Gravidute prin FIV (30)
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_woman.png)
elenada spune:
Daria nu stiu din pacate de cabinetul partiular al doctorului Ion Ionut.
Eu am mers acum 4 ani la el si am mers numai la Giulesti.
Bafta multa azi. Tinem pumnii sa te primeasca si sa iti vezi bebelusul. Eu zic ca te primeste ca e om bun.
Buluna daca bebeii fac curatenie inseamna ca seamana cu taticul lor. El e foarte obsedat de curatenie. Cine stie or fi fete si de aia seamana cu el
Poate ne facem vreo idee in legatura cu sezul lor luni.
Muffi esti bine? Te simt putin trista. Sper sa ma insel.
Bq relaxeazate draguta. Streze baiatul si nu e bine.
elena +11
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Moniland spune:
bq, mai lasa draga cafelele si vinul rosu, nu vezi ca-ti creste tensiunea? Cred ca ma apuc eu de ele ca am 99 cu 53. Nu e prea mica dar cred ca mai bine decat sa fie mare. Odata cu tensiunea mi-am masurat si pulsul. E 113.
Ce misto ca nu ai pus multe kg pe tine. Cred ca din spate nici nu se vede ca esti graviduta, nu? Important e ca baietelul sa fie sanatos.
elena, cum e burtica ta? a crescut tare?cu
elenada spune:
Moniland sa stii ca burtica e destul de marisoara. Si se vede ca e mare ca e sarcina nu ca e de la grasime.
Desi grasime nu cred ca mai este ca am slabit 4 kg.
E maricica si rotunjoara. E frumusica tare.Ma laud singura.
Tu mai ai greturi?
La mine s-au mai potolit. Nu mai vars de vreo 4 zile si pot sa si mananc. E drept ca mananc putin ca mi se face greata si ma opresc dar trece repede greata si pe urma continui.
Tu cum te mai simti?
elena +11
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Moniland spune:
Si burtica mea a crescut. Cel putin asa stiu ca au crescut si copilasii. Sper sa nu ma insel .
Cu greturile o duc destul de bine ca s-au rarit bine, dar in schimb am zilnic dureri de burta. Nu stiu cat de normale sunt. De la inceput ma doare burta. Am avut totusi de doua ori cate 2 zile cand nu m-a durut de ma intrebam daca totul e ok.
Maine dupa masa am eco. Azi am implinit 12 sapt.cu
elenada spune:
Moniland felicitari si multe inainte pana la termen.
Si pe mine ma doare burtica de vreo cateva zile. Nu doare tare dar doare. Eu ma gandeam ca o fi de la sangerari dar daca zici si tu ca ai dureri inseamna ca e normal. si prietena mea care are o sarcina de aceeasi varsta cu mine se plange de dureri de burtica. Si ea are o sarcina obtinuta natural fara probleme si e la a doua sarcina.
Deci cred ca e ceva normal. Mai creste uterul.
Bebeii devin din ce in ce mai activi asa ca poate de asta doare.
Maine ii vezi pe toate partile. Abia astept sa ne povestesti.
elena +11
muffinuta spune:
Buna seara,fetelor!
Aici sunt..
Elena,ai dreptate azi chiar am fost trista..una din zilele alea..tot va citesc si stii nu e o regula dar macar dc as avea si eu greturi din alea adevarate..reale,dar eu nimic..ma bucur ca macar o parte dintre fete sunt OK,sarcinile sanatoase,fara probleme ca parca in ultimul timp am avut asa numai vesti triste..mi-e si groaza sa merg la eco,parca am deja vu,ma obsedeaza anul trecut..cand treci o data prin grozavenii nu poti uita cu una cu doua..si imi doresc copilul acesta mai mult decat orice pe lumea asta!dar sa nu devin paranoica..ma bucur ca ati scris azi era pe aici o tacerepupici,Elena si la cei mici..
Moniland,bravo,azi 12sapt!!wow!ce zboara vremea..Moni eu am avut dureri la inceput acu'pauza,ma tot pipai ba una ba alta ca sa ma linistesc dar nimic..numai eco spune..Bafta multa multa maine la eco,iti tin pumnii stransi sa vii cu pozici cu cei mici..
Fetelor va doresc o seara placuta..aici e tot cald azi bate vantul si afara si in sufletasta-s eu,da-mi revin..
la toata lumea.
Muffinuta
Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bombonique/bombonique.jpg)
bombonique spune:
Felicitari fetelor pt burtici!
Mai aveti rabdarica sa mai creasca!
Sincer m-am lasat de baut! nu de alta dar vreau sa dau copilul si la scoala. Va fi mare si poate nu va vrea....
Voi incerca sa ma relaxez un pic, asa macar cand pot.
Pupici!
Bq 25+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
vally spune:
ma primiti si pe mine? eu pana acum v-am citit,nu am si scris
!
ce frumos,va vedeti puisorii mai am si eu un pic...nu mai am rabdare
ET 22.11.2008 DPN 15.08.2009
vally 9+
buluna spune:
Micky2007, nu ti-am spus ce este pentru ca inca nu stiu nici eu. Pe 23 merg la control si o sa aflu. Eu visez fetita si lumea zice ca-i baiat. Eu tot cred ca e fetita....
Tu cum mai esti? Cum se mai joaca bebeii tai?
A...cred ca ieri a miscat bebele meu. Am simtit in burta cioc-cioc. Oare era el? De atunci nu a mai facut nimic...
Va pupam.
Nu exista lucruri marete, doar lucruri mici cu o dragoste mare. 17+