FIV 209

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns impatience spune:

elanik, esti sigura ca ala de te intreba stia ce e un FIV??????? Maqi da-i incolo de tamiti si nu te mai amari! Sa faci tu bb sa vezi ce fericita o sa fii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Kineta,mie mi-au zis medicii ca ar fi normale petele si nu mi-au recomandat decat sa ma odihnesc si sa beau multe lichide. Nu mi-ai zis inca de stat numai in pat. O sa mai vad la urmatoarea echo.

Ellanik, primul fiv l-am facut la MNL si nu a reusit si acum am facut la Budapesta la Kaali. Mult succes cu tratamentul.

Va pup,

Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Mi-a mai trecut supararea...sunt asa de revoltata...eu am apucat sa ii raspund tipei (e vb de o femeie care habar nu are prin ce trecem) ca si la FIV tot Dumnezeu isi aduce contributia principala...daca vrea El este cu succes...daca nu....ne ridicam, ne scuturam de praf si mergem mai departe...este intr-adevar greseala mea ca vorbesc despre asta...azi m-am simtit ca ciumata....si am plans ca proasta...numai in sufletul meu si al nostru sa nu fie cineva si nici macar experimental sa nu incerce cineva sa simta imposibilitatea ...si ma mai enervez cand iti zic unii..."hai draga ce mare scofala sa faci un copil...pe vremea mea ...ramaneau femeile imediat si din aer...acum toate femeile se "alinta" cu tot felul de probleme...imi vine sa la omor pe astea....ma pashte pushcaria fetelor...daca imi pica vreuna in maini...ne vedem la Mititik....
Va pup pe toate.Ce bine ca va am pe voi!
P.S. A propos caut nu aveti o garsoniera de inchiriat pt 4 zile cand vin la Buc?Am vazut ca hotelurile au niste preturi ca la Paris...Sunt client serios.Parol!!!

Doamne,da-mi un pui sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy28 spune:

Buna fetelor
am si eu nevoie de ajutorul vostru va rog
am luat analizele hormonale si nu stiu daca sunt ok
iata
TSH 2.23 (0.27-4.2)
ESTRADIOL II -21.50
PROLACTINA II 679.1 (127-637) --aici este marcat ca nefiind ok
FSH 5.32
LH 7.03

Sunt primele analize ,premergatoare
cum vi se par ?
multumesc din suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

evy sunt ok hormonalele, Prolactina doar usor peste limite, dar daca ai fost obosita sau stresata se explica.
In ce zi a CM ai facut analizele? Eu as stramba un pic din nas la TSH. Cei din Austria il vor cat mai aproape de 1, dar din valorile de referinta vad esti in grafic cu el.

cu

Mergi la inceput

Moniland
multumesc mult .
saptamana am inceput-o cu foarte multa munca ,daca se pune...
am facut analizele in ziua 3 .
sa nu imi fac griji zici ?

da, la tsh ei zic ca sunt in grafic . pai daca trebuie sa fie aproape de 1 ...eu sunt nasol , ma rog cred ca depinde si de valorile fiecarui laborator .

sper sa nu fie nimic rau si sa continuam cu bine

multumesc mult de tot

Mergi la inceput

vreau sa fiu si eu ca tine cu doi
felicitari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CANDY1902 spune:

fetelor eu am facut fiv in postul craciunului si sa stiti ca nu au fost prea multe reusite fetele isi mai reprosa asta chiar si eu uneori dar faptul ca iti doresti un copil nu poate fi un pacat aiurea asta spun cei care nu stiu ce inseamna sa nu poti avea un copil va pup si stati linistite va rasari soarele si pe str noastra daca eu mai pot va putea toata lumea imaginativa ce zile grele au fost dupa pierderea sarcini cand am stat in spital si toate femeile alaptau si eu plingeam auzind plinsetele copiilor lor si totui am mers mai departe si voi merge pina voi reusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florela30 spune:

bonsoir again!
moniland, ai inteles bine; luna aceasta pana la sfarsit am sa fac ET-ul cu embrioni congelati si parca adie un vant mult mai optimist si plin de speranta fata de primul fiv.Imi scot puiutii de la congelator, ca le era tare frig, saracutii de ei, si-i bag la mamica lor in burtica, la caldurica.Asadar umblu la comoara si incercam iar.
candy, azi am inceput sa iau cycloproginova, cate 3 pastile albe pe zi pana miercuri cand merg la monitorizare si atunci o sa am mai multe detalii.
ellanik, sa nu mai pui la inima toate stupizeniile. Numai o persoana ignoranta poate sa gandeasca atat de primitiv. Sa nu-ti mai faci sange rau ptr asemenea oameni ca nu se merita.Uite un si o ca sa nu te mai doara sufletelul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

Buna fetelor,
Va rog sa-mi raspundeti si mie la o intrebare,la protocol scurt se incepe cu a.c? Am programare la inceputul lui februarie si medicul mi-a zis ca o sa fac protocol scurt,oare o sa-mi dea o luna de a.c.sau o sa incep direct cu injectatul ?
merci mult,PA,PA

Mergi la inceput