LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (169)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cynthia_ spune:

Super tortul. Sanatate lui Thea!!!

Citat:
citat din mesajul lui Laura Ioana

Salutare, salutare
Vad ca avem in continuare clopotei bolnaviori, unul mai tare ca altul Sanatate muuulta puiutilor si putere mamicilor.
Noi tot cu muci si tuse, dam antibiotic mai departe, speram sa fim bine pana la ziua noastra (a mea si a Theei) de sambata I-am dat deja comanda de tort la Bucuresti, il aduce sora'mea in Piatra (sper sa ajunga intreg): http://www.bebecurier.ro/product_info.php/cPath/83_91/products_id/2820 mie imi place extraordinar cum arata.

Madalina mii de scuze si multumiri pt felicitari! E clar ca-s cu capu', nu?

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),

Atat sunt de mare
Filmulete
Octombrie - Noiembrie 2008
Craciun 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cynthia_ spune:

Of febra asta, insanatosire grabnica

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Eu mai am un pic si fug in lume
Abia respir, abia imi mai simt ochii in cap si ma dor absolut toti muschii din corp, chiar si aia pe care nu stiam ca ii am iar bomboana de pe coliva : Andrei are 39,5 C, Bogdan 38, 7 C. Andrei maraie incontinu si vrea doar la mine in brate dar ridicata in picioare, nu oricum iar Bogdan zace
Saracul man nu stie unde sa se imparta desi si el e in alte ape teritoriale din cauza racelii.
Off cum a putut sa ne loveasca pe toti in acelasi timp .
Rezist cu ei bolnavi dar pe rand sau macar eu sa fiu ok.
Imi plang de mila rau de tot

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze
Aventuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Anca Cristina o sa incerc si eu. o nu-s mare bucatareasa, sunt chiar antitalent si incerc sa fac tot ce pot pt Thea. Faina o adaugati incet sau faceti ca un sos cu lapte si adaugati peste spanac in tigaie?

Of, Lala, chiar ca-i de plans ce situatie ai acolo! Bietii pui si biata de tine ca trebuie sa rezisti pe baricade! Ma ia groaza cand ma gandesc la bolile astea care dau temperaturi asa mari si trec asa greu! Sper sa ai, totusi, o noapte cat mai linistita, sa se intremeze copiii prin somn!

Atat sunt de mare
Filmulete
Craciun 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

salutare tuturor!
Lala am vazut ca sunteti bolnavi cu trupa la fel ca si DaniBV. Eu inca nu pot spune ca am scapat de otita, Tudor e in a 7-a zi de zinnat (5ml/12 ore...dr lui ii daduse 8ml/12 ore dar mi s-a parut prea de tot asa ca i-am dat doar prima doza asa)...Ozi are nasul usor infundat dar ea il drege cu apa din bazin (merge la inot si mai baga ceva clor...)...asa am insa o parere ca Dudu a facut acum rubeola (pojarel)...cum scapa de zinnat ii refac analizele de sange si ii fac si dozarea de anticorpi pt ruje si rubeola.

Iry sa stapaniti sanatosi la maxim caruciorul! Eu ii dau lui Tudor cam de 2 ori/sapt paine cu almette...biscuiti de bebe sau simpli papa la greu...spaghete i-am dat o data dar nu s-a omorat...si mamaligutza cu branzica de casa de la covalact i-am dat....despre ingrasat...nu e de noi! Are 8400gr/74cm. Gladiola casei! Mi-a slabit 300gr de la bolile astea...acum a recuperat 100gr...vai de el!

Monicaa, bine ai ajuns acasica! Pupici printesucii Clara si Doamne ajuta sa scape de balauri...(desi eu pt giardia nu i-am facut Ozanei decat tratam cu tinctura de propolis...e drept ca era mai marisoara...)

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Cred ca tocmai am vazut-o la TV pe Ancasoare , la Protv intr-un reportaj legat de indemnizatia de 85%. Florina , tu erai ?

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Lala_D off ce jale si la voi! Va doresc o noapte cat mai usoara. Sa dea Domnul sa isi faca efectul cat de repede antibioticul.

Gratiela multumim frumos si multa sanatate si la voi. Si eu as fi preferat ceva homeopat dar e totusi prea mica sa risc sa nu scape repede.

Ramona multumim de aprecieri.Imi pare rau ca nu ai gasit nimic pe plac. Cu tortul o sa avem si noi probleme ca nu am vazut pe nicaieri pana acum modele pentru copii. Dar cred ca intreb la gradi..din atatea mamici sigur stie una din ele.

Elle si mie imi pare tare rau ca nu ne-am vazut. Data viitoare insa sigur. Si ce bine suna reteta ta cu mar copt!!! Miam miam..i-as face si eu Clarei maine. Merele cum le coci? In cuptor sau la microunde? Si cu coaja sau fara?

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
http://cu-zdranga-pe-ulita.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura Ioana

Cynthia sper ca-i mai bine Octi.
Elle am "auzit" ca ai fata harnica Ia sa-i dau si eu Theei instrumentele sa vad daca "presteaza" ceva Eu nu i-am dat niciodata Theei mar copt, dar i-am dat aseara cartof copt si nu a facut kk nici la ora asta Si nici spanac. CUm il faci? Trebuie doar oparit cateva minutele, nu?

Edit: adica nu i-am dat nici spanac, nu ca nu a facut nici spanac

Atat sunt de mare
Filmulete
Craciun 2008

eu i l-am copt la microunde , cu tot cu coaja. am scobit doar unde are codita, se fac mai bine asa ... 2 mere x 10 minute si au iesit super ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

1. am vazut poze de superfamilie de Ramonab! Foarte frumosi toti trei!
2. merita sa ai in casa cuptor cu microunde? ce poti face cu el? (cred ca veti rade dar eu nu am nici macar filtru de cafea...inca o beau la ibric...)
3. Tudor a dormit azi 4 ore legate...sa fie in convalescentza? acum e iar rapus de somn...a supt un pic si a adormit rapid...

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Fetelor va multzumesc inca o data tuturor!

Monica esti mortala cu adoptia nepotelei mele printre clopotei!Am vazut poze cu micutza Clara,am avut si noi fesuletz toz cu urs pe el dar cand eram bebelusi mici acum am donat-o....

Vad ca se vb de painica si paste Sofia face crize daca vede paine si nu ii dau,nu mult cate o cojitza cam de la o felie pe zi,iar paste depinde cam o data pe sapt.

Ramona dr era de garda azi nu pe 09.Daca vrei iti pot cauta ceva pe aici si sa-ti trimit cu posta rapida.

Laura de PN nici o probl te inteleg in ce stare esti cu bebe racit multa sanatate!Tortul este superb!

Spre rusinea mea nu am vazut decat pozele Monicai ma apuc de vizionat acum.

Sanatate multa bebeilor bonlaviori si parintilor raciti asemenea

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Stiam ca mai m de spus ceva eu sunt anti cuptor cu microunde,il am in casa numai de mobila sa-l pot sterge de praf,din cate stiu nu este indicat deloc sa incalzesti sau sa gatesti la el,exista o explicatie stiintifica o stiu dar nu ma pot exprima ar suna aiurea o sa caut pe internet si o voi pune.

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput