LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (169)
Raspunsuri - Pagina 7
zeririlouiza spune:
Buna la fete si la multi ani, sa fiti sanatoase voiaoase si fericite alaturi de familie si de toti normal
Inca o data cu scuzele de rigoare transmit la multi ani clopoteilor sa fiti sanatosi, sa cresteti mari, cuminti, destepti si frumsi 

Ana Antonia - alina023
Eric - eladea2005
Adela - ginnette
Ioana Ecaterina - iepuruta,
Mihai si Grigori - Ginger00
Alexandra Maria - Dana_vio
Bibi - Lala_20
Luca - gugushtiuc,
iris Maria - iulia 82
Simon Sebastian - Littlebig
David Steven - Gina M
Albert Aron - Danonique
Alesia Stefania - andradda,
Khaled - Darene
Sara Eliza - gattasalvaje
Ema - amelia, (26.05.1981)
Thomas Alexander - raly
Benjamin- ceska777
Bianca Maria - geo_ionita
Radu Stefan- mary_mary
Mathias - Ven
Stefania- NataliaS
Gabriela- rodicamarza
Andrei Cristian- Lala_D
Radu Teodor - Ralluca
Alma - cornilia
Rares Stefan - lumsta
Yiannis Alexandros- Adrianka
Mihai Viktor - AngeliquedeS
Karla- adiagrozav
Luca Gabriel - miky_mamica
Rania - alhassanvicky
Octavian George- cynthia
Stefan Daniel- lorena_andreianu
Cristian- ama1357
Thea Maria - Laura Ioana
Patricia Alexia - irlandeza
Stefan Cristian - ancasoare
Cristian Bogdan - mary_b
Robert- jelimoni
L o u i z a
d e
Y a s m i n - E l e n a {09 Ianuarie 2008} adica 10 luni +
Y a s m i n - E l e n a
uite cat am crescut 
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara
Ellenuta spune:
ramo bine ca n+a fost fierbinte lapticul .. restul, se spala.
mada sa-ti traiasca nepotica si sa fie sanatoasa!
dany uff cat trageti si voi cu raceala asta pacatoasa. insanatosire grabnica!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
ceska777 spune:
Neata, ne-am trezit si noi azi omeneste! La 8:15 dupa ce la 5:20a baut o sticla de 200ml. Sunt alt om!!!! Cafea primesc oricum...
Si aici puteti privi cu ce ne pierdem noi doi, eu si Benji pe-acasa timpul.... ca nici nu am altceva de face!
http://community.webshots.com/album/569495247sYYbvG?start=12
Eu ma duc sa citesc din capitolul nou....
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
stancutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ellenuta stancutza multumesc mult si pe mine ma uimeste uneori cu ce face. ne urmareste atent toate miscarile si apoi incearca sa ne imite .. s-o vezi cu matura si mopul ce fuge prin casa .. e disperata. plus multe altele care nu-mi vine acum in minte .. sofiuca ta are personalitate, nu gluma, cel putin asa cred eu.Elena de Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete papa bun |
Draga de Bitzi, ce strumfita cuminte si receptiva e! Si ea are personalitate "garla" din cate zici tu - dar e mai atenta si mai dornica sa invete de la voi. Sofi e mai zapacita asa :-) cred ca va fi o fire mai boema asa, ca maica-sa :-)))
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
Ioanact spune:
Buna zuzuci.
ANA ANTONIA!
1 an si 1 luna ce repede a trecut timpul..parca ieri era aniversarea Anei.
LAURA 
RALPH
madalina28 sanatate multa cumnatei tale si sa se refaca..iar fetitei care s-a nascut de Boboteaza..sa fie sanatoasa, cuminte si mancacioasa.
Alina Bravo Daria
..pt cuvanatul :"tata"..inteleg f bine ce vorbim..am vazut-o si eu pe Ioana cand vb ce atenta sta, cateodata mai si raspunde..
Am vazut toate pozele, foarte frunoase..avem clopotei din ce in ce mai frumosi..nu mai nominalizez ca sa nu uit pe cineva.
ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
AMR= 5 ZILE 
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
Ioanact spune:
Pana am trimis mesajul am vazut ca a scris Danybv..off
..imi pare rau..multa sanatate va doresc..sa treceti peste raceala asta pacatoasa.. si ceska777- am vazut pozele lui Benji..si mai ales amprenta de la picior si mana..
.
ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
AMR= 5 ZILE 
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
laura_dimitris spune:
| citat din mesajul lui Ellenuta mada nastere usoara cumnatei tale si bebelus sanatos si cuminte! alinus uff ce o fi in capsorul clopoteilor nostri? ii laudam si apoi pac, ne trantesc o noapte din asta .. stancutza multumesc mult si pe mine ma uimeste uneori cu ce face. ne urmareste atent toate miscarile si apoi incearca sa ne imite .. s-o vezi cu matura si mopul ce fuge prin casa .. e disperata. plus multe altele care nu-mi vine acum in minte .. sofiuca ta are personalitate, nu gluma, cel putin asa cred eu.alina bravo dariucai ptr tata. cred ca a fost in tati, nu?Elena de Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete papa bun |

