FIV 209

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Betty mi-a spus sotul ca toti copii al caror tati sunt: mongoli, unguri si finlandezi se nasc cu o pata albasta pe fund, care dispare dupa ce copilul implineste un an si ceva. Deci cu siguranta va disparea si la baietelul tau. Nimeni nu recomanda analize genetice, doar pentru ca sotul nu e roman, iar faptul ca la fiecare ET s-a prins, asta exclude nu stiu ce analize genetice. Eu am insistat pe langa dr. Dracea sa-mi dea mai multe analize de facut si d-sa a zis ca le voi face degeaba si ca daca embrionul acela de 8 celule s-a prins, inseamna ca a trecut de toate stadiile, blastocist..etc..iar ca nu a evoluat mai departe de 6 saptamani...nu e vina nimanui. Eu incerc sa ma obisnuiesc cu ideea ca am avut doar ghinion de doua ori si am incredere in ce spune dr. mea si sper ca data viitoare va fi bine. Multa bafta la inceput de FIV-ulet si sa fie unul la fel de norocos ca primul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Nicole40intr-adevar Menogon 6/zi ar fi cel mai mult, dar sa stii ca exista si alte scheme, unele chiar in doze mici, dar cu altceva gen Puregon sau Gonal pentru a nu bombarda prea tare ovarele si a da mai putine ovocite dar de calitate. Eu te inteleg, de 3 ori am mers pe aceeasi schema si nimic, dupa aceaa am schimbat tratamentul si a fost ceva-ceva, apoi la Viena dupa fiecare data dupa ce vad cum raspunzi schimnba schema. Daca vezi ca dr. nu da semne de schimbare, schimba-l tu pe el. Vorba aia, cat mai avem CM incercam, asta e deviza mea.
Ellaniknu esti paranoia! Si al meu isi facea probleme cand facea la Giuly. Nu stiu tu unde faci, dar sincer stim o dr. renumita la Giuly pe nume Moisa care a facut o inseminare si a incurcat borcanele si ca drept raspuns i-a incurajat" sa dea DD sa nu ramaneti de data asta!" Parol ca unele fete stiu povestea. Iar sotul meu care o stie si pe Moisa ca doar am cotizat si noi pe vremea inseminarilor la buzunare neaei, a zis ca pres ti-o faceam. Asa ca sotul e din categoria celor normali.
La Viena e cu totul altceva, dar nu vreau sa ma mai repet. Se vede cinstea si responsabilitatea pe fata lor si daca mai faci si ceva glumite care oricum tarduse in engleza ierse altceva, iti mai si dau peste nas, cu noi stim ce facem! Mi s-a intamplat mie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Cristinici Menogonu am luat de la MNL si am dat 55 ron/ fiola.Menopur era la noi in farmacie 88 ron/fiola.Oricum in Cta nu am gasit Menogon .
Muffinuta lasa gandurile .Mai bine gandeste-te ca esti fericita ca nu trebuie sa ii iei carti de povesti leutzului tau: tu esti o fata de poveste .Te pup si las gandurile .Gandeste pozitiv!
Nicole_40 TREBUIE sa credem ca vom reusi!
Pup

Doamne,da-mi un pui sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanatugs

Betty mi-a spus sotul ca toti copii al caror tati sunt: mongoli, unguri si finlandezi se nasc cu o pata albasta pe fund, care dispare dupa ce copilul implineste un an si ceva. Deci cu siguranta va disparea si la baietelul tau. Nimeni nu recomanda analize genetice, doar pentru ca sotul nu e roman, iar faptul ca la fiecare ET s-a prins, asta exclude nu stiu ce analize genetice. Eu am insistat pe langa dr. Dracea sa-mi dea mai multe analize de facut si d-sa a zis ca le voi face degeaba si ca daca embrionul acela de 8 celule s-a prins, inseamna ca a trecut de toate stadiile, blastocist..etc..iar ca nu a evoluat mai departe de 6 saptamani...nu e vina nimanui. Eu incerc sa ma obisnuiesc cu ideea ca am avut doar ghinion de doua ori si am incredere in ce spune dr. mea si sper ca data viitoare va fi bine. Multa bafta la inceput de FIV-ulet si sa fie unul la fel de norocos ca primul!

