FIV 209

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luck spune:

Fetelor care ati facut histeroscopie va rog ajutati-ma cu un raspuns !!!
Astazi am sunat la clinica si am vrut sa ma programez pt o histero si mi s-a spus ca se face numai cu internare 2-3 zile , ca este o interventie chirurgicala , cu anestezie si nu este la fel ca la HSG sa pot pleca acasa imediat.
I-am spus ca vreau doar exploratorie dar raspunsul a fost ca asa se face.
Va rog spuneti-mi si voi la fel ati facut histeroscopia ? Cu internare ?
nicole_40
si eu la fel ca tine , cand obtin ovocite dar nu sunt de calitate (cum am patit la fiv1) cand obtin 2 ovocite cum a fost la ultimul fiv din care a ramas doar 1 care s-a dezvoltat pana la stadiul de 5 celule si asa a fost transferat.
Eu zic sa incerci o schimbare de tratament , de exemplu eu am raspuns foarte bine la combinatia menogon+gonal si cred ca si pentru tine e mai buna combinatia asta.
La intalnirea pe care o ai cu dr tau o sa discutati probabil si o sa stabiliti o alta schema de tratament la care o sa raspunzi mai bine.Multe,multa bafta !!!
bafta tuturor fetelor in tratament

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

luk eu am facut luna trecuta histeroscopie cu internare nu este grea este lafel ca la punctie anestezia am facut histero si dupa 2-3 ore am plecat acasa si externarea am loato dupa 3 zile.Bafta

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu si al Maicutii Domnului voi reusi sa ma si eu copilasul meu mult dorit si iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Buna seara si de la noi,

Ioanatugs imi pare rau pentru nereusita ta. Am o intrebare pentru tine. Tu si sotul v-ati facut vreodata analize genetice? Ma intreb, pentru ca stiu ca la anumite rase sau in anumite zone se cer asfel de analize. Uite de exemplu sotul meu nu este roman si la ei apar anumite boli in cazul in care se intalnesc acelasi tip de celule. Orisicum eu nu m-am gansit niciodata la asta, pana cand Mario a fost suspectat de anemie hemolitica sau cum se mai numeste in termen po****r anemia mediteraniana. Si uite asa mi-am dat seama ca Mario poate sa aiba asa ceva, mai ales ca undeva in arborele meu genealogic exista aceeasi rasa. Poate ar trebui sa intrebati medicul. Uite de exemplu Mario are pete mongoloide pe fund iar socrul meu e din ardeal si mama lui era unguroaica. Cateodata exista incompatibilatea celulelor.

Moni tu cum mai esti?

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Buna seara,fetelor!

nu am plecat la plimbare nicaieri,sunt aici si va citesc zilnic,dar am lasat-o putin asa,mai moale cu scrisul ca se pare ca am cam exagerat cu mesajele mele interminabile-mi-e si jena,sunt fete care nu le puteau citi si nu vreau sa supar sau sa plictisesc pe nimeni..dar asta e alta poveste eu sunt fire deschisa si cum am fost atata amar de vreme singura in tara asta fara sa vorbesc romaneste si deschis despre problemele astea cum v-am gasit pe voi m-am repezit asa prea mult..imi cer scuze fetelor..

Ellaniksunt acasa singura,a plecat sotul meu pt cateva zile..dorm mai mult si incerc sa fiu mai relaxata,dar va spun fetelor,odata trecute de FIV-reusind adica,apar alte griji si emotii si mai mari,am senzatia fiecare zi ca ceva mi se intampla si astept ca toate fetele urmatorul eco,parca traim din eco in eco..

Florela 30,de abia astept sa treaca zilele pt tine,doar parca mai ieri era..stii cand ai luat parchetul..acum iei bebelusii tai acasa pt totdeauna..mult mult noroc!!

Ioanatugs,ma bucur ca esti bine.

pup toate fetele care incep anul in emotii ,in asteptare si cu speranta in inimisa auzim numai vesti bune de la toate!

Muffinuta

Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!

Mergi la inceput

Eu am inceput azi sa i-au anticonceptionale si probabil ca pe 25 incep inhibarea...asa ca am mari emotii

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Scrie Muffi draga, eu abia astept sa ajung acasa sa citesc mesajele tale..imi place ca esti autentica:)

Daniela

Multa bafta fetelor aflate in tratament!

Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Evy: eu iau L-Thyroxin (echivalentul in Ro se numeste Euthyrox) 50mg/zi.
Nicole: si eu reactionat relativ prost la tratamentul DOAR cu Menopur. Medicii din Austria mi-au spus ca ei merg pe tratament combinat, ajustat in functie de analize, evident. Deci data viitoare voi avea Gonal 300+Merional 150 (acesta din urma este tot ca un Menopur). Pupici si bafta multa
Kora: of, imi era dor de tine. Astept sa-mi spui mai multe
Moni, Elena: pupici la mamicile de gemenei
Betty: sigur ii faci o "fratioara" lui bebe Mario

Va pupic pe toate

Aly-"Viitoare mamica, cat de curand"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Ellanik de unde ai facut rost de menogon? ma intereseaza si pe mine.
Luck unde faci histero? La giuly iti face internare si dupa 2 ore poti pleca linistita acasa.
Kora ce analize te mai gandesti sa faci?
Ralucapaun cand mai mergi la echo?
Moniland felicitari pt voinicii tai sa stea la mami in burtica pana la termen.
Muffi scrie ca eu citesc cu placere chiar daca mai rar.
la toata lumea cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Cristinici, joi dimineata mai merg la echo.

Cat despre menogon, stiu ca in vara cand nu prea se gasea eu l-am cumparat de la farmacia Tei. Se mai gasea si la MNL dar il vindeau mult mai scump decat in farmacie. Suna la Tei si vezi daca ai.

Girls, am o intrebare de grupa pregatitoare in ale fivului: care e dimensiunea normala a unui ovar?

Raluca

Mergi la inceput

Cristal1995 sau poate 2 "fratiori sau fratioare"

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput