America (138)
Raspunsuri - Pagina 19
ruxij spune:
Ramona, da, sunt in a doua zi de South Beach si mi se pare f. usor de tinut. Nu am trisat (aproape) deloc (azi am trisat cu un mar mic) la pranz. Nu mi-e foame. Poate si pt. ca ieri am fost f. f. obosita am reusit sa tin. N-am fost la sala, m-am imbracat in costum de sport, am lasat copilul la inot si in drum spre sala era sa adorm la volan, nu m-am simtit in stare sa ma duc la sala, simteam ca tb sa ma intind pe jos. Asta nu de la regim, sunt zapacita cu somnul, in vacanta am dormit de la orele 2-3 noaptea la 11-12 ziua si zilele trecute nu am putut sa adorm decat tot atunci si m-am trezit la 6.30am. Aseara era sa lesin de oboseala. Eu nu rezist la nesomn. Nici azi noapte n-am dormit prea bine, m-am culcat la 11, dar m-am trezit peste noapte. Nu'sh ce naiba... Oricum, ma duc la sala azi. Nu pot sa fac asa mult ca voi, fac cat pot si sper ca in 1-2 luni sa pot face exercitii mai intense (ca mai lungi nu cred sa am prea mult timp).
ruxij spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andrada Ruxi mai sint refinantari cu 4.7. noi am primit in mail una cu 4.5 APR, dar cred ca iau tot de la firma prezenta cu 4.765, A L’amore che move il sole e l’altre stelle. www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu |
Serios? O sa ma interesez, merci de pont.
alintaroma spune:
Ramona am primit mesajele si am raspuns numai ca la primul credeam ca e de la cherrymama apoi m-am dumirit ca amindoua vin de la tine de aia am si raspuns la fiecare mesaj in parte.
Sa deschid un subiect in romaneste pe forum ? asa ne gasim sigur
Ruxi au inceput sa innaspreasca conditiile de deschidere a orcaror linii de creditare. Bankera noastra (ce cool suna) ne spunea ca si bancile sunt debusolate ca nu au nici un punct de referinta pentru ca economia americana trece printr-o situatie fara precedent si tot adauga reguli noi as they going along ...
Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going
ocebine spune:
Wow, Ramona, ce zici tu acolo...sa ma uit inapoi la ce-am cheltuit??? Ma amin pina dupa 15 aprilie (inca nitica denial)...ca daca ma uit cit am dat pe pantofi anul trecut ma spinzur de nervi (prea grasa sa cumpar haine, am casunat pe pantofi)...basca imi trebuie garderoba noua ca imi atirna hainele pe mine (normal ca tot ce aveam de zi de zi de pe vremurile cind eral mai normala, le-am aruncat).
Noi am refinantat acu vreo 2 ani si am ramas cu aceeasi rata dar am taiat 6 ani parca din ce ramasese. Mai am un pic! (si apoi ma loveste college ).
Ma bate gindul sa-mi iau a doua masina...sefu' cica ar vrea sa vin mai devreme in office (si sa plec mai devreme) ca cica are randament mai mare la ore mici...i-am zis ca doar daca-mi plateste parcarea...altfel nu. El cica: DA...acu imi trebe masina...nu vreau inca una noua (n-am chef de rata). As vrea un la mina doua si imi suride un Land Rover...stiu...nasolica la consum...dar parca asa ma cheama!
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
Ramona J spune:
Alintaroma, am inceput tentativ un subiect, vedem dupa aia cum ii spunem si ce facem cu el. Deocamdata am trimis link.
Ruxij, am si eu cite o zi mai buna, alta in care nu ma incadrez in calorii. Chestia e sa nu le lasam pe astea sa puna stapinire. Alteori ma gindeam ca daca tot am mincat prea mult macar sa maninc si o ciocolata si prajituri si ce o mai fi...
Anamaria, treaba cu pantofii o fac si eu. Din aceleasi motive, desigur.
ancadm spune:
Citi ani de abdominale trebuie sa faci si cite pe zi ca sa se cunoasca ceva?
Cind mergeam si eu la sala, acum vreo 2 ani, cel mai tare ma enervau femeile alea uscate, numai piele, muschi si oase. Erau obsedate cu work-out-ul, spre deosebire de mine care abia ma tiriiam sa ajung la sala. Faza e ca pe mine ma doare spatele rau dupa fiecare ork-out. Cind eram mica m-au diagnosticat cu scolioza si am facut ani intregi de terapie fizica. Ma intreb daca de asta ma doare spatele la sala sau o fi din cauza ca nu fac exercitiile cum trebuie. La sala ma bagasem la kickboxing ca era singura chestie care se facea in grup.
Anca, Andreea (8 ani) si Monica (3 ani)
ocebine spune:
Unde ai inceput subiect Ramona? Aici sau pe sparkspeople?
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
Bic spune:
Intru si eu fugar sa va spun La Multi Ani pe noul an.
Rukij, eu si tu sotu' am tinut South Beach vara asta. Eu am slabit 10 lbs., iar sosu' vreo 20. Dar intre timp ne-am reapucat de mincat virtos si am pus la loc vreo 3-4.
Deci goal-ul a fost atins. Dar nu prea mi-a mers bine cu sanatatea. Adica am inceput sa am ameteli si inca ma mai ia citeodata. Mi-am facut analizele si totul e perfect, dar parca nu m-as mai incumeta la South Beach inca o data. Cred in faza a treia a lui South Beach, dar cred ca cheia e mincare sanatoasa cu sport.
SPer totusi ca tu sa nu ai probleme. Spor!
Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC
Ramona J spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ocebine Unde ai inceput subiect Ramona? Aici sau pe sparkspeople? Anamaria "With sufficient thrust, pigs fly." |
Pe Sparkspeople. Am putea incerca si un Americancele slabesc, ca mai sint care nu vor Sparks, au alte diets si vor doar incurajari, accountability etc.