FIV 209

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Ralucapaun felicitari pt buburuza...i-ai facut si tu o poza sa o vedem si noi?Ai dreptate :ca sunt 2 sau ca e doar 1 astea sunt detalii important e ca SUNT . Si ce e acolo cred ca este o splendoare .FELICITARI! Daca sunt doi e avantaj ca pot juca singuri inca din burtica "lapte gros" daca e doar unu si atunci e bine ..oate face integrame linistit ...Asa ca da fuga si cauta-ti pantaloni burtoshi, canguritzo...deja ai ceva in marsupiu, fericito!!!

Doamne,da-mi un pui sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Ioana, fireyes a scris in cap 2 de la FIV Austria explicatia dr.

Moniland, uite ce mi-au raspuns de la Wunschbaby, cand eu nu intelegeam ce au cu rezultatul meu de TSH:
"Concerning the thyroid: You are right, the results are within the normal range, but in patients that try to conceive, doctors are more strict. In such a case the TSH should be below 2 µU/ml in order to have optimal conditions for ovalation and oocyte quality."

Acum, sincer, nu stiu daca s-a inselat si dupa aceea a incercat sa o scoata cumva sau e ceva care se stie dintr-un fel de practica si ar trebui sa tin cont. Mie mi-a si dat tratament pentru a scadea valoarea TSH (care, repet, e 2,51, nici gand sa fie peste limita superioara).

Si Pisik06,
Mi-a spus ceea ce am mai citit aici, ca TSh-ul ar trebui sa fie pana in 2 pt ca totul sa decurga bine. Pe mine ma suspecteaza de TSh mare din cauza ciclului neregulat si cam am emotii de valoarea lui. A zis ca daca val TSH e mult mai > de 2 nu incepem inca si imi da ceva pt tiroida sa o micsoreze, daca e ok, in fctie de raportul FSH/LH mergem pe una din cele doua scheme pe care mi le-a dat.

cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Salve fetelor si numai bine in acest an

Moniland..deja ai 11 saptamini...felicitari...nu stiu cum dar stiam ca va fii bine de data asta...si mai sint si 2...ma bucur mult...tu imi amintesti cumva de pussi ...sa auzim numai de bine...

Nicol 40 bine ai venit ...eu am 39 anul acesta dar ca si tine 2 fiv-uri nereusite...ovuli de calitate proasta(dr.zic datorita endometriozei mele si clar si a virstei..chiar daca am fsh in jor de 6 si tsh aproape 2,important si asta se pare pt cal.ovocitara,la fel dhea)...nu mai zic de 4 sarcini pierdute..cea mai mare de 3 luni....mie mi-au recomandat sa mai incerc un fiv cu ovulele mele si intre timp sa ma gindesc la ovodonatie.......acum sint in cautare de o super clinica pt o ultima incercare...(sau macar asa gindesc acum...)...mai tirziu nu stiu....)..la care clinica in belgia ai facut fiv....ma gindeam sa vin in belgia la clinica AZVUB( de fapt tocmai le-am scris un e-mail...acum astept un raspuns si apoi mai vad...am scris mai multor clinici oricum)...pe cind urmatorul fiv???...numai bine
Ioanatugs

Numai bine tuturor si un an plin de beta+ + +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

In aceasta seara la stirile Pro TV au prezentat cazul Valeriei, am vazut si viteazul ei.
Valeria DD sa va ajute sa mergeti acasa cu bine.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole_40 spune:

