Gravidute prin FIV (30)
Raspunsuri - Pagina 7
elenada spune:
Muffi eu am dat comanda de fetita si baiat dar acum ce o fi sanatosi sa fie.
Fetele cu sarcini gemelare avansate voua cate ecografii morfofetale va zis sa vaceti?
Aveti idee la cate saptamani se nasc gemenii?
elena +10
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
muffinuta spune:
Bafta,Bombonique!de abia astept sa vii cu vesti bune diseara!
Elenada,parca vad ca ia ce iti doresti..spune baba omida
fetelor,m-am uitat pe la chisturi si fibroame,mi s-a facut parul maciuca..sunt mari la mine la aproape 6 cm,in numai cateva luni m-am aranjat bine..ce se face in astfel de cazuri,stiti?multumesc.
Muffinuta
Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!
elenada spune:
Muffi eu am doua hematoame la marime cat bebeii.Doctorul meu zice sa stau linistita in pat si totul o sa fie bine. Uneori se elimina singurele. Se pare ca tratamemtul e repaosul la pat si progesteronul.
Pana acum mi-a iesit cum mi-am dorit. Am vrut gemeni uite ca au fost gemeni pana la urma.
elena +10
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
muffinuta spune:
Si la mine e Elena la fel am hematomul ala aproape cat sarcina..la fel mi-au zis..
dar m-am procopsit dupa atatea tratamente si cu chisturi mari chiar pe ovarul drepa..asta mai ales de la Clomid-de la IA..asta ma ingrijoreaza..scria pe net caun chist mare poate provoca in unele cazuri si oprirea din evolutie a sarcinii.nu pot decat sa stau cuminte ,linistita si sa sper ca va fi bine.de abia astept sa vorbesc dar cu doctorul meu cand se intoarce pe 22..te pup,Elena..
Muffinuta
Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!
buluna spune:
Multumesc pentru incurajari. Eu merg mai tarziu la doctor si de aceea vroiam sa stiu parerea voastra in care am mai multa incredere decat in doctorii de la mine din oras.
Bomboniqe, si eu fac la fel la urcatul scarilor. Eu am fost asa "lesinata" de la ET. Cred ca este vorba de circulatia sangelui. Inima trebuie sa pompeze mai mult sange...A...iar cand dormi, incearca sa dormi pe partea stanga.
Elenada si Muffi, eu zic sa stati cuminti cum a zis doctorul. Daca va stresati oricum nu aveti ce rezolva. Probabil ca o sa aiba bebelusii mai putin loc...Zic si ei ca stau intr-o camera de camin. Dumnezeu sa fie alaturi de voi si de noi toate.
Micky2007 bebeii tai au miscat?
Nu exista lucruri marete, doar lucruri mici cu o dragoste mare.
16+
elenada spune:
Buluna sper sa nu aiba bebelusii mei si mai putin loc pt ca ei oricum au mai putin loc pt ca sunt doi.
Eu nu ma stresez si nici nu caut sa citesc prea multe despre astea.
Ascult recomandarile doctorului cumintica in pat si linistita psihic.
Mai rau e ca m-am pricopsit cu o raceala si asa ma doare gatul si nu am reusit sa beau nici macar o cana cu ceai ca am dat-o afara urgent.
Sper sa treaca.
elena +10
buluna spune:
Elenada, daca nu poti bea ceai, incearca cu un amestec de miere de albine si zeama de lamaie. Este bun pentru gat. Iar daca faci febra sa nu uiti de otet la picioare si frectie cu spirt. Si eu am racit tot in perioada asta...Multa sanatate.
Nu exista lucruri marete, doar lucruri mici cu o dragoste mare.
16+
elenada spune:
Multumesc mult buluna de sfaturi
am luat acum niste pastile homeopate pt dureri de gat.
Temperatura nu am facut din fericire.
De miere stiu si eu dar cine sa o inghita. Am niste gretuir tare nasoale si nu pot sa inghit mai nimic cu atat mai putin ceva dulce. Nupot pune in gura dulce. Dar o sa incerc ca incercarea moarte nu are.
Daca vars asta e.
Multa sanatate si tie
elena +10
Micky2007 spune:
elenada pe mine m-a ajutat sit-ul asta pentru data nasterii la gemeni http://www.ivf.ca/duedate.php (se trece data ET). In legatura cu ecografiile morfofetale, eu am facut una la 12 saptamani si mai fac una la 22 saptamani. Mai departe nu mi-a mai zis. Eu stiu ca se fac doua, ca in cazul in care se depisteaza malformatii (Doamne fereste) sa se recurga la chiuretaj. Cand sarcina este mai mare este mai greu sa se recurga la chiuretaj. Eu asa vad logic.
Eu am facut astazi cerclaj si sfatuiesc toate fetele cu gemenuti sa faca, este o masura de precatie si se poate duce si sarcina pana aproape de sfarsit.
buluna
Va pup pe toate.
Micky 20+ +
Micky2007 spune:
buluna eu am vazut ca burta se umfla de la 13 sapt, adica bebeii, dar de dat cu pumnisorii sau picioruse din 31 decembrie (19 saptamani). De atunci non-stop se joaca si sunt topita toata. Si acum in spital s-au jucat mereu. Eu sunt inca in spital, maine imi dau drumul. Si sunt bine. Te pup si imi este tare dor de tine.
Micky 20+ +