat cu sufletul al gura sa stiu ce este cu tine si cu bebelusul tau iubit ma bucr din suflet ca sunteti bine amndou tu trebuie sa mai schimbi ceva sa fi vesela asa cum te stim si otimista totul va fi bien te pup. Fetelor va pup pe toate Dumnezeu sa ne ajute pe toate!!!!!!
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu si al Maicutii Domnului voi reusi sa ma si eu copilasul meu mult dorit si iubit