LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (169)
Raspunsuri - Pagina 4

madalina28 spune:
In 10 min o baga in sala ,
ca bleaga de emotii pe aici!
Madalina

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

kalosalina spune:
Madalina multa bafta cumnatei! Sa aiba o nastere usoara si un bb sanatos!
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE
Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

anca.b spune:
Laura,
Mada, tinem pumnii!!!
Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

alina023 spune:
Buna dimineata si de la mine!! Si multumesc fetelor pentru cafea!
Si eu ma alatur clubului zuzelor chiaune. Ana s-a trezit la 2 noaptea, a papat un bibe de lapte si apoi a avut chef de vocalize, facut balonase de saliva, tras cu dintii de suzete...de-astea de care se fac in miez de noapte.
LauriciD bine ai revenit! Ma bucur ca esti vesela si sper sa ai un an vesel si fericit!
Eleni scumpa, a avut de tras cu raceala asta si tu pe langa ea. Sper sa fi trecut ce a fost mai rau.
Alina (Kalos) stiu cat este de frustrant sa vezi ca revine febra dupa atata antibiotic. Si eu am avut aceiasi problema cu Ana in oct-nov trecut. E o viroza ma capoasa de care se scapa putin mai greu. Stiu ca esti ingrijorata si iti este mila de ea.
Hai ca trece si urata asta de raceala si o sa fie bine buburuza.
Cati urata rau povestea cu maseaua. Si eu am suferit tare din cauza de dureri de dinti si stiu bine ce inseamna.
Doc ma bucur mult cand ne mai scrii cate ceva despre voi. Pupa-i si pe Angi si pe Pupi mic si transmite-le ca ne este dor de ei.
Si acum o strigare...poate ne citesc totusi fetele: Ereenuk, Ven, Nati, IrinaL!!!!!
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

ramonab spune:
Aici sunt pozele Ancaisoare :In josul paginii cu data de 5 ian
http://community.webshots.com/user/sflorina24?start=42
RAMONA si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 11 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

alina023 spune:
Mada nastere usoara si bebic sanatos si papacios!!! Doamne ajuta!!
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

stancutza spune:
Neata zuzici!
Mai, citind, ma minunez cat de diferiti sunt bebeii nostri, fiecare cu obiceiurile si preferintele lui...au personalitate si nu prea e chip sa faci altfel decat cum vor ei :-)))
Ema, ma tot gandesc la tine, cat de greu iti e cu Milan care te vrea aproape si te solicita si noaptea, si cu greturile care sunt oribile, eu le urasc din tot sufletul. Ele sunt unul din motivele pentru care nu am inca curaj sa raman gravi din nou. Patru luni m-am simtit neom, si cel putin acasa ma si purtam ca atare :-) Dar dat fiind ca si tu ai mai trecut odata prin asta, nu poti decat sa-ti spui - fiind sigura, de data asta - ca TREC INTR_O BUNA ZI. Mie la Sofia mi se parea ca o sa stau toata viata cu capu-n buda si plangand de rau, cand deschideam frigi sau ma gandema la / vedeam mancare. O sa treaca, curaj, fiecare zi te apropie de momentul in care o sa te simti mai bine! Acum esti in 10 saptamani? Si Milan ce mai face?
Eu Sofiei nu ii scot mucisorii zilnic, adica nu e nevoie. Seara ii mai pun apa de mare in nas, dar mai mult asa de chichi.
Afara, Sofia sta in doua reprize, a maxim 1 ora fiecare. Dimineata cu tanti, seara cu mine. Si eu o imbrac tot asa ca si voi, cu body, bluza bumbac, pulover nu prea gros, iar deasupra fie salopeta de fas cu totul sau pantaloni dublati cu polar si gecuta. Fara fular la nas, ii pun la gat o esarfa mica de-a mea.
Ieri a facut kk X 2, azi sper la fel, poate isi revine la normal, desi tot pleasca face, iese peste tot, ca atunci cand era bebe mic si se murdarea pana la gat. Oare e posibil sa faca brusc intolerenta la lactoza, cum zidea dr? Stiti ceva despre asta?
Elle, mereu ma uimeste Eva cu ce stie sa faca, mi se pare deosebit de precoce si receptiva. Cred ca e foarte atenta la ce vorbiti cu ea, nu? Pare si foarte serioasa. Din pacate, Sofia ma ignora cand vreau sa-o invat cate ceva, cateodata deliberat parca. Stau in fata ei si ii zic de exemplu: "hai spune si tu : ma-ma" etc, si intoarce capul intr-o parte, cu nasul in sus, ca si cum ar zice: "cu mine vorbesti"? Sau rade la mine si spune: "chi". Deci, nici o sansa s-o invat cu de-a sila, cred ca o sa spuna ceva cand o sa vrea ea. E asa independenta...
Mada, am vazut aseara pozele cu Sofia, e asa frumoasa, o fetita adevarata, iubareata mica! Si, intr-adevar, pare f atasata de titi, cum te prinde la inghesuiala, pac! titi in gurita. E super dulce si te inteleg ca nu esti pregatita sa o intarci. La noi, eu vreau sa fac asta in curand, asa m-am hotarat, dar nu e pregatit tati :- e f dezamagit: cum, n-o sa-i mai dai titi? nici macar pana la 15 luni? Cred ca s-a obisnuit sa ne priveasca sa, in tandem la ceas de seara, si nu poate inca sa renunte la aceasta priveliste dulce :-)
Cati, fara cuvinte, saracuta de tine...Sper sa rezolvi repede aceasta problema oribila.
Irinouka, bine ai revenit! ce pui frumos ai tu acolo, si ce mult seamana cu mami!
Miri, m-ai dat gata cu fondue de cioco,super! Iar strumfii tai sunt adorabili, cel mare mai serios si sensibilos, cel mic un bonom dulce...pupa-i din partea Sofiei!
Stancutza, de
Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

kalosalina spune:
Ieri am uitat sa mai zic ca am vazut si eu pozele cu Stefanel in zapada si printre ursi -imi plac mult pozele alea, mai ales ca el e asa zambaret in toate si cu Mariuca la studio - o printzesica vesela si f expresiva.
Si am vazut si pozele cu ingineru' nostru - ce schimbat e , si ce ochisori mari are - un scump foc chiar si cu zgarietura pe frunte
Alina Multumesc pt incurajari!
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE
Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

ramonab spune:
Acum 5 minute a trebuit sa imi schimb de haine fecioru ca a reusit performanta sa isi traga in cap de pe masa un castron cu lapte pregatit de tati pt mine sa mananc cu cereale.Bineinteles ca s-a udat pana la piele.Si in ochi avea lapte.
Asta sub ochii lu tat-su.Na, ii bun?
RAMONA si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 11 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

kalosalina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui stancutza Neata zuzici! Elle, mereu ma uimeste Eva cu ce stie sa faca, mi se pare deosebit de precoce si receptiva. Cred ca e foarte atenta la ce vorbiti cu ea, nu? Pare si foarte serioasa. Din pacate, Sofia ma ignora cand vreau sa-o invat cate ceva, cateodata deliberat parca. Stau in fata ei si ii zic de exemplu: "hai spune si tu : ma-ma" etc, si intoarce capul intr-o parte, cu nasul in sus, ca si cum ar zice: "cu mine vorbesti"? Sau rade la mine si spune: "chi". Deci, nici o sansa s-o invat cu de-a sila, cred ca o sa spuna ceva cand o sa vrea ea. E asa independenta... Stancutza, ![]() ![]() Poze www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete Povestea nasterii Sofiei |
Apropo de asta, saptamana trecuta ne-a facut Daria o surpriza placuta...eram toti trei in dormitor si la un moment dat Bogdan zice "Face Daria anul si inca nu a zis tata

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
Alina