Nu ai mai pus fotografii de la revelion, nu?!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
laura_dimitris spune:
| citat din mesajul lui madalina28 Fetelor va multumesc din suflet pt urari! A nascut intr-o zi mare de Boboteaza o fetita micutza 2900gr dar perfect sanatoasa Ioana Stefania! Madalina de Sofia 01.02.2008calea sigura a esecului este sa renunti... www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata in Programul national de Sanatate! |

URA !!!LA MULTI ANI MICUTA IOANA STEFANIA !!!
Sa fii sanatoasa, cuminte si norocoasa in viata iar mamicii ei - refacere rapida !

si Eleni - 05.02.2008
laura_dimitris spune:
| citat din mesajul lui danybv Buna fetelor Urez si eu la multi ani tututror clopoteilor care fac 1 an de viata . la multe lunite clopoteilor sarbatoriti . La noi situatia nu s-a schimbat deloc in bine ci mai degraba in mai rau , eram doar eu bolnava , acum sunt si copii bolnavi rau de tot : curge nasul , tuse , voma pana la refuz , aseara Maria a facut 39,5 febra . Fiecare dintre noi are grija de cate un copil , eu de Maria si sotul de Andrei .Astia mici cand vad batista bebelusului deja incep sa urle, nici nu o mai suporta. M-am saturat pana peste cap de racelile astea ![]() Azi mergem iar la spital sa vedem ce ne zice si ce ne mai recomanda ![]() ![]() Am sa incerc sa mai intru pe forum cadn voi mai putea , pana atunci urez multa sanatate la toti , asta este cea mai pretioasa din toate lucrurile de pe pamant . Va pup ![]() ![]() danybv Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)Album poze |
Off! Sanatate multa si tie si copilasilor!!!

Te inteleg perfect!
Mie imi venea sa-mi iau campii zilele trecute... Cazusem intr-o depresie din care am reusit sa ies abia aseara cand m-a linistit dr. ca nu au nimic pulmonar...
Nu mai suport nici eu sa vad sticlelel si cutiile de medicamente, sa vad aspiratorul ce troneaza iar de cateva zile in mijlocul unei camere daramite biata eleni...

Of, tare greu este si nimic nu este mai important decat sanatatea! Nu putem decat sa ne consolam ca , din fericire avem copii sanatosi in general si sa asteptam sa treaca perioada asta urata cu virozele ei...

si Eleni - 05.02.2008
zeririlouiza spune:
Ceska sa stii ca Benji nu e singul lustruitor de papuci, Yasmin ne-a inebunit linge tot ce prinde, cum vede un papuc ia viteza spre el, i-am dat chiar doua perechi nou noute de ale iei dar tot cele ce depasesc marime 38 sunt mai bune.
L o u i z a
d e
Y a s m i n - E l e n a {09 Ianuarie 2008} adica 10 luni +
Y a s m i n - E l e n a
uite cat am crescut 
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara

tati, nu?
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)