FIV 209
Raspunsuri - Pagina 6
mihaele spune:
MUFFINUTA hai iubita cu vesti bune
Candy sa te ajute DD sa reusesti de data asta stiu cum este esecul am trecut de 3 ori prin el peste 2 luni si eu fac ET cu embrionasi congelati sa ami spui si mie cum a este, nici eu nu stiu mai nimic despre Et cu congelati .Bafta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu si al Maicutii Domnului voi reusi sa ma si eu copilasul meu mult dorit si iubit
dariaioanaxx spune:
MUltumesc mult fetelor, pt. urari, va doresc a traiti si voi aceasta minune, tuturor va doresc ! ca si Andrei, sper sa fie sanatoasa si sa traiasca , aceasta, INIMA, A INIMII MELE !
Ioana - LA MULTI ANI ! si sa ai implinirea dorita , cat mai curand !
Muffinuta- bafta, te asteptam cu vesti bine, si pozeeeeeee, ne ai promis demult !
tuturor
Asteptand a doua binecuvantare de la Tine !
PETRICIA spune:
Vin si eu sa spun La multi ani tuturor IOANELOR SI IONILOR , va felicit pentru optimism, va doresc bebei sanatosi si tot binele din lume.
Felicit toate fetele pentru burtici, si sunt alaturi de cele care ....inca nu au reusit dar sigur isi vor tine bebelul in brate.
Va pupic mult
Moniland spune:
LA MULTI ANI IOANA!!!
LA MULTI ANI IOAN!!!
Ioanatugs, Dariaioana LA MULTI ANI fete dragi!!!!
cu
iana_mari spune:
La multi ani pt. toti Ionii si Ioanelor.
Ioanatugs sa dea d-zeu anul asta sa-ti tii copilasul in brate.
Imi pare tare rau nu-mi venea sa cred ca s-a intamplat din nou.Putere multa sa ai ca sa mergi mai departe.
KoraPop spune:
LA MULTI ANI tuturor pentru noul an!Sa va aduca numai bucurii si implinirea celui mai de pret vis!
LA MULTI ANI celor care azi isi serbeaza onomastica!
Ioanatugs nu pot sa cred ca povestea se repeta...nu exista chiar nici o explicatie?Azi e ziua ta asa ca trebuie sa fii optimista!LA MULTI ANI!
FELICITARI Ralucapaun,am vazut ca esti pe lista gravidutelor si ai gemeni!Ma bucur mult pentru tine!Sarcina cat mai usoara!
Dariaioana LA MULTI ANI!Felicitari pentru inimioara,sarcina usoara si bb sanatos!
catank ( parca tu ai facut cariotipul genetic) tu cand trebuie sa primesti raspunsul de la cariotipul genetic?Mie mi-a spus dr. Luca sa o sun in 9 ianuarie.Nu m-am prea gandit la aceasta analiza,nu sunt deloc stresata in privinta ei,ce va fi,va fi, totusi acum ca se apropie data sunt curioasa.Bafta multa!
Candy povestea ta e tare trista!Mai sunt aici fete care au trecut prin ceea ce ai trecut tu si care cred ca te inteleg foarte bine.Te admir pentru taria si curajul de a merge mai departe.Asa si trebuie!Bafta multa,ai incredere in DD!
Fetelor nu va pot scrie acum la fiecare in parte,dar va spun tuturor ca mi-a fost dor de voi,va imbratisez cu drag pe toate si va doresc tot binele din lume!
Eu sunt bine,am fost plecata cu sotul meu la ai mei,apoi la o cabana la munte,a fost tare bine,relaxant,ne-am incarcat bateriile,ne-am distrat si acum am revenit acasa...mi-am amintit de toate si nu am ce sa fac decat sa merg inainte,astept rezultatul analizei genetice si apoi o sa ma intalnesc cu dr. Cocei sa vedem ce mai e de facut.Adoptia va fi ultima varianta,dar simt ca pana la urma aceasta va fi calea fericirii pentru mine.Oricum anul acesta sunt hotarata sa am un copilas intr-un fel sau altul!
Kora
CARPE DIEM!
catank spune:
korapoop Bine ai revenit cu bateriile incarcate dar mai ales HOTARATA!!!
Da, am sunat si eu ieri pt cariotip, ...(constientizand ca e prea devreme)dar raspunsul a fost si la mine acelasi, ca doar dehh l-am facut in aceeasi zi. Nici eu nu am avut timp(mai bine zis nu am vrut)sa ma gindesc la aceasta analiza, insa sunt convinsa ca va iesi ok, ...Acelesi planuri am, cand intru in posesia rezultatului merg la dr.
Multumesc Ioanatugs si Impatince pt ca gratie voua, am dat comanda pentru spermotrend si forrever multimaca, sper sa fie cu folos...Acum il mai las si pe Doamne Doamne sa-mi "indrume"pasi sa vad ...incotro?!
hai muffinuta ...baffta sa fie...si mult curaj!!!
cat sau ank
fireyes spune:
LA MULTI ANI, IOANA! Sa dea Domnul ca totul sa fie bine si sa ai parte de mica ta minune!
Dariaioana, daca si tu esti o Ioana, atunci La multi ani, iar daca nu, sa fii sanatoasa oricum impreuna cu inimioara ta scumpa!
Si celorlalte Ioane si Ioni, sub acoperire, mult noroc!
Muffinuta, iti doresc ca ecografia de azi sa iti aduca liniste si poate reusesti sa te bucuri de starea asta, chiar asta, printre picaturi!
Elena, sa stii ca ai dreptate, parca nu se termina niciodata. Eu nu stiu (inca, sper:) cum e dupa ce afli ca esti insarcinata, dar exact la asta ma astept, inima mica si in carcei la fiecare moment mai important. O sa fie bine si in cateva lunite o sa aduci acasa doi bobocei.
Catalina, si multa bafta! Inteleg ca faci ET cu embrioni congelati?
still counting...
catalina2307 spune:
many_bani - nu stiu. Azi merg la dr. sa vada cum sunt dupa chiuretaj si luna asta am vrea sa ajungem si in Grecia pt histeroscopie si restul analizelor.Dupa asta ...mai vedem.
candy....din pacate povestea ta imi este cunoscuta....
Succes.(cel de al 3-lea fiv il voi face tot cu blasto congelati.Detalii f multe nu prea gasesti pe la noi dar daca dai o cautare - FET blasto - o sa iti cam formezi o parere.)
Ioanelor.....la multi ani , sa fiti fericite .
KoraPop spune:
Catalina....ai pierdut sarcina sau nu am inteles eu bine?Nu am citit inca din urma....Daca e asa,atunci chiar sunt suparata rau,nu e drept!Te pup cu mult drag!
Kora
CARPE DIEM!