FIV 209
Raspunsuri - Pagina 17
Ioanatugs spune:
Maria08 multa bafta azi la eco si tin pumnii pentru un start norocos!
Moniland multumesc pentru explicatiile legate de TSH.
Deci ar trebui sa stau linistita ca TSH-ul meu arata ca ovocitele sunt de calitate fiind cum cer medicii chiar 1. Adevarul e ca de data asta am avut 9 ovocite f. frumoase, dupa spusele medicilor si spermograma sotului a fost cea mai buna de pina acum si au rezultat 9 embrioni, care la inceput aratau foarte bine, insa de la o zi la alta calitatea lor a variat. Nu inteleg de ce aveau fragmentatii in proportie de 20% si de ce am ramas doar cu trei embrioni buni din 9??!! Sigur ca nimeni nu ne poate raspunde la aceasta intrebare, insa eu mi-o pun mereu...nu am cum altfel.
florela30 spune:
Buna, fetelor. Eu numar zilele care au ramas pana la ET-ul cu embrionii congelati. Miercuri dupa amiaza merg la monitorizare, sa speram ca totul va merge bine si voi afla si amanunte cu privire la embriotransfer.
muffinuto, se pare caa ne-ai ascultat si stai cumintica si nu mai umbli brambura pe internet
. Sper ca sunteti bine, tu si micul tau leutz.
ellanik spune:
Maria08 iti tin pumnii! Medicatia adica Decapeptyl si Menogon am luat de la ei de la clinica si mi le-au trimis prin curier.De la farmacie gasesti Diphereline care sunt cam 150 ron / cutia cu 7 fiole si Menopur cu 88 lei/ fiola
.Menogonul a fost 55 prin ei deci am iesit ok la 30 de fiole.Mai am de luat doar Ovitrelle care se gaseste doar la Bucuresti si pe care nu stiu cum o sa-l iau deoarece la primul colet mi-a luat o groaza curierul (95 de ron
).Asta este 260 de ron fiola.Acum depinde si ce iti dau ei.Mie imi dadusera intai Menopur dar Menogonul e la fel asa ca...Unde faci echo?Cine te monitorizeaza?
nicole_40 draga mea, stai linistita.Intr-adevar este greu sa stai linistita cu toate problemele insa trebuie sa ai grija de sufletul tau.O sa vezi ca va fi bine!Ca orice lucru de valoare , bb se obtine greu insa o sa vezi ca va fi bine.Si inca un sfat :stai aproape ca eu de la fetele astea minunate am invatat multe.Cel mai important lucru este CURAJUL.O sa vii intr-o zi care va fi curand,sa ne spui AM REUSIT!!!
pentru toate fetele
"
Ati vazut ce ma pricep sa dau sfaturi?"
Hai ca va pup pe toate!
Muffinuta, unde umbli?Ai scos leutul la plimbare?
Doamne,da-mi un pui sanatos!
CANDY1902 spune:
florela buna draguto cred si eu ca astepti embriotransferul spune-mi tu ai avut intarziere de ciclu dupa primul embriotransfer eu am o intirziere de 4 zile sa fie vreo problema ce tratament ti-au mai dat acum tot asa mult utrogestan pt ca eu urasc acest medicament te pup pe tine si pe toate fetele mult succes
Moniland spune:
Liliana, si eu te pup si te astept pe urmele noastre cu 

Evy, eu nu am avut pb cu TSH-ul. Am copiat postarile lui Fireyes si ale lui Pisik de la subiectul FIV Austria. Se pare ca austriecii urmaresc acest lucru.
cu

Moniland spune:
Maria08, bafta maine la dr. Sa vii cu vesti bune. Tin pumnii.
Gina, multumesc mult
. Era timpul sa trec si eu in randul ggravidutelor, dar cel mai mult astept sa ajung in randul mamicilor. 
cu

nicole_40 spune:
ellanik, multumesc f mult pt mesaj! e incredibil cit fac niste mesaje de incurajare! adevarul e ca mi-e inima mica, mica de temeri, parc-ar fi temeri de moarte! ca si atunci cind lucruri rele se intimpla numai altora, si na, mi se mai intampla si mie! acum sint intr-o 'instruire" personala pt a ameliora gerarea stresului, ca-i cam din toate partile, si tocmai ca tb sa fim calme si linistite pt bb! incerc sa dau totul in seama lui DD, si sa ma mai eliberez, ca tot nu tine de mine ce se va intampla!!
pot sa spun ca ma bucur ca sunt pe forumul acesta! mult succes si bbei tuturor! :)
nicole_40 spune:
ellanik, sa te auda Dzeu cu "O sa vii intr-o zi care va fi curand,sa ne spui AM REUSIT!!!"- m-a uns pe suflet! iti doresc acelasi lucru si tuturor de pe forum! :)
Moniland spune:
Kora,
sa stii ca e greu si dupa aflarea rezultatului. Ideea e ca acum e un stres continuu pe cand la FIV era stresul doar cateva saptamani. Dar e bine ca puiutuii sunt pe drum. Mai am un pic pana la vara.
De abia astept sa te "vad"
. E cazul sa reusesti. 
Ioana, si Kitta avea probleme cu dezvoltarea embrionilor. Nu stiu daca pana la urma asa a rams sau s-a schimbat ceva, dar ii ziceau dr. din Austria cum ca organismul ei ar avea nevoie de aspirina. Poate iti spune ea mai multe ca nu vrea sa gresesc.
cu

Moniland spune:
nicole, primele 10 mesaje sunt moderate, apoi urmatoarele iti vor aparea in timp real. Poate ca 6 menopur sunt multe dar mai exista si combinatia cu medicamente ce contin doar FSH. Iti doresc ca data viitoare dr. sa-ti nimereasca tratamenul.
florela, sa ne zici si noua cat ai endometru 
cu