America (138)
Raspunsuri - Pagina 15
philip spune:
anca, tu esti ieseanca?
eu stau pe aici cu frica in san si astept sa-mi plece din prietenii dragi (cica 50 de oameni din personalul de birou). mi-e groaza. m-as duce acasa daca as avea zile libere, dar le salvez pt alabama.
uf, nasol sa fii racita in sarcina, nu ma odihnesc deloc si ziua sunt franta.
miere, f bine ca mergi la sala, eu te felicit, sapt asta am tras chiulul ca nici nu pot respira, poate in week-end.
philip
19weeksbaby
mommyandreea
alintaroma spune:
Anamaria tu papi sa nu adormi ? mai bine ingropai telefonul azi noapte
Eu azi am mincat un toast jumate cu dulceata asta datorita Biancai care le-a vrut si apoi doar a ciugulit asa ca nu m-am indurat sa le arunc ca piinea cu dulceata e una dintre preferatele mele .
Ea a avut azi 2 ore delay la scoala si chiar nu inteleg de ce ... ca a nins abia 1-2 inch de zapada ... altadata fuse si mai rau si au mers normal en fin ...
Ciufulet am vazut la stiri ca's focuri prin Colorado sper ca voi sunteti safe si nu locuiti in zona cu pricina .
Faza cu rusii si gazele e nasoala dar ca si la criza economica guvernul roman declara ieri ca Ro nu e afectata
Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going
pumba spune:
neata!
adrianloy- mai bine ii chemi pe ei la tine, in bani astia ,chemi si socri si alte rude pe rand. eu am asta, am de de gand sa fac .
philip- aiurea, sa vezi cum iti pleaca colegii de serviciu.daca te mai gandesti, ca au familii, copii care depind de ei.....
am mancat pana la ora 9.11am- cafea-2 cani, oatmeal apples cinnamon,cu putine nuci ( pt gust)ah,am uitat plimbare marti si miercuri,in pas alergator cam 45min. si vreau sa merg si astazi ,ca maine sunt vanturi puternice.
cami - sanatate frumoaselor tale.
ocebine-
ancadm- brbrb,frig la voi.
am de spalat 3 masini cu rufe murdare,nu am spalat nimic de sambata .
ancadm spune:
Ieseanca sa traiti!
Multa sanatate Philip! Sa iti treaca cit mai repede raceala!
Anca, Andreea (8 ani) si Monica (3 ani)
alintaroma spune:
Uitai sa zic Adrianloy ca am vazut la GMA astazi ca de fapt nu vom mai primi cec ci va fi 1000$ redus la taxe .
Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going
Hilde spune:
Ce-am mancat ieri, daca mai intereseaza pe cineva. :)
8.00 o cafea cu lapte
9.00 ajuns la lucru, banana+sucul de portocale
11.30 chicken alfredo(foame mare, n-am mai asteptat pauza de pranz)
2.00 mere+mandarine
4.00 prajitura de ciocolata neagra
8.00 2 felii paine neagra cu salata de vinete + rosii, ciorba de fasole, somon+asparagus.
10.00 1 pahar mare de lapte
Orele sunt aproximative, +/-
N-am calculat caloriile. :)
Ramona J spune:
Adrianaloy, multumesc pentru incurajari. Cu biletele astea scumpe am inceput si noi sa aducem rude in vizita, mai ales ca acum stam mai bine la capitolul spatiu. De la NY ne aruncam pe avion si de 3-4 ori pe an, dar nu eram asa multi la vremea aia si de acolo e mai ieftin. Daca vin ai mei sint OK, nu mi-e atit de dor de Romania incit sa cheltui $10,000 in doua-trei saptamini.
Cherrymama (cute ), incerc sa te caut, sa vad cum oi face.
Ancadm, stii cum se numeste site-ul pe care si-a notat sotul tau mincarea? O fi chiar Sparkspeople. Am auzit de dieta daneza, eu sint prea slaba de inger pentru aia.
Anamaria, de ce n-ai trimis-o la nani pe cumnata? Eu am fost asa obosita ieri si am depasit numarul de calorii. Acum ca-mi notez tot chiar sint curioasa daca observ o legatura intre oboseala si cantitatea de mincare...
Eu am mincat leftovers de la Alexandru (lapte cu fulgi de orez si niste stafide). Sint la a doua cafea si am baut doua pahare cu apa.
Ruxij, cum mai stai cu workouts? Ai inceput South Beach? E greu de tinut?
Andreea, nasol ca ai racit. Pe mine racelile din sarcina ma tineau cu saptaminile.
Hilde spune:
Miereamara, felicitari pentru sport. :)
Citisem eu undeva ca nasterea e mult mai usoara daca faci putin sport in timpul sarcinii.
Poate fetele care au fost insarcinate pot sa confirme/infirme.
Oana_B spune:
Hilde, mi-a placut ce ai mancat la mesajul pus pe 7 ianuarie macronutrientii parca au fost mai bine echilibrati pe toate mesele.
Adriana, ref. la "americancele slabesc" cre' ca tot la femina unde-s toate subiectele de diete.
L-ati vazut aseara la Jay Leno pe Jeff Dunham ventrilogul cu "Ahmed the dead terrorist"? Este cri-mi-nal!!!
http://www.youtube.com/watch?v=1uwOL4rB-go
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!
ocebine spune:
Alintaroma...cam asa fac...maninc sa nu adorm...parca ca as mai bea o cafea dar mi-e frica ca dau in tremurici.
Hilde eu n-as putea sa beau suc de portocale asa dis-de-dimineata...m-ar durea stomacul. In rest, mi-ai facut pofta de ciorba de fasole.
Asta ca tot vorbim de mincare, mama mi-a promis ca-mi face ciorba de burta simbata...aia cred ca ingrasa doar cind o mirosi!
La prinz mi-a impachetat sotu' niste legume la cuptor (varza de Bruxelles, dovlecel si morcov) si un fishcake (a facut mama niste chiftelute de peste o nebunie totala) mititel. Mai am un mar. Ma vad traversind strada insa pina la vecinu' Jacques (Torres)
Cascam gura pe net la Korean Spa si tare m-ar tenta la sauna, outdoor pool si alte alea daca n-ar fii chestia cu nudismul...cica la pool tre sa ai costum de baie dar la sauna, la soaking tub si waterfall shower (unde sint impartite pe sex) esti la nudul gol...hmm aici am un blocaj.
Ma uitam aici: Spa Castle.
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."