LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (169)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Ceska Sa fii fericita o mie de ani si sa te bucuri de familie, copii, nepoti! pupici (felicitarile sunt de pe acum, ca sa fiu sigura ca nu uit maine)

Robert cu scuze pentru intarziere, iti uram sa cresti mare, ascultator si sanatos!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),

Atat sunt de mare
Filmulete
Octombrie - Noiembrie 2008
Craciun 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

hellooo ..

stiti ce i-am dat sa pape evei si a lins castronul? mar copt cu branzica de vaci si un biscuite cu scortisoara .. i-a placut mult. i-am dat si mar copt simplu, taiat bucati si a papat un mar intreg ..

am mai descoperit inca un fel pe placul evei .. si am mai descoperit ca ii place tare mult spanacul .. cu ou, cu carnita ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Mamicile care ati facut deja ziua copilasilor, si nu numai, dati-mi va rog cateva idei de felu doi in special.Dar m-ar ajuta si aperitive.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 11 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

Mergi la inceput

Cynthia sper ca-i mai bine Octi.
Elle am "auzit" ca ai fata harnica Ia sa-i dau si eu Theei instrumentele sa vad daca "presteaza" ceva Eu nu i-am dat niciodata Theei mar copt, dar i-am dat aseara cartof copt si nu a facut kk nici la ora asta Si nici spanac. CUm il faci? Trebuie doar oparit cateva minutele, nu?

Edit: adica nu i-am dat nici spanac, nu ca nu a facut nici spanac

Atat sunt de mare
Filmulete
Craciun 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Eu mai am un pic si fug in lume
Abia respir, abia imi mai simt ochii in cap si ma dor absolut toti muschii din corp, chiar si aia pe care nu stiam ca ii am iar bomboana de pe coliva : Andrei are 39,5 C, Bogdan 38, 7 C. Andrei maraie incontinu si vrea doar la mine in brate dar ridicata in picioare, nu oricum iar Bogdan zace
Saracul man nu stie unde sa se imparta desi si el e in alte ape teritoriale din cauza racelii.
Off cum a putut sa ne loveasca pe toti in acelasi timp .
Rezist cu ei bolnavi dar pe rand sau macar eu sa fiu ok.
Imi plang de mila rau de tot

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze
Aventuri

Mergi la inceput

Vai de mine, Lala! Bietii de voi! Biata de tine! SI ce faci daca au temperaturi asa mari?
Nu mergi al dr? Sper sa va intremati cat mai repede si sa nu fie grav!

Atat sunt de mare
Filmulete
Craciun 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Laura suntem deja pe tratament, mersul la doctor nu ne ajuta .
Astept sa isi faca medicamentele efectul, le dau deja o groaza, Andrei numai cand il ating la nas urla , seringa de medicamente o musca ...e fun
Nu spun cum face la aspirator
De azi luam Zinnat toti 3 , pediatrul ne-a vazut dimineata.
Va fi o noapte grea.

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze
Aventuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Offf, Lala, toti sinteti bolnavi...bine macar ca tu nu esti panicoasa si stii ce sa faci in cazuri din astea...eu cred ca ma urcam pe pereti! Sanatate multa si sa treceti usor peste noapte...

LauraI, spanacul eu il cumpar congelat, il fierb un pic si il fac cu lapte, faina si usturoi. exact ca pentru noi (doar ca nu pun sare). stefan il maninca cu ou sau cu carnita de pui...si ii place la nebunie...

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Lala_Dmulta sanatare,imi pare rau ca sunteti toti bolnaviori
ELLENUTAbravo,am sa inccerc si eu,Bianca iubeste spanacul.
LAURA_IOANAincearca spanacul caci iese sigur,eu il fac asa scazut cu carne si alte veg.V-am admirat pozicile

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca

Primul 18.11.08 Al doilea 5.12.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

hellooo ..

stiti ce i-am dat sa pape evei si a lins castronul? mar copt cu branzica de vaci si un biscuite cu scortisoara .. i-a placut mult. i-am dat si mar copt simplu, taiat bucati si a papat un mar intreg ..

am mai descoperit inca un fel pe placul evei .. si am mai descoperit ca ii place tare mult spanacul .. cu ou, cu carnita ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput