FIV 209

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauravoinicu spune:

Fetele in cat timp ar trebui sa imi vina CM dupa ET nereusit , eu marti in ziua 16 de la ET am facut BHCG cu valoare 2 , iar de atunci nu am mai luat nimic , pana atunci luam 650 mg de progesteron + 6 mg de estrofem /zi , oare nu ar fi trebuit sa imi vina pana acum , am aproape 4 zile de cand am oprit tratamentul si nimic nici macar un simptom ca mi-ar veni CM , ultimul CM l-am avut pe 8 dec. Oare din cauza ca am luat mult progesteron , pana scade din sange ....?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Muffi mie doctorul mi-a zis ca dupa ce s-au fixat bebeii si au deja activitate cardiaca singurul medicament care ii ajuta este progesteronul ,vitaminele si acidul folic. Eu era in saptamana a 7-a cand am ramas doar cu progesteronul vitaminele si acidul folic.
Deoarece am avut sangerari docorul a zis sa nu reduc doza de progesteron. Pupici la amandoi.

Bafta fetelor in focuri sa auzim numai vesti bune

elena +10

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Lauradraga, nici n-am apucat sa-ti spun cat de rau imi pare... poate o fi vreun viteaz printre embrionii ramasi.
Mie de fiecare data mi-a venit Cm inainte de a face analiza sangelui, cred ca la majoritatatea a venit la o zi-doua dupa test.

poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Hello,

M-am intors de la echo, un bebe se vedea f bine. Celalalt sac parea gol, fie s-a oprit din evolutie fie e mai micut. Joi o sa merg iar si cred ca atunci ar trebui sa se vada daca sunt 2 sau a ramas numai un bebe.

Va pup,

Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy28 spune:

Inca nu am inceput tratamentul .sunt analizele premergatoare.
mai am pana la consultatia fiv 2 .le-am facut anticipat .

imi poti da te rog pe privat nr dnei doctor endocrinolog ?

cum influenteaza TSH -ul fiv-ul ?imi poti da mai multe detalii, daca te rog frumos .caci la primul nu am avut problema asta
multumesc din suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Evy, din cate stiu eu TSH-ul are legatura cu ovocitele de calitate.
Si sa te ajute DD sa ai gemeni daca asta iti doresti. Eu vroiam doi copilasi, dar ii vroiam pe rand. Acum ca sunt doi deodata asa de mult ii vreau incat mi-e teama sa nu se intample ceva cu ei.

Daniela, protocolul scurt nu are egatura cu AC. Incepi in ziua a 2-a a CM direct cu stimulare.

Raluca, nu conteaza cati sunt. Important e sa fie pana la capt. Poate ti-ai dorit doi, dar cu unul sansele ca sa-l tii in brate sunt mai mari.

cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Rallu sa stii ca moniland are dreptate important e sa fie pana la capat iar sarcinile cu un singur bebe sunt mult mai sigure. Oricum poate joi vei avea o surpriza placuta. La mine la 6 saptaamni nu s-a vazut decat un bebe asa ca surprize pot aparea.
Important e sa fie sanatos sau sanatosi.

elena +10

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Moni, mi-am dorit sa raman insarcinata:)..acum cu 1 sau 2 astea-s amanunte:) Sanatos sa fie!

Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole_40 spune:

buna ziua si va doresc tuturor bebei anul acesta! asa cum imi doresc si eu!
sunt noua pe forum, va mai citesc mesajele, cind am timp si sunt disperata :)
pe scurt, istoria mea (de fapt voiam sa va intreb daca mai este cineva, sau cunoasteti situatii similare, ca mie mi se pare ca-s un caz limita, disperat): am 40, in martie 41 de ani. Nu am copii, am avut numai acum 4 ani o sarcina (dc pot s-o numesc asa) oprita in evolutie la 4 sapt, avort spontan. Din octombrie am inceput fiv (avind in vedere virsta), primul fiv, nereusit, 2 ovocite, goale, acum, al 2lea fiv, 2 ovocite, s-au format 2 embrioni, dar nu s-au divizat mai mult de 4 celule (am inteles ca tb 8 ca sa aiba loc ET). Eu am inteles ca am urmat cel mai puternic trat (stimulare), deci teoretic, nu mai pot adapta trat. Urmeaza sa intilnesc dr pt explicatii + (sper) al 3lea fiv! Eu sunt cam disperata, ca cica rezerva de ovo e f diminuata, si nici nu 'raspund' la stimulare. fivurile le fac in Belgia,la, cica, cea mai buna clinica de fertilizare. Eu, drept sa spun, ma bucur un pic (desi nu e cazul), ca de data asta, tot au fost un pic viabili cei 2 foliculi, dar nu stiu, daca asta nu e de fapt maximul ce pot obtine! multumesc f mult pentru reactii! si mult succes in tratamentele voastre!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Ralucapaun ma bucur ca ai vesti bune iubita!
Moniland esti sigura ca TSH-ul arata calitatea ovocitelor?? Ca daca e asa ar trebui sa ma bucur, inseamna ca eu am avut mereu ovocite de calitate, avand TSH=1.04 . Eu stiam ca TSH-ul arata cat de bine vei raspunde la tratament si ca e bine sa fie in jur de 1.
Fireyes, Cristal1995 va tin pumnii fetelor, multa bafta!

Mergi la inceput