FIV 209
Raspunsuri - Pagina 10
fireyes spune:
Muffi, bine ca esti bine si tu si cel mic, dar si mai bine ar fi sa te menajezi si sa te odihnesti. Ai grija de tine!
Vorbeam azi cu o prietena si ii ziceam ca imi fac in fiecare zi injectii de aproape 700 de roni si ea imi zice: Vezi? eu ti-am zis ca tot sexul non-stop e cea mai ieftina solutie![]()
still counting...
ingeras26a spune:
Buna fetele,
In curand vom intra si noi in randul vostru.
Istoria mea cred ca o stiti, nu mai intru in detalii.
Maya- sarcina obtinuta natural
Sept 07 - sarcina naturala, gemelara, una intra, alta extra, intra oprita din evolutie, extra spart trompa, soasa prin laparo.
Dec 08 - sarcina naturala, oprita din ev la 5s3z. Inca nu mi-a venit CM dupa chiuyretaj, dar nici nu sunt insarcinata, ca mi-am facut test si a iesit negativ, ceea ce inseamna ca beta s-a negativizat.
Nu se stie de ce, la nici una dintre sarcinile pierdute. Poate ca asa a fost sa fie.
Ne-am hotarat sa facem FIV cu prof. Marinescu, peste 2-3 luni, insa voi incepe sa ma duc la el cat de curand pentru analize si discutii premergatoare FIV-ului.
Va doresc multa bafta si noua la fel :)
Pupicei, Ingeras
de 
Maya Maria (16.12.2006)
elenada spune:
Muffi te pup pe tine si mai ales pe leutul tau. Daca ajungi in Bucuresti mi-ar face mare placere sa te cunosc.
Fireyes cum iti place tie sa te chinui.
Te-ai apucat sa faci injectii de atatia bani cand solutia era asa de simpla. Auzi la ea sex non stop. Nu i-ai spus ca nu esti singura care ii place sa se chinuie decat sa faca sex nonstop si ca mai stii o gramada de femei la fel ca tine. Simpatica prietena![]()
Bafta multa si sa ii arati tu ca iese bebe din toata nebunia asta.
Bafta multa tuturor
elena
+10 

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
muffinuta spune:
buna,fetelor!
Doamne am dormit ca pietroiul pana acm..ieri o buna prietena de aici de pe forum spunea ca si-a gatit mamaliga asa ca mi-am facut una imensa-barbatu-meu nu le gusta ,la ei numai negrii mananca mamaliga-pap cum ii zic..si nevasta-sa..mai e grozava ca au astia o faina de malai!!miam-miam..
Am colindat tinand mamaliga si pe la alte forumuri..fetelor,m-am distrat pe cinste intrati ,nu vreau sa fac reclama pe "dubii in privinta paternitatii..sa mori nu alta si noi ne chinuim aici cu ICSI..am o poveste super misto..cred ca am spus-o..noi ne chinuiam de numai in dimineata cu pricina,adica a ET,cand inainte astia cel putin aici in SA pregatesc "proba"..la 9dimineata tre' sa o duci la laborator..sper ca nu plictisesc ca mai zic inca o data povestea fetelor care nu au citit-o..deci eram la al doilea FIV,ii zic lui al meu"honey I need the sample
"va imaginati!si asta englezoi plin de fitze!!dadea din colt in colt ca cica el e satul,ca el nu mai poate..eu nimic ai innebunit sunt cu "eggs" coapte ce imi pasa mie acum ca tu nu mai poti.. eu ii spun "is because of you,you have you know a sample.."a bad one..el nimic,cica el nu mai vrea copii..
Pana la urma am obtinut ce am vrut
scuze sper ca nu-s prea deochiata in vorbire..pleaca in fuga mare la clinica ,eram in intarziere,dar ah uitasem cei de la clinica nu ne dadusera borcanul cu eticheta printata ca de obicei,au uitat,asa ca am scotocit prin dulapuri si am gasit unul sterilizat da pe la spitale cand faceam analize..i-am scris repede cu pixul negru numele meu si l-am trimis,totul sigilat in punga ..
La laborator nu i-au primit "sample",aia nu se joaca nu avea numele tiparit..a trebuit sa mearga din nou in sala de asteptare ,era full,sa scoata borcanul-toti se holbau,ha,ha,parca il vad!!-si a dezlipit cu chin cu vai eticheta,a lipit-o pe ailalata,femeile mureau de ras..dar a fost cu noroc..dar ce am citit azi a fost tare comic pe DC..nu fac reclama,dar ce fac femeile in ziua de azi!!
Fetelor ,
MULTUMESC mult mult de tot:
Huski,colega de suferinta de abia astept sa te vad in gasca..
Florela 30tu acusica esti in focuri,iar emotii,de data asta 2 liniute.merci ,te pup.
Fireyes,multumesc.
Mihaele,multumesc pentru incurajari.
Impatience merci mult..
Liabia,multumesc..
Si tuturor care au rabdare sa citeasca grozaveniile mele.
Muffinuta
Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!
mihaele spune:
Muffi iubita Dumnezeu sa te aiba in paza lui pe tine si pe bebele tau si pe toate fetele de pe acest forum ca numai noi stim cat ne chinuima ai incredere ca va fi bine te pup
Koricica anul asta este anul nostru am fost la medic endocrinolog este si pe infertilitate si am vb despre durerile nostre de cap mi-a zis ca sa-mi iau tensiunea regula si am facut o gresala mare ca nu mi-am loat tesnisunea cand am avut durerile dupa Et poate sa creasca tensiunea si atunci totul este compromis pe 22 merg iara la doctora cu rezultatele la analize si cu ecografia sa vedem ce vom face te tin la curen 

