America (138)
Raspunsuri - Pagina 20
ocebine spune:
M-am inscris si eu pe sparks...trmimite-mi si mie link (sint tot ocebine)...
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
ciuf spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ocebine Ma bate gindul sa-mi iau a doua masina...sefu' cica ar vrea sa vin mai devreme in office (si sa plec mai devreme) ca cica are randament mai mare la ore mici...i-am zis ca doar daca-mi plateste parcarea...altfel nu. El cica: DA...acu imi trebe masina...nu vreau inca una noua (n-am chef de rata). As vrea un la mina doua si imi suride un Land Rover...stiu...nasolica la consum...dar parca asa ma cheama! Anamaria "With sufficient thrust, pigs fly." |
Ocebine, nu lua Land Rover Freelander. Are niste reviews proaste rau de tot.
Am trei exemple daca vrei. Unul: profesoara de antropologie care ni se plangea ca masina ei ii statea mai mult in service. Si ne-a sfatuit ca nu cumva sa ne luam masina asta. In final a reusit sa scape de ea si si-a luat o Honda Accord de care era foarte multumita.
Doi: vecinii mei. De doua ori am vazut cum venea towing truck-ul sa le duca masina la service. Si probleme grave, de motor, transmisie.
Trei: o colega de la serviciu.
Acum nu stiu ce model vrei. Sotul sustine sus si tare ca englezii nu sunt buni la facut masini fiabile. Sunt elegante si scumpe ... dar ATAT.
Baietii tai cand au avut braces au mestecat guma? Ca doctorul mi-a interzis asta, dar ma gandeam ca un Freedent care nu este asa sticky din cauza xilitolului poate ma ajuta.
Andrada, imi poti spune si mie unde ai gasit ratele astea minune? Ca in fiecare zi caut si nu gasesc nimic avantajos.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
ocebine spune:
Ciuf, ma uitam la un Discovery...am auzit si eu de Freelander. Asta e in stadiu de vis deocamdata.
Doar Nick e cu braces si nu are voie guma de mestecat deloc. Ortodontistul i-a atras atentia in mod special la guma, bagels si caramele!
A trisat la bagel si i-a sarit sirmulita de la locul ei...
Alex e cu retainer ca inca nu are suficienti dinti de care sa-i prinda braces.
Anamaria
ciuf spune:
Ocebine, dar dupa ce scapi de braces se pune retainer? Ca doctorul nu a mentionat nimic despre el. Asta e ce am citit si eu pe net.
La pranz am mancat o supa Wonton Shrimp de la Costco. Imi placu.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
ocebine spune:
La copii stiu sigur ca dupa braces vor purta retainer (noaptea) pina cam pe la 18-19 ani...cica dintii inca migreaza pina atunci. Am o prietena care si-a indreptat dintii cu Invisalign si stiu ca si acum doarme cu ultima...cica tot asa, la ea migreaza.
Anamaria
CamiM spune:
Am vrut sa trimit si eu mesaje de pe Spark si am aflat cu stupoare ca nu poti sa trimiti mai mult de 5 pe zi pana nu faci 100 de puncte..
Ramona unde ai deschis subiectul? si cum ii zice?
Cami aka Cherrymama![]()
Cami - mami de
de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008
CamiM spune:
Anamaria am primit mesajul pe Spark da nu mai pot raspunde ca mi s-a terminat cota pe ziua de azi..
Cami - mami de
de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008
ancadm spune:
Anamaria la citi ani i-ai pus lui Alex retainer-ul respectiv? Mie dentistul mi-a zis de mult ca Andreea e candidatul ideal la braces. Are capul mic, maxilarul mic si dintii foarte lati. La ultima vizita mi-a zis ca ma trimite in 6 luni la ortodontist, dar pina acum i-au iesit numai un rind de masele permanente 3 dinti jos si abia au spart gingia cei doi de sus. Ma gindesc ca numai pentru 5 dinti nu cred ca o sa ii puna bratari. Ar cam trebui sa incep sa string bani ca am inteles ca si alea costa vreo $6000....
Anca, Andreea (8 ani) si Monica (3 ani)
corinadana spune:
Anca ptr ce scrii tu acolo in RO unei prietenute de a Ralucai i a pus niste chestii pe cerul gurii si sub limba sa largeasca maxilarele sa faca loc dintilor. Nu a purtat nimic pe dintii, dintii au avut loc mai multicel si totul a fost ok. Dar de pe la 6-7 ani a inceput, facuse radiografii si au vazut ce dinti mari vin pe maxilare mici.
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
michelle7 spune:
Lai , Ciuf , merci mult de raspunsuri. Nu cred ca poti sa schimbi viza de pe teritoriul US. In plus la mine e cam complicat pt ca am divortat ceea ce imi anuleaza viza chiar daca o am...
Mie o ciuda teribila ca trebuie sa plec de aici. Cand am plecat din Ro nu-mi venea sa plec ca imi mergea bine acolo. Patru ani mai tarziu trebuie sa ma intorc si sa o iau de la zero. Uf :(