Gravidute prin FIV (30)
Raspunsuri - Pagina 20
![](images/user_woman.png)
Ennni spune:
vally felicitari , sarcina usoara si la termen. Si bebe(i) sanatos(i).
Eni 32+
Raymond si Roland
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Micky2007/Micky2007.jpg)
Micky2007 spune:
buluna parca eu te-as vedea cu o fetita. Nu pot sa cred ca inca nu stii ce este. Cred ca cioc-cioc a facut bebele tau, mai mult ca sigur. Ai mei sunt jucausi rau, in special baiatul. Fetele de la munca imi pun mana mereu pe burtica ca le place cum lovesc bebelusii. Pe mine deja a inceput sa ma doara spatele, adica coloana.
Ieri i-am scris lui Z si era si el tare fericit pentru mine.
vally felicitari pentru sarcina. Maine te trec pe listuta.
Micky 21+
+
kineta spune:
SALUTARE,am simtit si eu acum cateva zile primele miscari fetale,dar numai pe partea stg,prima zi le-am simtit aproape toata ziua,a doua zi mai putin,iar ieri si azi aproape deloc,ce parere aveti este normal? Astept sa simt ceva si pe partea dr,dar eu credeam ca se vor simti in fiecare zi,dar cred ca m-am inselat,poate mai tarziu va pup pe toate
17+
buluna spune:
Micky2007, nu stiu inca, pt ca ultima data cand am fost la eco eram asa de obosita incat am si uitat sa-l intreb...iar doctorul nu mi-a spus...
Kineta, si eu am simtit tot in stanga. Dar doar on singura data, ieri. De atunci nimic...
Fetelor, mie mi se intampla sa mi se faca o galca mare in dreapta si una mai mica in stanga. Asta cand am contractii. Cel putin asa cred eu ca sunt contractii...Voua vi se intampla la fel...sau doar mie.... In general se intampla cand stau in pat si chiar si dupa no-spa...
Nu exista lucruri marete, doar lucruri mici cu o dragoste mare. 17+
kineta spune:
Bulunasi mie mi-se mai intareste burta,si eu am simtit cam tot la fel uneori dar iau no-spa imediat,cam tot timpul iau no-spa ,3-4/zi si stau in pat,nu sunt dureroase dar uneori sunt deranjante,nu am mai fost gravida pana acum sa stiu care sunt starile exacte,dar ne vom obisnui.Oricum am o stare de oboseala groaznica,adica noaptea nu pot sa dorm si ziua dorm pe mine,sunt si palida ,am si palpitatii cred ca am facut si un pic de anemie,cam astea ar fi simptomele.In orice caz afara de Elevit de azi am inceput sa iau si cate-o tableta de Tardiferon80mg,avand in vedere ca sunt 2 bebei nu cred ca este mult 140 mg fier,pt ca tableta de Elevit contine 60mg,mai rau e daca e lipsa afecteaza ambele parti si pe mine si pe ei,si ink mai iau 4 Utrogestan /zi,mi-a fost teama sa reduc la 2/zi,chiar daca proful ultima oara mi-a spus sa ajung la 2,sa vad ce mai spune la urmat . eco sapt. viitoare.17+
Bianca B spune:
Felicitari Vally sarcina usoara si la termen si bebe/bebici sanatosi.
Somn usor burtici, sa visati cu ingerasi
Bianca 34+
AMR 6 sapt!!!
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti
ceciserban spune:
Vai Muffi se poate asa ceva.Chiar sa am superi asa.Sa ma faci sa imi intrerup impachetatul bagajului,ca sunt la socrii in Nevada acum si maine cu noaptea-n cap plec inapoi pe coasta de est.Si pt ce????????
Ca sa-ti zic sa te potolesti odata!O parte din fetele care ma stiu bine si mai ales in persoana stiu cat de disperata si stresata sunt de obicei.Uite ca de data asta am fost cuminte mai am ganduri aiurea recunosc dar MA CORECTEZ SINGURA REPEJOR
.E adevarat ca acum am ramas natural dar macar am inteles ceva de la FIV.Stresul nu m-a ajutat sa-mi pastrez cei trei embrioni.am fost prea stresata.Si cred ca si daca as fi reusit tot nu as fo dus sarcina pana la capat de stresata ce eram.Si numai eco so bhcg si clinici care sa mi le faca pe loc vedeam.Te inteleg perfect si va inteleg pe toate uneori e bine sa mergi tocmai ca sa te linistesti.dar trebuie si sa ai incredere in CEL DE SUS ca totul va fi bine.Nu pot sa fii tot timpul asa.Fii mai optimista!stiu ca e asa de greu.crede-ma ajunsesem sa ma enerveze asa tare cand cineva imi zicea asta.dar apoi am realizat ca aveau dreptate intr-un fel.
