LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (169)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Lauraaa

Ce bine e sa te-auzim dimineata!

Off, bulina mica; sper ca antibioticul e 'pe gura" si nu.... cum stiu eu .
mandretea sa-i treaca repede.

Cat depre haleala Adelei, ce sa zic, ea manaca la 12:30-13:00 legume+ carnita/piure+ ficat/peste+legume/supa (mai groasa)/piure+ou sau ce idee ii mai vine mamei mele.
Cat despre 'checking'-ul de rigoare, cateodata e, cateodata nu.

Cati, ai o mandrete de baiat - tocmai l-am adimrat.

Eu n-am putut sa vad pozele Silviei , cand deschid link-ul im baga cu "we are sorry... bla, bla, bla"

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

buna dimineata! dau si eu

Ramo, superbe pozlele de la sanius!

Cati, multa sanatate!

Miri,

Roxana, Stefan nu vrea decit mincare solida dupa-masa. de la 7 luni jumate...si citeva guri de apa...citeodata mi se pare asa ciudat sa aud ca adorm bebeii cu bibe...

Ceska, poze cu opera de arta?

Monica, am vazut pozica cu renu' Serbanelu'. mai ai?

Elle, tot la munca?

LauraD, sanatate lui Eleni si tie spor la treaba!

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Lauraaa

Ce bine e sa te-auzim dimineata!

Off, bulina mica; sper ca antibioticul e 'pe gura" si nu.... cum stiu eu .
mandretea sa-i treaca repede.

Cat depre haleala Adelei, ce sa zic, ea manaca la 12:30-13:00 legume+ carnita/piure+ ficat/peste+legume/supa (mai groasa)/piure+ou sau ce idee ii mai vine mamei mele.
Cat despre 'checking'-ul de rigoare, cateodata e, cateodata nu.

Cati, ai o mandrete de baiat - tocmai l-am adimrat.

Eu n-am putut sa vad pozele Silviei , cand deschid link-ul im baga cu "we are sorry... bla, bla, bla"

Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

pe gura este antibioticul dar il ia taaare geu ca este oribil la gust ( bineinteles ca l-am "gustat" eu inainte)

nici mie nu mi s-ai deschis pozele "in studiou" dar am intrat in "poze mariuca" si acolo am reusit sa le deshid pe cele din studiou.

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

LalaD, off, uite cate-un fentru fiecare 'cobza'.
M-a facut Helene curioasa si am "intrat" - azi, primul blog a fost al Monicai-doc - sa-l vad pe 'ATV-ist" - eu ma minunez pe zi ce trece, de Andrei de cata precocitate da dovada.

Anca, dak nu-i dau biberonul, nu bea lapte; am incercat cu diverse cani si nimik; asa ca prefer sa bea laptele cu bibe decat deloc (dak seamana cu noi, pana la 3 ani, sa vezi vanzare la bibe- unde esti, Ven, parca si la voi e aceeasi mostenire .. sau ma insel ?!)

Buburuza de 1 an
Albume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Neata zuzici!
Sunt terminata Azi dimineata, dupa ce s-a trezit, Daria a dat-o din tuse in voma (nu mai vomase de vreo 3 zile), i-am dat antibioticul si l-a vomat...avea si putina febra 38.1 si i-am dat calpol, l-a vomat si pe ala Nu inteleg de ce...este deja in a zecea zi de antibiotic Acum am vb cu mama si cica este bine, a papat iaurtelul si nu mai are nici febra...Ooffff tare greu e si imi este asa mila de ea

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Neatza sunt chioara de somn nu prea am putut dormi azi noapte si nu din cauza de buburuza maraita ci din cauza emotiilor pt cumnatica mea,aseara am fost sa o initiez in manuirea pompei de muls.

Anca nici eu nu pot vedea pozele cu bb Stefan sau nu stu unde sa le caut.

Am vazut un ren frumos foc si smecher fara pereche Serban si poze de la sanius cu Razvanel.

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Roxana, e foarte bine ca bea laptic..oricum numai sa-l bea...al meu nu vrea deloc...pt noi e o lupta zilnica sa ajungem la cele 400-500 gr de lapte. vrea numai papa cu linguritza. de asta papa seara numai chestii facute cu lapte. macar atit...
dimineata mai bea din bibe, dar numai daca e ovi la aparat...de la mine, nici o sansa...

POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Sanatate multa puilor bonlaviori Andrei si fratelo Bogdan, Dariuca de AlinaKalos!

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

LauraD deci si Eleni a trecut la al doilea antibiotic... Noi la fel - Ospamox si acum Zinnat. Dar nu inteleg de ce dupa aproape 3 zile fara febra si o stare generala buna (doar tuse mai avea)acum a luat-o de la capat. Ma gandesc ca poate este vreun dinte, masea...dar nu m-a lasat sa ma uit in gurita. Sanatate multa si sper ca Elenii sa-i mearga mai bine al doilea antibiotic.
Multa sanatate si fratiorilor Andrei si Bogdan

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca.b

buna dimineata! dau si eu

Ramo, superbe pozlele de la sanius!

Cati, multa sanatate!

Miri,

Roxana, Stefan nu vrea decit mincare solida dupa-masa. de la 7 luni jumate...si citeva guri de apa...citeodata mi se pare asa ciudat sa aud ca adorm bebeii cu bibe...

Ceska, poze cu opera de arta?

Monica, am vazut pozica cu renu' Serbanelu'. mai ai?

Elle, tot la munca?

LauraD, sanatate lui Eleni si tie spor la treaba!

POZE NOI
Povestea Nasterii

am vazut pozele noi...
ce atmosfera de poveste!
un stefan frumos si incantat de zapada si ursuleti...

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput