LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (169)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Citat:
citat din mesajul lui kalosalina

Citat:
citat din mesajul lui stancutza

Neata zuzici!

Elle, mereu ma uimeste Eva cu ce stie sa faca, mi se pare deosebit de precoce si receptiva. Cred ca e foarte atenta la ce vorbiti cu ea, nu? Pare si foarte serioasa. Din pacate, Sofia ma ignora cand vreau sa-o invat cate ceva, cateodata deliberat parca. Stau in fata ei si ii zic de exemplu: "hai spune si tu : ma-ma" etc, si intoarce capul intr-o parte, cu nasul in sus, ca si cum ar zice: "cu mine vorbesti"? Sau rade la mine si spune: "chi". Deci, nici o sansa s-o invat cu de-a sila, cred ca o sa spuna ceva cand o sa vrea ea. E asa independenta...

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Apropo de asta, saptamana trecuta ne-a facut Daria o surpriza placuta...eram toti trei in dormitor si la un moment dat Bogdan zice "Face Daria anul si inca nu a zis tata "...si nu au trecut 5 minute si o auzim pe Daria ta-ta ta-ta Am ramas masca amandoi.

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

laura pe ea!
sa mai zici ca sunt mici si nu inteleg...
eu cred ca ce mai rad ei in sinea lor de noi ...

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Mada, nastere usoara cumnatei!

Alina (kalos), off, cand aud de febra si antibiotic, mi se zburleste parul pe mine.

Stau si ma minunez ce vorbareti sunt unii dintre clopotzei. Si nu numai vorbareti.
Clar, dau dovada de precocitate!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramonab

Acum 5 minute a trebuit sa imi schimb de haine fecioru ca a reusit performanta sa isi traga in cap de pe masa un castron cu lapte pregatit de tati pt mine sa mananc cu cereale.Bineinteles ca s-a udat pana la piele.Si in ochi avea lapte.
Asta sub ochii lu tat-su.Na, ii bun?

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 11 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

m-ai facut sa rad imaginandu-mi-l pe razvanel plin de lapte dar, in acelasi timp imi dau seama ca a fost si periculos... mai ales daca era de ceramica acel castronel....
eu sunt disperata cand intra in bucatarie eleni cu premergatorul si fac din ochi ca girofarukl sa gasesc eventuale pericole si sa le inlatur si tot mai ramane cate-o cratita din dulap de trantit, etc...
nu l-ai pus pe tati sa-l schimbe ?

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Nu, nu era ferbinte laptele ca eu il beau asa doar putin caldut.
Tata sau a inceput sa rada a si-a dat seama ca nu a fost periculos doar amuzant.
Da noi habar nu aveam ca el ajunge cu mana pe masa sa traga de acolo.Cred ca a mai crescut ca nu ajungea el pana acolo de aceea nici nu am fost prea atenti la ce e pe masa.

Mada, nastere usoara cumnatei tale (sper sa nu gresesc).Parca era ca pe 9 naste, nu? Ce s-a intamplat?

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 11 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Aaa am mai vazut poze si cu Sofia de Mada...super scumpica!

Alinush - ai vazut mama ce rapid ma prezint la apel:

Stancutz - Ana a avut intoleranta la lactoza...s-a manifestat cu scaune moi, nu lua prea bine in greutate, si-a facut simtita prezenta la vreo 2 luni dupa introducerea iaurtului si a laptelui (altul decat cel de la san). Eu zic sa nu o intarci pana nu ai certitudinea ca nu e asta...SPER din tot sufletul sa nu fie!

Cat despre intarcare...eu nu vreau sa o intarc inca...de altfel nici ea nu vrea sa puna gura pe alt lapte, asa ca suntem gand la gand cu bucurie

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Neatza desi la noi numai buna nu e , viroza isi arata coltii si e in plina desfasurare
Momentan Bogdan e deja pe antibiotic la Andrei cochetez cu ideea , il mai las pana deseara sa vad ce face

Elle draguta ca intotdeauna

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze
Aventuri

Sanatate multa si la baieti si la mamica!!!

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

mada nastere usoara cumnatei tale si bebelus sanatos si cuminte!

alinus uff ce o fi in capsorul clopoteilor nostri? ii laudam si apoi pac, ne trantesc o noapte din asta ..

stancutza multumesc mult si pe mine ma uimeste uneori cu ce face. ne urmareste atent toate miscarile si apoi incearca sa ne imite .. s-o vezi cu matura si mopul ce fuge prin casa .. e disperata. plus multe altele care nu-mi vine acum in minte .. sofiuca ta are personalitate, nu gluma, cel putin asa cred eu.

alina bravo dariucai ptr tata. cred ca a fost in tati, nu?

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Fetelor va multumesc din suflet pt urari!

A nascut intr-o zi mare de Boboteaza o fetita micutza 2900gr dar perfect sanatoasa Ioana Stefania!

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui madalina28

Fetelor va multumesc din suflet pt urari!

A nascut intr-o zi mare de Boboteaza o fetita micutza 2900gr dar perfect sanatoasa Ioana Stefania!

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

URAAA!!!

Astia mici vor fi cei mai puternici!
Sa va traisca sa va bucurati de ea!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Buna fetelor

Urez si eu la multi ani tututror clopoteilor care fac 1 an de viata .

la multe lunite clopoteilor sarbatoriti .

La noi situatia nu s-a schimbat deloc in bine ci mai degraba in mai rau , eram doar eu bolnava , acum sunt si copii bolnavi rau de tot : curge nasul , tuse , voma pana la refuz , aseara Maria a facut 39,5 febra .
Fiecare dintre noi are grija de cate un copil , eu de Maria si sotul de Andrei .Astia mici cand vad batista bebelusului deja incep sa urle, nici nu o mai suporta.
M-am saturat pana peste cap de racelile astea
Azi mergem iar la spital sa vedem ce ne zice si ce ne mai recomanda
Am sa incerc sa mai intru pe forum cadn voi mai putea , pana atunci urez multa sanatate la toti , asta este cea mai pretioasa din toate lucrurile de pe pamant .
Va pup

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Album poze

Mergi la inceput