FIV 209
Raspunsuri - Pagina 20
betty78 spune:
fetelor, stie vreuna cam cat trebuie sa fie progesteronul in z 2 a CM-ului? Daca este mai mare ce se intampla?
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
florela30 spune:
buna. candy, mie mi-a venit ciclul dupa primul ET la 32 de zile, dar ciclul meu isi face oricum mereu de cap si variaza intre 29 si 34 de zile. Utrogestan eu am luat dupa inseminari si dupa ET de fiecare data, inainte niciodata.
moniland, am emotii si sper sa am endometru tocmai bun ca sa se implanteze puiutzii mei. te pupic
muffinutzo, adevar graiesti: parca mai ieri cumparam parchetul pt casa, apoi mos nicolae imi aducea 5 pisicutzi care acum au crescut, sunt dragalasi si jucausi. Ma rog sa rezizste embrionii cand ii vor dezgheta.
Ma bucur ca ne-ai dat de veste si te rog, atunci cand poti, sa ne mai " plictisesti" cu mesajele tale.
Moniland spune:
Avalon
ce dor mi-a fost de tine. Te asteptam sa scri si sa ved o semnatura frumoasa. Ce-ai mai facut? Si sa nu mai dispari!
Kitta, iti dau dreptate. Oricat de comod ar fi sa faci FIV in Romania, nu se compara cu FIV-ul facut afara.
Ioana 
Betty, intre doua FIV-uri se recomanda 2-3 CM de pauza.
cu

Ioanatugs spune:
Kitto nu esti acida draga deloc, chiar i-mi placi cand spui lucrurilor pe nume!
La fel sunt si eu...spun verde in fata ce gandesc..ca doar nu degeaba sunt Taur si Bivol in zodiacul chinezesc pe deasupra. Dar ai omis partea cu analizele, eu am scris doar parerea dr. Dracea, nu am spus ca nu voi face toate analizele. Anticorpii cardiolipinici si Lupus Anticoagulant deja le-am facut la Gynera si mi-au iesit bine amandoua. Voi face si restul si le voi repeta si pe acestea la Coltea, sau Fundeni....nu am scris nicaieri ca nu le voi face...am spus doar ca nu voi face analize genetice, ca nu cred ca e cazul...Multumesc inca o data pentru vizita de sf. Ion, mi-ati inseninat ziua.
Betty78 ce frumoasa e pata aceea albastra...am vazut-o si eu la copilul unei romance casatorita tot cu un mongol...si acum a disparut de tot, are deja 3 anisori. Nu stiu ce sa zic despre anomaliile cromozomiale la alte rase, ma depaseste total si sper sa nu ajung sa stiu prea multe despre ele. Da, am auzit si eu ca Grabivinonul ar face minuni si nu inteleg de ce l-au scos de pe piata.
Fireyes multa bafta iubita!
Ralucapaun 
taty_ana spune:
Buna fetelor,
Am o maaare rugaminte la voi,tocmai ce m-am programat zilele trecute la dr Dracea pt fiv si mi s-a spus ca-mi trimit pe mail lista cu analizele care trebuie facute ca pana-n martie cand avea loc am timp destul....numai ca parca nu mai am rabdare si ma uit zilnic pe mail da nimik....daca aveti lista cu analize mi-o puteti trimite si mie?...plsss..adresa de mail cr_tatiana@yahoo.com....multumesc anticipat
Ioanatugs spune:
KITTA nu arunca atat de mult cu noroi in medicii din Romania, pentru ca pentru foarte multe dintre noi sunt singura speranta si multe dintre noi chiar au reusit aici si au copii sanatosi. Ca medicii din strainatate stiu mai multe, nu inseamna ca toate ar trebui sa fugim acolo si nici sa-i facem incompetenti pe medicii de aici. Nu toate ne permitem din punct de vedere financiar sa facem FIV-uri acolo, ca sa nu mai vorbim de timp si nici nu-ti garanteaza nimeni reusita nicaieri. Ca sunt mai profesionisti, ca stiu mai multe, inteleg asta, insa noi cele care facem FIV-uri in tara, avem nevoie sa credem in medicii nostri si sa credem ca doar perseverenta ne poate duce la reusita! Sunt foarte multe cupluri care nu-si permit sa faca nici macar un FIV, o incercare, aici la noi in tara...din lipsa banilor si care citesc ce scriem noi aici pe forum si se informeaza, pentru ziua cand i-si vor permite sa-si incerce si ei visul...si nu trebuie sa descurajam pe nimeni!
Sper ca m-am facut inteleasa si ca nu am fost "foarte acida"!![]()
KoraPop spune:
catank te rog sa imi spui si mie cand afli ceva despre analiza cariotipului;mie mi-e deja jena sa o mai sun pe dr. Luca.Am vorbit acum cu dansa si mi-a spus ca cei din italia au promis ca joi trimit rezultatele,deci joi dupa-masa sau vineri trebuie sa o sun din nou pe dr. Luca.
cristal si ie mi-e dor de tine.Tu cand incepi?
cristinici deocamdata astept rezultatul cariotipului genetic si daca iese bine am sa ma gandesc ce analize sa mai fac.Probabil cateva gen celulele NK etc,putine mai sunt pe care nu le-am facut...
.Tu ce faci?Ai rezolvat problema cu e.coli?
impatience te-am intrebat si pe tine,ai gonit nesuferitii de e.coli?
Kora
CARPE DIEM!
Ioanatugs spune:
Betty78 trebuie sa fie si valorile de referinta pe rezultat. Progesteronul e bine sa fie mare, in cealalta jumatate a CM-ului, daca e mare la inceput inhiba ovulatia. Progesteronul se face de regula in z21.
Monica-Elena spune:
Citat:
citat din mesajul lui Ioanatugs
Betty mi-a spus sotul ca toti copii al caror tati sunt: mongoli, unguri si finlandezi se nasc cu o pata albasta pe fund, care dispare dupa ce copilul implineste un an si ceva. Deci cu siguranta va disparea si la baietelul tau
Pe cuvant Ioana
si din doi olteni a iesit fimiu tot cu pata mongoloida pe fundulet si are 3 ani si 7 luni si nu a disparut deloc. Si pe cuvant ca suntem olteni get beget nu avem
in neam
simonia spune:
betty, iti spun din "ginecologie endocrinologica " de p.vartej " progesteronul plasmatic. valorile lui variaza in functie de fazele ciclului menstrual, dupa Kit sau laborator,
- in faza foliculara- 1ng/ml, dupa Speroff sau 1,1-4,1 nmol/l (Kit P-RSC).
-in faza luteala, 5-20ng/ml dupa Speroff, 11-35 nmol/l (Kit P-RSC).
Valorile progesteronului plasmatic sunt crescute in sarcina sau intr-un luteom, fiind scazute in ciclurile anovulatorii prin absenta corpiului galben.