Vroiam sa spun ca fiecare rasa are anumite incidente in ce privesc niste riscuri genetice, iar din pacate medicii din Romania nu prea stiu acest lucru.
Petele mongoloide nu ma deranjeaza chiar imi place pt ca este mai unic, m-am obisnuit cu ele, dar nu au disparut deloc, doar s-au estompat nitel si nu sunt chiar o pata. De fapt are cam tot funduletul albastrui cu o pata mult mai inchisa ca o vanataie, ca si cum cineva a apasat cu buricul degetului. Ehee acum nu o sa faca si el plaja la nudisti.

Merci frumos, chiar sper sa reusesc, daca nu macar acum, data viitoare sigur o sa reusesc.

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Ioanatugsoare de ce te incapatanezi si nu vrei TU sa incerci sa gasesti o explicatie pt. ceea ce ti se intampla. Faptul ca se fac analize mai aprofundate si se trece la fienturi dupa cateva sarcini oprite din evolutie spune ceva, iar faptul ca medicii romani nu stiu ei sa le interpreteze este altceva. Citeste la capitolul FIV in Austria si vezi ca cineva a dat un link cu o carte legata de problemele imunologice care pot influenta esecurile in FIV, oricare ar fi ele. Eu am comandat-o din America si pe 14.02 imi ajunge. Sotul cica ala e cadoul meu de Valentine's Day! Deci, te rog eu nu mai sustine sus si tare nestiinta dr. din Romania si daca nu vrei sa iti pierzi timpul pune mana si fa-ti o serie intreaga de analize, ca nu degeaba era paranoica Avaloncare sta in barlogul ei si nu ne mai lumineaza.
Da, la mine a iesit naspa ac. anticardiolipinici si dr. din Viena mi-au zis sa iau o aspirina/zi de 100 mg si ca asta ar putea fi cauza ultimelor 2 esecuri, fiindca ei nu mi-au dat sa iau Tromboss nici macar preventiv. Retraind fileme FIv-urilor anterioar imi aduc aminte de schemele imbunatatite ale Sheriteisi ca am luat o data din proprie initiativa, atunci cand chiar s-a divizat bine.
Monilandinca nu am ramas cum crezusi tu, dar inca mai astept efectul aspirinei. Numai sa nu fie ala din banc daca e tinuta intre genunchi Nu se stie niciodata care buturuga mica rastoarna carul mare.
Si daca tot am fost atat de acida astazi, sper sa nu te superi Ioana ca iti zic de bine si de ziua ta te-am iertat sa ma iau de tine, mai fac o corectura: a nu se intelege ca este o legatura intre TSH si calitatea ovocitelor. TSH este doar intr-o armonie ca sa zic asa cu alti hormoni sexuali importanti pentru procreere si ii regleaza pe acestia indirect. Cam asa ceva pe scurt. Si, atunci Ioana de ce NUMAI de prin strainataturi a venit o noua moda, moda TSH = 1 pentru un start bun la FIV. Ce dr. in Ro se uita la TSH?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ellanik

Cristinici Menogonu am luat de la MNL si am dat 55 ron/ fiola.Menopur era la noi in farmacie 88 ron/fiola.Oricum in Cta nu am gasit Menogon .
Muffinuta lasa gandurile .Mai bine gandeste-te ca esti fericita ca nu trebuie sa ii iei carti de povesti leutzului tau: tu esti o fata de poveste .Te pup si las gandurile .Gandeste pozitiv!
Nicole_40 TREBUIE sa credem ca vom reusi!
Pup

Doamne,da-mi un pui sanatos!

Ehhei, fuse, fuse si se duse pretul ala de la MNL. Acum e 60 Ron/fiola

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Ioana eu am uitat sa iti spun ceva. Atunci cand am facut primul fiv, cam prin saptamana a 6-a am inceput sa am niste dureri oribile ca si la ciclu. M-am dus la doctor si mi-au spus ca sa i-au No-spa si sa stau cuminte in pat. Dupa inca cateva zile, atunci cand am vazut ca nu mai pot de durere, erau cu mult mai rau decat la CM, m-am hotarat pe propria-mi raspundere sa imi i-au gravibinon si sa fac tratamentul de sustinere, tratament pe care l-am facut in jur de cateva saptamani. Nu stiu ce s-ar fi intamplat daca nu as fi facut tratamentul, dar undeva in adancul sufletului meu stiu ca as fi pierdut sarcina pana la urma.

