Gravidute prin FIV (30)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buluna spune:

Muffi, ma bucur nespus. Este asa minunat cand vezi ca dupa zile intregi de stres si ingrijorari bate o inimioara care vrea sa traiasca pentru ca tu sa fi fericita... Iti doresc sa fie bine pana la capat; la fel cum doresc tuturor mamicilor.

La mine nu stiu ce a fost cu durerea aceea din dreapta. M-a mai durut si dimineata, chiar daca nu mai aveam contractii. Dar dupa ce am dormit o ora pe stanga, durerea a disparut. Acum sa vad ce o sa mai fie.

Azi am primit rezultatul la triplu test. Zice ca nu apartin unui grup cu risc crescut de trisomie 21 fetala, dar riscul calculat este 1/481, pragul de decizie 1/250. Nu prea imi dau seama ce scrie aici:

AFP:26 UI/ML
HCG:52365 mUI/ML
ESTRIOL LIBER: 3,08 ng/ml

Astea cred ca sunt pt trisomia 21.
Pt ca scrie apoi: riscul pt trisomia 18 este mai mic de 1:10000 si riscul defectelor tubului neural mai mic de 1:10000

Ce naiba or insemna toate astea??????????? A...analiza este facuta la Bioclinica in Tm.

Sa fiti cuminti.
Va pup.

Nu exista lucruri marete, doar lucruri mici cu o dragoste mare.
16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Muffi, sa-ti creasca leutul mare!!!!
Cecilia, vroiam sa-ti zic ca restul sunt in plus, trebuie sterse si sa ramana doar atat. ma refer la povestea cu semnatura.

cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

A mai trecut o saptamana si la mine, si azi s-au implinit 11. De maine intram in a 12-a

cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Salut burticile si La multi ani pe 2009!
Va doresc sarcini usoare,la termen si bebei sanatosi!

In primul rand, vreau sa o felicit pe draga mea Ceciserban pt ca i se intampla cel mai frumos lucru din lume!!! Sarcina usoara si bebe sanatos si viata lunga si fericita alaturi de noua si in curand extinsa ta familie!

Apoi, La multi ani, de Sf Ion! tuturor Sarbatoritelor/Sarbatoritilor!

Andreea de Filip Gabriel (27.06.2007)

Sarbatorile de Iarna 2008/2009, Filip la 1an
Asa cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Moniland

A mai trecut o saptamana si la mine, si azi s-au implinit 11. De maine intram in a 12-a

cu

La mai multe, pana peste 37!!!

Andreea de Filip Gabriel (27.06.2007)

Sarbatorile de Iarna 2008/2009, Filip la 1an
Asa cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Seara buna burtici

Ieri a fost prima zi de munca, dupa 2 sapt de concediu si abia am ajuns acasa de oboseala, astazi a fost mai bine. Oricum abia astept data de 18 ian, data la care intru in prenatal.
Dar m-am suparat rau chiar inainte de a termina programul, m-a intrebat sefa daca am ales numele baietelului iar cand i-am spus ca e Bogdan s-a schimbat la fata si mi-a explicat ca in engleza 'bog' este cel mai urat si vulgar nume ptr toaleta si ca ptr binele copilului ar trebui sa alegem un alt nume! Am simtit ca-mi fuge pamantul de sub picioare! I-am spus sotului si el deja a gasit alt nume, dar cum sa renunt io la Bogdanel, mi-e asa de drag numele asta!
Nu stiu ce voi face! Dar nici nu pot sa risc, mai ales emigranti fiind. Refuz cu incapatanare sa caut un alt nume! Poate imi pica unul din cer, metaforic vorbind.

Ioanatugs suntem alaturi de tine
Muffinuta nu vreau sa fiu rautacioasa dar sotul tau e un egoist; Doamne ajuta bebicului.
Rami uneori mi se pare ca burtica mea e mica, m-am bucurat mult sa vad alta burtica la 31 sapt, asa m-am convins ca sunt normala
Dariaioana sper ca petele s-au oprit
Miha felicitari ptr fetita si multa sanatate
Valeria tinem pumnii voinicului tau
Liana

Bianca 32+
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

am intrat special sa vad ce face muffi- ma bucur ca sunteti bine si ca ai auzit inimioara leului tau. multa sanatate, iubita.
buluna- e de bine, nu-ti face griji. rezultatele de la TT sunt bune.

carmen lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Muffi

Buluna, rezultatele la TT sunt f. bune ! 1:10000 inseamna ca bb are 1 sansa din 10000 sa dezvolte un defect de tub neural sau trisomia 18, procent care e extreeem de redus.

