FIV 209
Raspunsuri - Pagina 11
muffinuta spune:
Buna dimineata,fetelor!
Fireyes,Kineta,Mihaele multumesc fetelor pt incurajari si sustinere..
va doresc si voua sa aveti cat mai curand sarcini usoare,decizia cea mai buna in alegerea clinicii doctorului..si stiti sa fie asa fara incidente toata experienta asta unica.
Raluca..nu esti singura care se panicheaza..si eu sunt la fel,acum parca m-am lasat cumva asa in voia sortii..nu tocmai..dar cand citesti ce se intampla ti se face parul maciuca..sunt o gramada de fete din pacate care au pierdut sarcinile..Mie mi-au spus sa nu mai fac beta hcg-ul mai bine sa donez banii spitalului..
mult noroc,Raluca!
Elena,mai lucrezi chiar si cu program redus..?sau ai renuntat?eu nu sunt in stare sa fac mai nimic,dc stau prin bucatarie ca imi place sa gatesc tb sa ma odihnesc asa cam la fiecare jumatate de ora..Te pup Elena si pe cei mici si multumesc pt cuvinte.
fetelor,va doresc un weekend minunat!
la toata lumea.
Muffinuta
Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!
Moniland spune:
Muffi, eu inca mai lucrez, mai putin in zilele dintre sarbatori cand am stat in pat. In rest program de ~ 6 ore.
cu

florela30 spune:
Buna. Fetelor, ciclul meu isi face aparitia; azi au aparut primele pete insotite de starea de greata nelipsita si de durerile de burta. Probabil ca de maine incepe sa-si faca de cap ca de obicei. Urmeaza sa o sun pe asistenta doctoritei sa vedem ce instructiuni imi traseaza.
Candy, eu am facut primul fiv in nov anul trecut si despre ET cu embrioni congelati iti voi da informatii pe parcurs ce le voi primi si eu de la doctorita.Embriotransferul il voi face la medlife.
Muffinutza, fii cuminte si ascultati sotiorul: ai grija de leutul tau si stai in patut cu burtica in sus.
Fetelor, pupici ptr toate
ellanik spune:
Fetelor sunt tare trista....oamenii care nu trec prin ce trecem noi pot fi cateodata asa de...pot sa zic rai sau nu trebuie sa ii condamn ca nu stiu cu ce se mananca FIV ???Azi mi-a zis cineva asa ...pe un ton certator ca Fiv nu este aprobat de Biserica Ortodoxa...ceva de genul ca fac un mare pacat.....

.Oare as face eu vreun pacat cu buna stiinta?Altfel nu am incotro...sunt asa de data peste cap...am venit la voi ca voi intelegeti...Va pup
Doamne,da-mi un pui sanatos!
catalina2307 spune:
ellanik draga ala e un tampit. Ideal ar fi sa vb cat mai putin despre asta cu idiotii. Concentreaza-te pe ce ai de facut si lasa stupizeniile.
CANDY1902 spune:
Florela multumesc credeam ca sti mai multe sper din suflet sa reusesti tinema la curent pupici mai vb
bubu73 spune:
Draga Ellanih, asa mi s-a spus si mie cand m-am spovedit in postul Craciunului, am fost la Manastire-Techirghiol...tu crezi ca-i un pacat sa ne dorim propriul nostru copil? N-are cum sa fie un pacat.
Sa de bunul Dumnezeu sa reusesti si ai sa vezi cat de mult ii vei multumi.
Fa tot posibilul sa-ti indeplinesti visul.
Moniland spune:
ellanik, stii ce e mare pacat? avortul, faptul ca iei viata. Cum sa fie pacat cand aduci pe lume o fiinta?
florela deci luna asta cu puiutii in burtica?
cu