Gravidute prin FIV (30)
Raspunsuri - Pagina 21
elenada spune:
Daria ma bucur ca bebe e bine. Sa il cauti pe doctor la spital.
Bine ca sunt pete maronii bejulii astea nu sunt asa de grave. Multa sanatate lui bebe si tie iti doresc.
elena
+11 

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
muffinuta spune:
Dariaioana,
Ma bucur mult pt tine si bebelusul tau..zic si eu ca Elena du-te la doc tau neaparat sa mai vezi si alta opinie.Bine oricum ca nu sangerezi sau ai alte chestii..eu am acum e ceva mai bine..de abia astept sa merg la eco..
Elena,ma stii bine de acum,nu mai zic tocmai am avut un episod de nervi nu reusesc sa devin indiferenta ,rece,ma tot prinde viata asta pe picior gresit si o"musc" ca fraiera!!..
Cat despre sangerari numai odihna te ajuta stii deja si picioarele pe perna..asta am facut si eu mi-au zis de la spital..bine ca cei mici sunt sanatosi,rezistenti de numai ti se inmoaie inima cand te gandesti..
de trei ori..
Moni..asteptam vesti!!si poze ca asa ne-ai obisnuit
la burtici
Muffinuta
Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!
elenada spune:
Muffi e vorba cam vulgara dar adevarata. Viata e o curva daca nu o f**i tu te f**e ea. Asa ca fii fata desteapta cum stiu ca esti si F***o. Si linistestete. tu si bebe sa fiti sanatosi ca restul nu mai conteaza. tu iei magneziu. daca nu incearca sa iei te relaxaza mult si iti face bine
Maine iti vezi luptatorul
Rog fetele sa imi scuze vorbele vulgare.
elena
+11 

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
bombonique spune:
Insomniile au aparut cam de o luna. Cred.
Maine dimi sper sa ajung sa-mi fac analize.
Pb este ca daca ma trezesc pe la 4 de ax pe la 6 mi-e sete sau foame. Si tre' sa mananc. Si lab se deschide pe la 8 doar.
Nu va stresati ca nu simtiti bb-ii zilnic. La inceput nici nu realizezi ca e bb sau burtica. Dupa vreo 2-3 sapt veti simti f clar miscarile lui bb.
Eu pana tarziu nu il simteam decat pe partea stg. Pe dreapta de loc. Abia acum ca e marisor il simt 360 grade!
Buluna cam asa ceva simt/simteam si eu. dar mai ales daca merg pe jos, si acum, il simt cum se pozitioneza perpendicular pe burta. Fac un tugui gen Oblio
! Dar apoi se relaxeaza.
pupici!
Bq
25+