Asa ca fruntea sus incearca sa te gandesti numai la lucruri frumoase si o sa vezi ca de data asta leutul tau va fi invingator!
Si tinemi pumnii sa nu cada avionul cu mine pana ajung ca marti am eco!Si nu ma mai supara ca ma panichez si eu si streseaza nebuna de romanca tot avionul!
Va pupic dulce pe toate si aveti grija de burtici!
P.S. si inca ceva zi merci ca nu iti e rau ca pe mine m-au mintit ca dupa 3 luni e mai bine .Vrajeala de doctori cateodata e groaznic!Dar asta e ingerasul meu merita orice sacrificiu!
Cecilia in sfarsit graviduta
muffinuta spune:
Buna dimineata,fetelor!
Vally,bine ai venit,iti doresc si eu alaturi de toate fetele o sarcina fara probleme si la termen!
Ceciserban..mai ce ma bucur ca dai un semn de viata!!ai fost cam tacuta..
Merit mustruluiala cu varf si indesat !!Ceci..pe langa emotiile cu sarcina mai am si alte probleme parca acum mai multe ca altadata,nu are sens sa le mai spun aici,cred ca si alte fete se confrunta ba la servici,ba acasa..dc as putea m-as pune intr-un glob de cristal cum sugera candva Elena,dar e imposibil..si cumva sunt mai sensibila acum cu asteptarea asta plus hormonii pompati in noi..Ceci,tu mai iei medicamente de sustinere a sarcinii?Si dc da ce anume ti-au prescris doc acolo?
Tot am senzatia ca mie imi dau prea putin progesteron..e posibil ca anul trecut din cauza asta sa fi pierdut sarcina,dar at nu aveam nmic doar vitamine uzuale.
Bafta multa multa la eco,sper sa ne spui ce ai fetita sau baietel..desi asa cum amandoua suntem"in sfarsit gravide "cred ca nu conteaza sexul numai sanatosi sa fie..te pup cu mult drag
Moniland..asteptam azi vesti si povesti despre gemenuti..pupici la toti trei..
Bq buna dimineata..vad ca m-a apucat si pe mine insomnia..la tine cand a aparut?..eu pana mai ieri dormeam toata ziua..acu'pauza..mai de baut ramane sa ma apuc..
Fetelor,va doresc o zi minunata,ca de obicei fara greturi ,sangerari si alte uratenii!
Muffinuta
Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!
elenada spune:
Neata gagici cu burtici.
Cand ma plangeam eu aseara ca nu mai vars numai bine ca am varsat.
Am varsat m-am incordat si am inceput sa sangerez. acum vad ca s- oprit.
nu stiu ce sa mai fac ca sa nu mai sangerez. cred ca o sa stau in cap. bine ca azi imi este greata asa ca bebeii mei sunt ok.
Mufi cum te simt eu fetita. Hai nu mai fi suparata ca mai rau faci. crezi tu ca mie imi place cand sangerez asa de mult si des dar ce pot sa fac. Stau cuminte ma gandesc la bebei ca la ultima eco erau ok si ma linistesc. trebuie ca ltfel eu ajung la nebuni si nici ei nu se simt bine daca eu ma stresez.
Moni te asteptam cu vesti de la eco.
pupici la burtici
elena +11
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
dariaioanaxx spune:
Elena, Muffi- n am reusit sa ajung la dr. Ion, era f aglomerat la cabinet si numnai cu programari, a zis sa vin la spital si cred ca o sa merg maine dim. la 7; preconizasem ca asa va fi si inainte am mers la eco la dr. Deva, bebe e bine , multumesc lui Dummezeu, a crescut de la 0,76 la 1,20 cm , arata ca de 8,1 sapt si eu aveam 8,3 deci e bine fata de data trecuta; problema este sacul gest. cu margini neregulate, secretia asta bejulie spre maro; de asta vreau sa merg la Ion Ionut sai vad parerea si daca ma primeste sa mi urmarasca sarcina e OK; tuturor
Asteptand a doua binecuvantare de la Tine !