Monica_Elena sa mai cauti....poate gasesti vreun stra stra bunic care nu e roman...![]()
Kora am reusit sa scap de nesuferitii de E-coli. Pe 25.01 merg la Dracea sa vorbesc cu ea si sa-mi repet si acolo analiza.
Mi-a facut si eu anticorpi anti TPO, anticorpi cardiolipinici si lupus antigoagulant si sunt OK.
Sper sa ma pot programa si la histero tot atunci , sa vedemdaca pot impusca mai multi iepuri deodata.
Ralucapaun tot de la farmacia Tei am luat si eu anul trecut dar dupa aia nu am mai gasit , am sa incerc sa sun din nou la ei.
Kitta 
Ellanik merci voi inceraca si la MNL
cristinici
fetelor ce parere aveti de analizele facute la CMU??Firma la care lucrez au contract cu ei si multe din analize le am gratuite...sunt de incredere...sa le fac acolo oare?
FLORELA nici nu sti cit mias dori sa reusesti simt ca mai monta si pe mine mai mult ca desi am 3 prietene care au copii din fiv, cu embrioni congelati nu stiu pe nimeni eu am luat utrogestan inainte si la tm si acum la debmrecen am uitat sati spun ca bebei mei sau inghetat 2 de 7 celule si 2 de 8 asta e de bine sau nu ei mai suporta transformari? multumesc ca vb cu mine celelalte fete nu prea ma baga in seama daca vrei putem vb si pe mes candynet12 e adresa mea pupici