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Vreau sa stiu si eu cine mai face fIV-ul in Februarie? Cam cat se face pauza dupa un fiv nereusit?

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Citat:
citat din mesajul lui KITTA

Ioanatugsoare de ce te incapatanezi si nu vrei TU sa incerci sa gasesti o explicatie pt. ceea ce ti se intampla. Faptul ca se fac analize mai aprofundate si se trece la fienturi dupa cateva sarcini oprite din evolutie spune ceva, iar faptul ca medicii romani nu stiu ei sa le interpreteze este altceva. Citeste la capitolul FIV in Austria si vezi ca cineva a dat un link cu o carte legata de problemele imunologice care pot influenta esecurile in FIV, oricare ar fi ele. Eu am comandat-o din America si pe 14.02 imi ajunge. Sotul cica ala e cadoul meu de Valentine's Day! Deci, te rog eu nu mai sustine sus si tare nestiinta dr. din Romania si daca nu vrei sa iti pierzi timpul pune mana si fa-ti o serie intreaga de analize, ca nu degeaba era paranoica Avaloncare sta in barlogul ei si nu ne mai lumineaza.
Da, la mine a iesit naspa ac. anticardiolipinici si dr. din Viena mi-au zis sa iau o aspirina/zi de 100 mg si ca asta ar putea fi cauza ultimelor 2 esecuri, fiindca ei nu mi-au dat sa iau Tromboss nici macar preventiv. Retraind fileme FIv-urilor anterioar imi aduc aminte de schemele imbunatatite ale Sheriteisi ca am luat o data din proprie initiativa, atunci cand chiar s-a divizat bine.
Monilandinca nu am ramas cum crezusi tu, dar inca mai astept efectul aspirinei. Numai sa nu fie ala din banc daca e tinuta intre genunchi Nu se stie niciodata care buturuga mica rastoarna carul mare.
Si daca tot am fost atat de acida astazi, sper sa nu te superi Ioana ca iti zic de bine si de ziua ta te-am iertat sa ma iau de tine, mai fac o corectura: a nu se intelege ca este o legatura intre TSH si calitatea ovocitelor. TSH este doar intr-o armonie ca sa zic asa cu alti hormoni sexuali importanti pentru procreere si ii regleaza pe acestia indirect. Cam asa ceva pe scurt. Si, atunci Ioana de ce NUMAI de prin strainataturi a venit o noua moda, moda TSH = 1 pentru un start bun la FIV. Ce dr. in Ro se uita la TSH?

Cu mare drag as incerca sa va luminez... daca as sti macar cum... o mare parte din voi AU REUSIT... si cand spun asta ma gandesc la fete dragi mie: Moniland, Liana... si altele... LE FELICIT! dar din pacate nu stiu care e secretul. Astept si poate intr-o zi va veni si pentru noi o zi fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Sarut mana de ganduri, as vrea sa ma amagesc cu: nr nu conteaza, calitate sa fie, dar din experienta anterioara, nu stau grozav la nici unul dintre capitolele astea. Acum ma rog sa-mi iasa si mie ceva oute de-o omletica barem...
Oricum, s-a mai lungit protocolul, ca momentan sunt prea involuata ca sa faca ceva cu mine si numa' miercuri m-au mai chemat la eco, sa vada ce se mai intampla...
Eu cred ca odata cu histero, mi-au facut si lobotomie, nici nu-mi mai vine sa fiu ingrijorata, pt ca oricum nu pot sa schimb mare lucru.

Cu TSH asa e, Kitta are dreptate in explicatie si tratamentul pe care l-am primit si eu a fost tot Euthyrox, singurul clenci aici e sa ti se nimereasca doza corecta, asa ca nu prea e de luat dupa ce a functionat la vecina.

Evy, citeam acum din urma, dar nu mi-e f clar, tu de ce zici ca e ultima incercare la tine? pt nr scade de la an la an? ca poti sa congelezi si "probe" de la dl. Evy... asta daca nu am incurcat eu ceva...

Si intreba cineva ceva de histero si internare. si eu am stat doar cateva ore, mi s-a facut insa foaie de internare pt ziua respectiva.

Ioana

still counting...

Mergi la inceput