America (138)
Raspunsuri - Pagina 14
adrianaloy spune:
Mai dar ce scriitoare v-ati facut, cand am vazut 8 pagini fata de cum v-am lasat ieri, am zis ca a nascut Miere si-au inceput felicitarile si urarile. Oricum, pana atunci un mare La Multi Ani! pentru toate Ioanele si Ionii! Sanatate multa la piticii bolnaviori.
Ramona- I love you forever, too! mai ales acum ca te vad asa hotarata sa iei "silueta de coarne" . Te sustin. Asta o sa fie cel mai frumos cadou pe care ti-l faci tie-ca femeie si copiilor tai.
Mi-ar place mult sa te cunosc- pacat ca nu eram forumista cand lucram la Pepsi ca atunci veneam lunar in Dallas.
" If you think you can, you can.
If you think you can't, you're right."
asta era pe calendarul meu de birou astazi- mi-a placut si se potriveste cu obiectivele ambitioase ale noastre americancelor pe 2009.
Topicul "Americancele slabesc" am putea sa-l deschidem la Bucatarie-unde slabanoagele nu prea intra(cred) sau tot la Rezidenti. Ne raportam ce-am mancat zilnic+gimnastica aferenta, vorbim de retete light/cu ingrediente de pe aici, ne vaitam, ne certam una pe alta cand calcam pe bec, etc.
Andrada, OanaB- credeti ca-i posibil asa ceva?
adrianaloy spune:
Ca tot se vorbea de taxe, statul California e in pana de bani si se gandeste sa ne trimita in loc de refund o scrisoare "We owe you $...". Si-or sa ne plateasca ei cand or avea bani la buget...nashpa...Bine ca nu-i vorba de o suma importanta- anul trecut a fost vreo 200 de parale.
Despre stimulus pe 2009- cica Obama's lawmakers lucreaza la un proiect care va fi pe masa lui Obama in prima zi de lucru Jan20.
Am inteles ca el a promis asta in campania electorala.
N-ar fi rau deloc sa ne mai intre un banut in casa.
Apropo de bilete de avion- facuram niste cercetari, nu gasim nimic mai ieftin de 1,600 de persoana si copiilor trebuie sa le iau bilet intreg. Deci, total damage vizita Romania, 4 pers, luna Iulie=$6,400. Asta neluand in calcul cadouri/cheltuieli acolo/bani lasati parintilor.
Ma gandesc serios sa nu mai mergem si sa-i aducem pe ei aici o luna/doua.
CamiM spune:
Hop si eu mananc o mandarina si ma vizualizez slaba.. ca in tinerete. ca vorbeati de haine din Romania eu am cam dat tot, mai am asa vreo doua rochite in care sper sa mai incap intr-o buna zi
Votez si eu pentru grupul de suport intre noi si va dau mana sa ma mustruluiti cum se cuvine cand calc pe de laturi..
Ramona m-am inscris si eu pe sparkpeople.. sunt Cherrymama sa vedem ce mare branza fac..
Adriana ne terorizezi dulce cu torturile tale... Ce bine ca sotul tau e ok.
Lai felicitari alor tai pentru vize!!
Armina zi-ne si noua ce naturiste-homeopate ati folosit? Ai gasit aici? sau din Romania?
Andrada bine ca esti ok. Si eu zic ca sunt tare enervante frazele astea "refren".. and it's not even funny!!
Adriana m merci Voi cum mai sunteti?
Anca multumesc.. asta cred ca se intampla jucam ping-pong in familie cu virusii.. Moaama asta da reusita... felicitari sotului pentru kg pierdute!!
Pumba sotul tau rocks.. eu toata viata am suferit de fund mare.. si cand eram slaba ca asa sunt croita..talie mica fund cat casa..
Mirela te iau cu jordita.. auzi iar profiterol..
Adrianaloy ma sperii cu preturile alea la bilete.... poate mai scad prin februarie-martie..sper..
Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008
michelle7 spune:
salut la toata lumea. m-am cam dat la fund o vreme. Stiti cumva pe cineva care a fost ilegal in US si a aplicat pt azil?
\Daca da , cat timp dureaza pana sa-ti dea raspunsul?
Stiti daca atata timp cat se proceseaza actele ai statut legal?
Mie imi expira viza in mai si parca as mai sta o vreme pe aici si ma gandeam ca poate mai prind cateva luni legal cu pending-ul pt azil?
Merci mult. orice info ma ajuta
corinadana spune:
Adrianaloy asta vara am fost 1 saptamana in Ploiesti . Acum am vazut ca esti din Ploiesti!
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
adrianaloy spune:
Corinadana- de la Ploiesti-sa traiesti! Ai rude acolo? Sotul e bucurestean si ne-am mutat impreuna in Ploiesti ca-i placea tare mult- el zicea ca-i linistit si curatel! Plus pretul apartamentelor nu era umflat cu pompa.
Voi ati vazut la stiri reportajul din Romania despre criza gazelor? sau reclama cu oseanul care degusta Wooper de la BurgerKing?
ruxij spune:
Am vazut reclama aia cu Burger King. Scrie "Bucharest, Romania" si arata un aredelean in costum po****r Si cu gazele am auzit.
Michelle, cum iti expira viza adica? Ce viza? Inscrie-te la un curs/master/community college ceva si vezi dc. nu poti sa iti transformi in viza F1 in loc de a ramane peste termen.
ancadm spune:
Buna dimineatza doamnelor!
La noi sunt -18C! Andreea nu se dadea trezita dimineatza si a pierdut autobuzul...Am dus-o eu si din nou m-am gindit cu mila cum ii punem noi pe drumuri pe bietii copilasi, pe frigul asta...Noroc ca lor nu le pasa prea mult! N-am auzit-o sa se plinga ca ar fi prea frig cind pleaca la scoala.
Ramona, sotul meu a inceput cu dieta daneza in iulie si a slabit cu ea vreo 5-6 kg, apoi si-a facut un cont pe un site de numarat calorii si isi noteaza acolo tot ce maninca. Nu a facut miscare absolut deloc! Chiar imi zicea ca 6 luni de mers pe bicicleta in fiecare zi si citeva incercari de alergari nu au dat nici un rezultat, dar dieta asta a facut minuni pentru el. Acum e foarte atent la ce si cit maninca (nu paste, nu cartofi, piine nu, etc.) si vad ca reuseste sa isi mentina greutatea.
Pumba au spus si pe la stiri aseara de chestia cu dosul rotunjit si sanatatea, asa ca nu vorbea prostii sotul tau! Cica e un studiu facut pe la Harvart.
Adrianaloy eu am luat asta vara bilete pentru Romania de la o agentie romaneasca din Chicago. IBN se cheama 773-769-1515.
http://www.ibnunited.com/start.asp
Biletele au fost cam la $1400/persoana in august, pina in Iasi. Am auzit ca in perioada asta sunt sub $1000.
Anca, Andreea (8 ani) si Monica (3 ani)
ancadm spune:
Am uitat sa zic ca pentru copii platesti 80% din bilet. Or sa fie cu vreo $200 mai ieftine decit biletele pentru adulti.
Anca, Andreea (8 ani) si Monica (3 ani)
ocebine spune:
Eu azi nu am chef de nimic...mi-a fost somn de dimineata de picam (asta ca m-a tinut cumnatica in text messages intre 11 si 12 noaptea...mai bine ma suna la telefon decit sa ma biziie nonstop cu fragmente de discutie - era vital sa afle unde sa-si faca facial, cit costa, nr de telefon si la cine ma coafez). Cum dadeam sa adorm: bzzzzzzz-bzzzzzzz. Sa mor, nu alta!
Io pina acu' dadui gata un iaurt (simplu), o banana, o felie de chec si o cafea mare! Mai caut prin sertare sa vad ce mai am...poate mai gasesc frun biscuit!
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."