FIV 209

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

florela multumesc pt floricica si pt pupicei...stiu ca nu trebuie sa ne suparam dar...e greu...doar optimism trebuie sa avem cu carul si noroc si Doamne Doamne un suflu cald.Eu doar in El am incredere pt ca El deja are totul pregatit .Pupici!
Evy stiu ca daca ai prolactina marita iti inhiba ovulatia.Si eu am avut o perioada in care am avut prolactina marita insa avusesem o perioada cu mult stress si nervi.De atunci am invatat sa fiu "nesimitita" si prolactina pufff!!! a scazut.E drept ca am luat si bromcriptin care m-a ucis cu efectele secundare dar a trecut perioada aia.de 2 ori mi-am facut prolactina de atunci si este ok.
Nu te mai stressa.Pupici

Doamne,da-mi un pui sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Am executat eco nr. 1 din fiv 2 si fireste situatia e cam la fel spre mai prost chiar, fata de data trecuta. Adica am reusit sa storc vreo 7 foliculi (dintre care 2 pe un ovar prost, deci i-am taiat de pe lista). Data trecuta am produs (cf. eco1) tot 7 foliculi, dar va ramane un mister cum au reusit sa extraga 8 ovocite din cei 7 foliculi
Noutatea e ca de data asta s-au gandit sa nu mai creasca, asa ca valorile variaza intre 5 si ceva mm si 9-10mm, respectiv cea mai proasta combinatie.
Dar balauri gen polip/ chist aparent n-as mai fi ouat...
Ma apuca rasul cand ma gandeam pe vremuri ca as putea sa ma hiperstimulez...
Si daca data trecuta mai ca ma apucase plansu' de suparare, acum m-am enervat putin ca am bagat hormoni cu galeata degeaba si in rest, zici ca m-a lovit damblageala, cred ca incep sa ma invat cu gandul
Abia astept sa ajungem, ca e acolo un restaurant la care am papat un peste bun

still counting...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Fireyes ai incredere in doctori ca stiu ei cum sa isi faca treaba. Nu te stresa prea tare de numarul foliculilor. Daca ai tu 7 ovocite o sa fie super bine asa ca mai bine gandestete la pestele ala gustos ca e mai bine. Bafta multa.

Daca biserica nu e deacord cu fivul atunci de ce boteaza copii rezultati prin FIV.
Si rautati fetelor tot o sa auziti. cred ca nici una din noi nu a fost scutita de asa ceva din pacate. Sa va ajute Dumnezeu sa aveti bebeii vostri si cred ca nici una din voi nu o sa considere ca a facut un pacat.Eu una conider ca sufletele din burtica mea sunt minunea lui Dumnezeu si chiar nu ma simt pacatoasa.
Bafta multa tuturor sa va strangeti puiutii toate in brate.

elena +10

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Daniela, la fiv 2 am facut protocul scurt si tot cu o luna de AC am inceput, apoi pauza 3 zile parca si am inceput stimularea. Multa bafta!

Fireyes, nu am retinut unde faci fiv? Nu te mai stresa cu foliculi si ovocite! Important e sa aiba calitate buna, nu neaparat numarul conteaza.

Elena, ce faci mami?

Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Buna dimineata,fetelor!

Elena,ma bucur mult ca esti bine..vreau sa te intreb ceva,iti amintesti cand si la cat ti-au redus tratamentul de sustinere,ma refer la progynova,progesteron sau urogestran cum luati voi? merci,te pup si pe cei mici

Fireyes,nu stiu dc te ajuta moral..dar eu am avut la primul FIV 5 ovule extrase-3embrioni transferati.am sperat dar am fost dezamagita teribil cand am avut rezultat negativ.
La al doilea FIV mi-au extras doar 3 ovule-am plans de suparare cand mi-am revenit din anestezie..apoi emotii panala ET doar 2 embrioni,ambii transferati..si am avut rezultat pozitiv,sper doar sa fie bine pana la capat..spuneau asistentele si doctorii ca nu conteaza unul si bun..te pup iti doresc multa noroc..si sa stii din experienta proprie ti-o spun,stresul e cel mai mare dusman al tau..si eu sunt mereu in alerta..
Raluca,tin pumnii stransi ,cand ai urmatorul eco?

va doresc tuturor o sambata superba!

Muffinuta

Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Florela 30,
ti-a venit CM-ul ce bine..acusi-acusi intri la odisee.pumni stransi de la noi,Florela!

Muffinuta

Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Muffi, azi mai merg la echo:). Am o prietena ginecolog si abuzez de ea tot timpul:). Asa mi-e firea, sunt un rac nesigur, neincrezator si inca multe altele si am nevoie de certitudini. Si probabil voi mai da o fuga si saptamana viitoate.

Cam cand se aude inimioara?

Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florela30 spune:

fetelor, ce bine ar fi sa reusim sa nu ne mai stresam asa de tare, suntem stresate inainte de fiv, in timpul fiv-ului, daca ne hiperstimulam, daca nu avem destule ovocite, daca ovocitele pe care le avem sunt mature, daca vor rezista embrionii, apoi asteptarea te innebuneste pana faci testul, daca e pozitiv incep alte emotii.... oooffff, ma intreb uneori cum reusim sa trecem prin toate si sa reusim sa mai si zambim. As vrea ca noi toate sa gasim puterea aceea de a ne relaxa si de a gandi optimist, am citit undeva ca totul e sa iti doresti ceva si sa incerci sa vizualizezi cum va fi si apoi toate fortele universului se vor uni sa concretizeze acea imagine.
Asa ca fetelor, sa gandim toate pozitiv sa atragem universul de partea noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Evy: parerea mea este sa mergi la un endocrinolog (o recomand cu caldura pe dr Simona Fica), pentru ca si eu am avut TSH 2,9 si aceleasi valori de referinta cu ale tale, iar medicii din Austria mi-au spus clar ca nu-mi incep tratamentul pana nu scade cel putin sub 2!!! Ideal ar fi cum zicea Moni , in jur de 1. In legatura cu prolactina marita, nu stiu nici eu prea multe, poate te mai ajuta fetele. Bafta
Fireyes: in a cata zi de stimulare esti? Ca si ale mele cresc foarte greu. Eu am facut de fiecare data 12-14 zile de stimulare, si cand spun stimulare, chiar vorbesc serios (adica 4 Menopur/zi). Ai rabdare si vor creste, incet si sigur. Pupici
Va pupic pe toate

Aly-"Viitoare mamica, cat de curand"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impatience spune:

va pupic pe toate

Mergi la inceput