multumesc pt reactie, lilianaFi! sint, intr-adevar la AZVUB Jette, cea mai buna,cica. Azi ar fi tb sa aiba loc ET, dar, cum embrionii nu-s de calitatea resp, nu are loc. Dr de la tel mi-a zis ca-mi vor aranja un rv cu dr meu (prof Michel Camus - cica ar fi f bun, eu nu am referinte despre el)sa vedem ce-i de facut! temerea mea e ca nu mai exista trat mai puternic, ceea ce am avut eu (cite 6 pudre Menopur/seara)ar fi max, deci mi-e teama de rv cu el(am vazut pe figura dr, ca vreau sa spun ca nu am explicatii mai deloc de la el, eu habar n-am de toate analizele, parametrii aia, stiu ca prin vara aveam ceva cu tiroida, zicea asistenta, dar dr a fost de acord sa incep trat in octombrie). Eu nu am facut alte trat inainte, n-am avut pb, direct fiv in oct, dar pb mea e rezerva mica de ovo, si uite ca nu-s nici de calitate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Da, am vazut-o si eu pe Valeria cu voinicelul ei.Ce bine ca sunt bine pana la urma!
In alta ordine de idei.Fetelor voi stiti multe si aveti din nefericire multa experienta in acest domeniu atat de discutat precum FIV-ul.Am si eu o nelamurire : intre noi (eu si sotul meu) si clinica se incheie vreun contract, acord sau orice alta hartie ? Ma intreb daca eu patesc ceva in timpul interventiei sotul meu ce dovada are sa ii omoare?Pt ca cu siguranta ca le da foc la taraba.Sau daca imi transfera alt embrion si fac vreun brunet ?Noi amandoi suntem deschisi la ten asa ca...mi se pare normal sa se faca un dosar si sa se incheie o hartie ceva semnata de ambele parti...eu sa iau la cunostinta ca voi face procedura aia si aia si sunt de acord si ei ca iau toate masurile de securitate ca eu sa fiu bine.Nu ma injurati (sau mai rau ..sa banuiti ca sunt cu pluta) dar intrebarea asta mi-a pus-o sotul meu si m-a pus sa va intreb.AJUTOR!!!Mersi mult!

Doamne,da-mi un pui sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Nicol40..imi pare rau ca nu ai avut ET-ul azi...imi inchipui cum te simti ...sa nu-ti fie frica de dr.tau pare simpatic in poza ....asa se vorbeste si in italia pe forum...ca AZVUB e cea mai tare clinica in belgia si nu numai se pare ca au un superlaborator,italiancele vad ca se ingramadesc pe un dr.extern(care urmareste personal tot ciclul fivet fara interferenta altor medici) pe nume Platteau...se pare ca are mare succes...de aceea i-am scris si eu ieri seara un e-mail pt a-mi fixa o prima vizita..acum astept....multa bafta la intilnirea cu dr.,si poate ca fost mare doza de stimulant,dar poate data viitoare va schimba schema...o combinatie ceva in plus si va iesi bine,multa bafta si tine-ne la curent

Numai bine tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Buna fetelor am si eu o rugaminte la voi ma primt rezultatele la analize si nu stiu daca sunt bune va rog daca stiti spunetimi si mie ca pana ajung la dr pe 22 stau ca pe ghimpi.
Test Rezultat Interval de referinta
Testosteron liber 0.58 <4.1 pg/ml Contraceptive orale: 0.3-2.0 pg/ml Post-menopauza: 0.1-1.7 pg/ml

DHEAS 172.9 98.8 - 340 microg/dl

17 OH Progesteron 2.92 Faza foliculara: 0.1-0.8 ng/ml Faza ovulatorie: 0.3-1.4 ng/ml Faza luteala: 0.6-2.3 ng/ml Post-menopauza: 0.13-0.51 ng/ml
VA multumesc.
Gravidutelor va doresc sarcinii suoare fara probleme si la termen.
VA pup pe toate si vom reusi si noi anul asta sa fim gravidute

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu si al Maicutii Domnului voi reusi sa ma si eu copilasul meu mult dorit si iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy28 spune:

Buna fetelor
eu la primul fiv am avut tsh 2.4 . si nu mi-au zis nimic .
am avut 9 ovocite din care 6 bune si 4 fertilizate .
cred ca asta e motivul pt care 3 s-au pierdut pe drum .

sa vedem ce o sa zica medicul cand o sa vina vremea marii intalniri .
sper sa fie bine

eu imi doresc copilasi mult, dar fiindca sperma sotului e mai proasta de la an la an si se apropie de final, m-as ruga la dumnezeu sa imi dea doi , insa ma multumesc bucuroasa si cu unul .
e clar ca nu vom mai face decat acest fiv, pt ca nu vom mai avea cu ce .

va doresc tot binele din lume si teste pozitive

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

RALUCA,MONI,multumesc pt.raspuns....sa stiti ca mi se pare un semn,faptul ca mi-ati raspuns voi doua gravidutele.
pt.voi si pt.bebei.

Mergi la inceput