BiancaB, ma bucur sa mai aud de tine. Si mie mi se pare ca am burta cam mica, din cauza asta nici nu prea cred cand imi zic dr. ca bebelina e maricica, mai ales ca am auzit ca exista o discrepanta intre greutatea ecografica si cea reala. Dar important e sa fie sanatoasa, restul ma intereseaza mai putin.
Referitor la numele de "Bogdan", sa le spui sefilor tai ca inseamna "dar de la Dumnezeu", eu una nu as renunta la un nume daca imi place si mi-l doresc pentru copilul meu. Parerea celorlalti ma intereseaza mai putin. Iar daca ei nu sunt obisnuiti cu acest nume, nu-i nimic, abia suna mai exotic.

pozici

rami 33+ Ilinca Maria

"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Buna fetelor!

din nou eu exasperez fetele serioase..
Am scris azi dimineata mult am inceput cu FIV ca asa m-am obisnuit de cand eram si eu pe acolo,apoi am cazut rapusa la datorie,am dormit pana la 12 din nou,parca trag la plug nu alta..nu stiu cum m-as descurca cu serviciu cred ca as adormi toata ziua..
Cum nu m-am prins inca (poate ma ajuta cineva cu o sugestie)cum sa copiezi mesajul si la alte rubrici??am raspuns acolo la FIV si multor fete de aici,eu consider ca suntem toate legate de aceeasi dorinta,ca e ea odisee sau FIV toat aia e stim cu toate chinul si emotiile..

Buluna,multumesc pentru tot,sfaturi,incurajari.sper ca te simti bine citeam despre emotiile tale ..
Ceciserban,raspund si aici..te pup,multumesc am vazut pozele tale si ma bucur mult ca esti fericita.

Enni,multumesc,ma faci sa ma simt speciala,iti multumesc din inima.

Bianca b,ai dreptate deplina nu ai mai intalnit sot mai egoist ca al meu..el sa fie bine,nu ma supar ai perfecta dreptate..multumesc pt suport
Carmendu..multumesc fetelor
Rami 73merci,fetelor m-ati dat gata acum perioada asta nici nu imi imaginam cat de unite puteti fi!
Moniland mamica de gemeni..pupici la toti trei..poze pauza,m-am speriat Moni,m-am uitat acum pe CD e urata rau chestia aia deasupra sarcinii ca un sac de sange,asa il si traduc astia e imens cat sarcina aproape..la voi Moni ,cum a fost ce v-a spus docturl se resoarbe sau se elimina..eu nu mai sangerez de vreo 2 zile deloc...sper ca nu ameninta leutul..
In alta ordine de idei fetelor,Moni m-am pricopsit s-a vazut clar la eco cu niste chisturi..dupa tratamente si cred dupa IA cu Clomid parca ii zicea...am chisturi pe ovarul drept si habar nu am ce si ce presupune,cel mai mare e de peste 5cm. are 5,6cm,mie mi se pare enorm,nu am avut un chist in viata mea pana acum,e cu siguranta de la hormoni si progesteronul ii mareste mai rau.E mult ,Moni?Fetelor,voi ce stiti despre asta?Aveti probleme de genul asta?
Concluzia:uterine leiomyomata,m-am uitat pe net,la cate riscuri mi-am supus sanatatea,si asta numai in cateva luni..dar totul pt un bebe.
Puteti fetelor sa imi spuneti dc aveti si voi asa ceva..ce se face in cazuri din astea?..eu nu am avut nimic simptome ,alte chestii pana acum,m-am cam ingrijorat..
Apoi mai am si un fibrom vechi de tot,dar ala a ramas tot asa,poate putin mai cresut..dar au mai aparut altele mai mici..tot de la tratamente..cam astea-s vestile..

Ba nu,leutul are 12,6mm..asta e vestea buna

Moni dorm pe picioare,sunt praf fara sa fac un efort,nimic..plus ca e o caldura aici sa mori nu alta!!

Elenada,cea mai buna si veche prietena a mea e din Bucuresti...nu fac planuri dar dc sunt in zona nu ocolesc pe nimeni..si la cei mici..de abia astept sa vad ce aveti tu si Moni..fete ,baieti?

va pup inca o data,fetelor,merg sa mai dorm putin..

Muffinuta

Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombonique spune:

Bianca, Bogdan e un nume super frumos. Si daca voua va place... asta e. Nu are nimeni dreptul sa se bage!
Buluna, rezultatele sunt super bune. Oricum e statistica totul. Totul se raporteaza la OMS.
Pupici leutului! Muffi!
Noi intram maine in sapt 25. Azi am eco. Sper ca e bine bb. E cam agitat. Azi de dimi am avut burta intarita. Cred ca era caputul lui. Asa simteam eu. Poate nu. Va dau vesti deseara ce si cum. Ma apuca emotiile acum.
aseara am simtit tot timpul ca ma sufoc. Nu stiu de ce. Cred ca ma apasa pe undeva. Oricum eu sunt si cu astm, dar era altfel de sufocare. Pot alerga pe scari, la coborare. Dar la urcare, fac ca o baba. Dar nu ma plang. Poate e normal.
Pupici!

Bq 24+

Mergi la inceput