FIV 209

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Evy28 spune:

Moniland imi poti spune te rog ce tratament ai luat pentru scaderea tsh-ului . te rog frumos...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Buna dimineata,
Evy si eu la primul FIV am avut 13 ovocite, dar numai 8 au fost mature din care s-au obt.4 embrioni(insa aici a fost contributia si a )
Am si eu o intrebare, daca ma poate ajuta cineva, ceaiul de cretisoara incepe a se bea dintr-o anumita zi a cm?
Multumesc.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

Buna si doresc la toate aspirantele mult succes.

Moniland special pentru tine scriu acest mesaj.Din cand in cand mai intru pe aici sa vad ce se mai intampla si cand am vazut la semnatura ca ai doi bebei m-am bucurat foarte mult .Iti doresc sa ai o sarcina usoara si dusa pana la termen.Ma bucura nespus reusita ta .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

buna, dragele mele!!!! LA MULTI ANI!!!!Sa ne dea Bunul Dumnezeu un an mai bun decat cel care tocmai s-a incheiat!!
Imi cer scuze ca am disparut asa....am plecat in Moldova si nu am avut acces la net.......azi e prima zi de lucru si incerc sa recuperez si sa ma pun la curent cu ceea ce ati mai scris....
Ioana: Pur si simplu am inlemnit cand am vazut vestea de la tine....off, imi pare tare rau....sunt cu sufletul alaturi de tine!!!
Monillad: Felicitari pentru cei 2 bb-eii!!! O sarcina fara probleme si la termen!!
Ralucapaun: Asteptam vesti si de la tine; chiar daca va fi doar unul, sanatos sa fie!!!
Ellanik: Vad ca deja ai inceput procedura, tin pumnii stransi!! Bineinteles ca trebuie sa semnezi niste hartii...eu m-am decis sa fac FIV-ul la Gynera si mi-au dat deja cateva de semnat....ti se aduc la cunostinta toate riscurile, dar nu prea scrie nimic de obligatiile lor concrete....Tu de unde ai luat medicatia? ai gasit ceva si prin Constanta??
Eu maine am programare la Gynera si sper sa incepem luna aceasta!! Doamne Ajuta!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole_40 spune:

LilianaFi, ce voiam sa-ti spun ca si 'pont', fiind clinica buna AZVUB, sunt liste de asteptare, si ti se lungesc urechile pina iti vine rindul pt trat. eu la primul trat am asteptat din mai in oct!!!! la al 2lea, mi-a zis o tipa si am tot sunat, pina s-a dezistat cineva si am luat locul si n-am asteptat decit un ciclu! desi in cartulia pe care ne-o dau (f misto facuta) scrie ca e recomandat sa nu facem mai mult de 4 fiv-uri pe an. Apropo, fetelor, ce stiti voi despre asta? cam cite fiv-uri pe an faceti voi? ca ei recomanda sa lasam ovarele sa-si revina, si, in fine, sa ne revenim si noi psihic si fizic! Eu ma mir citi parametrii cunoasteti voi, aici, nu ni se spune nimic despre astea! n-am nici o idee despre analizele mele!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Lauravoinicu imi pare rau ca nici tu nu ai reusit…ce sa facem,mergem inainte nu-i asa? Sa stii ca mie mi-a intarziat cm-ul 7-10 zile dupa intreruperea utrogestanului.Nu te impacienta,va veni cm-ul cu siguranta.
Nicole40 poti sa ne spui te rog ce a insemnat doza maxima admisa de tratament? Ce tratament ai luat si ce doze?Eu iti doresc multa bafta ( si eu produc foarte putine ovocite,ultima data au fost doar 2 ovocite din care au rezultat doi embrioni de 10 si 8 celule,din pacate nu am reusit probabil din cauza ca endometrul nu a fost cum trebuia sa fie)
Mihaele multa bafta in continuare,ce investigatii mai faci acum?Eu am tensiunea foarte buna,eu una tot de la hormoni cred ca sunt durerile de cap,la ultimul cm,acum vreo saptamana culmea a fost ca nu m-a durut capul deloc,m-am trezit cu chilotii patati,e clar ca homonii mei sunt debusolati daca nici capul nu ma mai doare cand vine cm.Precis a fost doar o exceptie si de luna urmatoare durerile de cap premenstruale vor reveni.In ce zi a cm-ului ai facut ultimele analize? Eu cred ca sunt bune.Bafta in cotninuare!
Moni te felicit si eu pentru cele 11 saptamani cu micutii luptatori!Tin pumnii sa fiti bine toti trei pana la capat,sunt sigura ca asa va fi!Ai grija de VOI! x 3!
catank italienii astia cred ca fac misto de noi ,am vorbit cu dr. Luca si inca nu aveau rezultatele noastre,cica au fost sarbatorile si cele 30 de zile s-au decalat bla bla....eh,asta este,trebuie sa mai asteptam....

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Korapop, multumesc pt reactie! felicitari pt embrionii tai! vreau sa spun ca pt mine e eveniment fiece mic progres ce-l fac! :)
I fiv a fost protocol lung (cu agoniste) cu suprefact + 4 Menopur (6 zile) si 6 menopur (7 zile). IIlea fiv, suprefact si direct (a 2a zi) 6 menopur (vreo 9 sau 10 zile), si am vazut pe figura dr (ca nu-mi spune nimic) si dupa reactia asistentei cind a auzit doza, ca ar fi cea mai puternica! de-aia stau cu frica in sin, ca nu mai are cum adapta trat!
noua nu ni se explica nimic aici cu trat astea,nici parametrii hormoni, eu vad ca voi sunteti f informate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Koara iubita analizele le-am facut in primele 10 de cm asa a zis dr eu am fcaut in zi 9. Azi am facut antitrombina III miercuri merg sa fac ecografie la glanda tiroida si pe 22 merg la dr endocrinolog cu rezultatele de la analize si cu ecografia sa vedem ca va mai urma sincera sa fiu m-am saturat de analize dar daca trebuie sa mai fac asta este eu sper sa se opreasca aici. Eu cred ca 17 OH Progesetron este mare dar voi vede ce ami zice dr . Multumesc lui Dumnezeu ca am gasit aceasta doctora cu care pot vb pe tema de fiv-ului nu ca alti dr care vroiu sa afle mai multe depre fiv de la mine . Te tin la curen te pup si Bafta si tie anul asta este alnul nostru ai sa vezi ca am dreptate

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu si al Maicutii Domnului voi reusi sa ma si eu copilasul meu mult dorit si iubit

Mergi la inceput

Nu stiu ce se intampla, ca mesajele mele nu apar pe forum!
Kora : multumesc pt reactie ! I fiv a fost protocol lung cu agoniste, suprefact+ menopur, jumatate din perioada 4 menopur, apoi 6 menopur; al 2lea fiv, protocol scurt, suprefact + 6 menopur, vreo 10 zile!
De fapt cite celule tb sa aiba embrionii ca sa fie plasati? Am inteles ca 8? Noua aici nu ne explica nimic cu toti parametrii aia ai hormonilor, ca vad ca voi sunteti f informate!

Liliana: pt clinica asta, fiind f buna, sunt liste de asteptare, eu am asteptat pt Iul fiv, din mai in oct! Si la al 2lea mi-a zis o tipa sa tot telefonez, poate se dezista cineva,si pot devansa rv-ul la dr!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

korapop- da, observ ca se las asteptate rezultatele, ...Doamne ajuta sa fie ok, sa fi meritat asteptarea , eu spun sa avem rabdare... trebuie sa fie bine

cat sau ank

Mergi la inceput