Moniland multe saptamani ianinte 40
Elenada
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu si al Maicutii Domnului voi reusi sa ma si eu copilasul meu mult dorit si iubit
Ioanatugs spune:
Sheritra, Catalina2307, Impatience, KITTA, Felicia, Fireyes, Cristal1995, Amely va multumesc frumos tuturor pentru surpriza minunata!

Aniast72 multumesc frumos!
Nadejda73 multumesc pentru incurajari!
Referitor la intrebarea ta stie mai multe Rami73, ea citise f.mult despre acesta analiza si chiar facuse si parca o avea si ea putin mai mica decat val. minima, iar acum mai are putin si naste. Deci se poate reusi si cu o val. mica...dar intreab-o pe ea mai multe, o gasesti la gravidute prin FIV.
2bobocei, Elenada, Moniland, Stuart va multumesc frumos!
impatience spune:
Muffi, poate au dreptate fetele si ar fi bine sa te odihnesti cat mai mult, sa stai in pat, sa dormi cate de mult poti....

Fragutza spune:
Hello,
Ma declar in mod oficial paranoica: azi am fost la al 4-lea beta. Cred ca am ramas cu ceva sechele de pe vremea cand ma pregateam pentru fiv si ma duceam la analize intr-una. Si trebuia sa ajung la serviciu ca as mai facut inca o echo. Doamne, sper sa ma linistesc si ma bucur de sarcina.
Moni, luni trebuie sa merg la echo, sa le auzim inimioarele:) Tot mai am mici pete.. si am vazut ca apar dupa ce pun utrogestanul. Aveti idee daca e vreo legatura?
Ellanik, la microgynon si eu am avut efecte cam naspa, dureri de burta, sanii f umflati, dar apoi la inhibare si stimulare ( am avut tot ca tine) nu am mai avut nimic.
Ioana, ce mai faci?
Va pup,
Raluca
kineta spune:
Ralucasi eu am avut in sapt 5-6 de sarcina pete maronii,imi puneam Utrogestanul vaginal,o perioada l-am luat pe gura ,imi provoca somnolenta dar eu am stat acasa nu am mers la servici,nici acum nu merg,si cat timp l-am luat pe cale orala nu am mai avut pete,este drept ca am facut si cateva fiole de Gravibinon,inainte de Gravibinon (ca nu credeam ca fac rost )am facut 2 fiole de Pregnil 1 la 4 zile,si multumesc lui Dumnezeu n-am mai avut nk.

16+

ellanik spune:
Ralucapaun multumesc pt raspuns .Sper din inima sa nu am reactii si la injectii ca..Tu la ce clinica ai facut FIV.Oricum e cazul sa te linistesti si sa te bucuri de bebitza.Iei ceva vitamine?Ai luat inainte ceva?Pupici la toate fetele!!!

Doamne,da-mi un pui sanatos!